miercuri, 17 martie 2021

Evenimentul Ascensiunii Noastre

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

5 Martie 2021

4:52 AM 

Sunt Unul. 

Nimic altceva în afară Ascensiunea voastră are prioritate acum. Pentru toate aspectele voastre, din fiecare linie temporală și ”dimensiuni”. Toți ochii, inimile și impulsurile energetice sunt focalizate chiar aici, chiar acum, chiar în acest moment pe care voi îl creați acum. Această viață. Viața voastră în 2021. 

Pentru că aceasta este cea mai glorioasă culminare a iubirii colective, o revărsare de intenții generaționale, universale – o forță strălucitoare a lumii cosmice. 

Acest moment este unic. Intensificarea până la finalizarea lui completă este ceva ce n-a mai fost văzut înainte. Pentru că Întunericul și-a încheiat rolul, într-un mod atât de complet și într-o afișare atât de spectaculoasă a refuzului său încăpățânat de a se supune, încât acest moment nu seamănă cu nici un altul în exprimarea sa dramatică, afișarea violenței și convingerii absolut uluitoare a rolului. Fiecare pereche de pantofi ferm înfiptă în locul ales de ei în nisip. Dezvăluirea este pregătită să fie spectaculoasă. 

Pentru că asta chiar este o performanță. În timp ce continuă, voi sunteți focalizați pe băieții buni și pe băieții răi, salvări și eroi, răni și triumfuri, păcătoși și sfinți. La încheierea sa, măștile și costumele vor fi scoase. Adevărata sursă și identitate a fiecărui jucător va fi pe deplin dezvăluită. 

Nu aveți de-a face doar cu oameni, ci în cea mai mare parte cu oameni. Sunt identități care vă vor surprinde. Mai sunt, chiar și în acest moment întârziat, actori și roluri și dezvăluiri care vă vor șoca. ”Șoca” în sensul că le veți găsi ca total neașteptate. 

Aceasta a fost cea mai magnifică performanță, condusă de Maeștri. Acești Maeștri vă înconjoară acum. Vă va cere să priviți în jurul vostru astăzi și să vedeți asta. Vă va cere să priviți dincolo de mască. Una dintre cele mai provocatoare și chiar dificile componente ale deplinei conștientizări va fi curând evidentă. Totul este măturat în Unime. Apoi, în timp ce vă jucați încă rolul, rolul de om pe care-l întrupați acum, veți privi în jur și vă veți da seama că cei pe care i-ați urât, denigrat, onorat și lăudat, sunt pur și simplu croiți dintr-O singură pânză.

Ei provin dintr-O Sursă. Este aceiași Sursă ca a voastră. Sunteți Una. 

Odată ce sunteți capabili să acceptați perspectiva unui participant dispus mai degrabă decât pe cea de victimă, veți începe să vă dați seama de întreaga gamă a ființei voastre. 

Acestea sunt cuvinte care, probabil, nu au nici un înțeles pentru urechile voastre umane. Trăiți chiar acum într-o lume care a înnebunit și ca parte a unei rase de sclavi oprimați, Da, acesta este rolul vostru actual. Nu este singurul vostru rol și nici nu a fost întotdeauna de partea luminii. Ați participat la fiecare nivel și de toate părțile. 

Ca Maestru, v-ați dedicat excelenței. 

Rezultatul magnific al eforturilor voastre vă așteaptă chiar acum. Vă privește de după colț, strălucirea sa neputând fi cuprinsă sau diminuată de Întuneric. 

Pentru că voi sunteți Maeștrii Universului, orchestrând acum pentru noi toți o magnifică performanță. Pentru noi toți, ca Unul.

V-ați oferit voluntar pentru acest act final și ați fost aleși pentru acest act final. Este ”Cupa” Evenimentelor Ascensiunii și jucătorii săi sunt în formă maximă și pregătiți. 

Imaginați-vă acumularea de energie care se crează pentru acest punct culminant. Mii de ani de opresiune, frustrare și suprimare. Forța Masivă a emoțiilor voastre propulsează astfel acest Eveniment al Ascensiunii. 

Vedeți? 

Vedeți de ce acest moment, chiar și acest moment, este creat de voi? Întotdeauna ați fost voi. 

Durerea, gloria și decizia de a o încheia în cele din urmă, vă aparțin toate. 

Dragă, dragă om prețios. Această viață în cătușele pe care le vedeți și le rupeți acum, este doar una din multele, multele, multele experiențe. Experiențe prin care ați trecut ca să câștigați perspective și să desăvârșiți iubirea. Trecând prin ele v-ați întărit mușchii și v-ați perfecționat tehnicile, intrând profund în fiecare nuanță posibilă. 

Astfel încât să știți, dincolo de separare, ce înseamnă să fii viu. V-ați jucat rolurile cu entuziasm și o mai faceți și astăzi. În timp ce afundarea vă hrănește cu cunoaștere și senzitivitate. 

Sunteți Maeștri, care vă perfecționați măiestria. 

Sunteți aici ca să creați lumi. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

 

Notă: 

Atât de multe au intrat cu acest mesaj! O uriașă descărcare de imagini și emoții.

Ne-am văzut pe toți ca Maeștri orchestrând ambele părți, aproape ca marionete ”Maeștri”, fără corzi.

Am văzut cum din timpuri Străvechi până în cele Moderne o acumulare colectivă de groază și durere a avut loc și ce a construit asta, puterea ei, forța și strălucirea ei. Cuvintele nu pot cuprinde acumularea și intențiile sale.

Am văzut generații, civilizații, îngeri, nenumărate rase, străbuni și frați din stele – privind, zâmbind împreună și chiar aici cu noi. Un ”v-am ținut spatele” de iubire pură absolută. Magnificul nu poate fi descris în cuvinte. Nu suntem singuri. Nici vorbă de așa ceva.

Ce se întâmplă în continuare este alimentat de fiecare viață, fiecare rol; de Tot ceea ce este.

Este epic.

Sophia


Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.