luni, 22 martie 2021

Trinitatea Vindecării Arhanghelice


Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări și iubire eu, Arhanghelul Mihail, extind acum spre voi. Este o onoare să fiu în prezența voastră și să vă aduc vibrațiile Angelice. Astăzi vă aduc vibrațiile angelice ale Arhanghelului Rafael și Arhanghelului Gabriel. Noi creăm o trinitate, un trio de lumină Angelică și vindecare Angelică pe care dorim să le împărtășim cu voi. 

Așa cum venim ca un trio, dorim să instigăm și să vă oferim o vibrație vindecătoare care să vă susțină în actuala voastră stare de existență. Fiecare dintre noi reprezentăm o calitate a Creatorului, 

Eu, Arhanghelul Mihail, reprezint Voința Divină a Creatorului, 

Eu, Arhanghelul Rafael, reprezint Conștientizarea Divină a Creatorului, 

Eu, Arhanghelul Gabriel, reprezint Exprimarea Divină a Creatorului. 

Planul Ascensiunii Noului Pământ s-a ancorat în ființa voastră și în Pământ. Continuă să fie activat, să se manifeste pe Pământ, creând un Nou Pământ, o nouă lume și existență pe care să o întrupați și experimentați. Atât de multe schimbări și transformări au loc încât s-ar putea să vi se pară derutante, destabilizatoare și s-ar putea să vă simțiți dezechilibrați. Vi se poate întâmpla ca toată lumea din jurul vostru să se schimbe și voi să rămâneți liniștiți sau poate ca voi să vă schimbați atât de mult încât toți cei din jurul vostru să observe. Sunt atât de multe schimbări care au loc acum pe Pământ și mai ales în ființa voastră pe măsură ce Planul Ascensiunii Noului Pământ se desfășoară pe Pământ și se manifestă mult mai fizic ca să fie experimentat de toți. În timp ce această manifestare are loc este posibil să observați că atenția voastră este atrasă să se focalizeze asupra frământărilor, a frământărilor din lume și a frământărilor care apar în ființa voastră. Puteți descoperi că energii vechi pe care le-ați îngropat, confuzia demult uitată sau pur și simplu senzații de a fi destabilizați, instabili sau dezechilibrați pot ieși la suprafață, energii pe care nu le-ați recunoscut și nici nu le-ați experimentat de ceva vreme. Planul Ascensiunii Noului Pământ scoate la suprafață tot ce nu aparține luminii și adevărului Creatorului. 

Cu toții pășim printr-o ușă acum, o ușă către o lume nouă. Este ca și cum ne-am face toți bagajele să plecăm în vacanță, alegând cu precizie ce vrem să luăm cu noi în noua lume și ce vrem să lăsăm în urmă. Adeseori ceea ce vrem cu adevărat să lăsăm în urmă, și știm că este nevoie să lăsăm în urmă, este provocator și uneori dificil de conștientizat. Multe energii vor ieși la suprafață ca să fie conștientizate și, de aceea, noi, cei trei Arhangheli, dorim să vă aducem vibrațiile noastre vindecătoare ca să vă ajutăm să vă simțiți mai împământați, stabili, capabili să faceți față schimbărilor care au loc în realitatea din jurul vostru și în voi, în timp ce vă dați voie să înțelegeți lucruri care sunt adevărate și lucruri care nu sunt. 

Dorim să vă aducem o vibrație vindecătoare care deține Voința Divină, Conștientizarea Divină și Exprimarea Divină a Creatorului promovându-le în ființa voastră. În timp ce treceți prin ușă în noua lume, de aceste trei energii veți avea nevoie. 

Voința Divină a Creatorului, Conștientizarea Divină și Exprimarea Divină, pe care le-ați putea traduce și ca intuiție, conștientizarea a cine sunteți și exprimare, doresc să fie integrate în întreaga voastră ființă. Această integrare dorește să aibă loc în corpul vostru fizic, în conștientizarea emoțiilor, gândurilor voastre, în ceea ce doriți să creați și modul în care acționați și reacționați față de voi înșivă și alții. 

Conștientizarea Divină este o recunoaștere a adevărului și a ceea ce nu este adevăr, ceea ce doriți să creați în lume și o înțelegere a Planului Ascensiunii Noului Pământ pe măsură ce se activează în continuare. 

Exprimarea Divină este scopul cheie al existenței voastre pe Pământ și scopul important al Planului Ascensiunii Noului Pământ. Cu cât mai mult puteți să-l exprimați pe Creator, cu atât mai ușor veți găsi că este să existați în lume. Cu atât mai ușor vă va fi să vă simțiți împliniți, compleți, plini de succes, iubitori și pașnici. 

Cele trei energii ale noastre acționează ca stabilizatori care să vă susțină în timp ce intrați pe ușa către o nouă lume. Procesul trecerii dincolo de ușă s-ar putea să ia ceva timp, poate să dureze luni sau chiar ani. Voi sunteți ființe extrem de senzitive compuse din mai multe nivele și dimensiuni. Astfel de tranziții nu pot avea loc instantaneu pentru că este nevoie să conștientizați tot ceea ce se petrece ca să învățați cum să existați în corpul și realitatea voastră care este creată acum. Noul Pământ despre care eu, Arhanghelul Mihail, vorbesc nu înseamnă că-i veți lăsa în urmă pe ceilalți, veți rămâne în continuare pe Pământ. În schimb, vibrația voastră va schimba modul în care vă vedeți, simțiți, conștientizați pe voi înșivă, realitatea și pe ceilalți, pe măsură ce vă transformați veți deveni conștienți de Noul Pământ. Este important să fiți conștienți de faptul că schimbările au loc în ființa voastră, lăsând ca noi experimentări și oameni noi să intre în realitatea voastră. Planul Ascensiunii Noului Pământ are legătură cu transformarea și schimbările atât la nivel colectiv, cât și la nivel individual. Este vorba despre trecerea colectivă la o mai mare exprimare a Voinței Divine, Conștientizării Divine și Exprimării Divine a Creatorului. 

Eu, Arhanghelul Mihail, vin împreună cu Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel și ne îndreptăm mâinile spre voi, cu palmele spre voi, iar energia noastră vă înconjoară. În timp ce vă înconjurăm, eu, Arhanghelul Mihail, încep să exprim energia Voinței Divine a Creatorului în ființa voastră, Arhanghelul Gabriel exprimă Exprimarea Divină a Creatorului și Arhanghelul Rafael exprimă Conștientizarea Divină a Creatorului. Aceste energii se extind în ființa voastră, s-ar putea să le simțiți ca pe niște energii calde chiar fierbinți. Ele ard toate energiile nenecesare, dizolvând ceea ce nu este în aliniere cu Voința, Exprimarea și Conștientizarea Divină a Creatorului. Este ca și cum v-am înconjura într-o flacără, o flacără de vibrații angelice și vindecătoare. O flacără puternică care arde tot ceea ce vă produce confuzie, tot ceea ce vă face să vă simțiți destabilizați, instabili și dezechilibrați. Tot ceea ce vă face să vă simțiți singuri, separați, nesiguri de lumea din jurul vostru, nesiguri de propriile voastre energii, de locul vostru și de scopul vostru în lume. Îndoielile, judecățile sunt dizolvate toate cu Trinitatea Vindecării noastre Angelice. 

Această energie este extrem de puternică, este nevoie ca pur și simplu să existați în ea. Vă invităm să existați în această energie în următoarele șapte zile, chiar și dacă numai câteva minute pe zi. Ceea ce veți observa este că sunteți mult mai conștienți, că sunteți capabili să recunoașteți Voința Divină atât în ființa voastră cât și în afara voastră, că sunteți capabili să descoperiți noi moduri de-al exprima pe Creator prin ființa voastră. Vindecarea voastră este ceva personal pentru fiecare dintre voi. Vindecarea voastră va încorpora și activa Planul Ascensiunii Noului Pământ chiar mai departe și mai mult în ființa și în realitatea voastră. Vindecarea voastră vă va conecta sufletul, grupul de suflet și aspectele Sinelui vostru Divin cu realitatea voastră, dându-vă voie să experimentați o mai mare conștientizare a Creatorului. Această vindecare poate fi subtilă, poate fi intensă, cu cât mai mult vă dați voie să primiți, cu atât mai mult veți experimenta. 

Chemați-ne în meditația voastră sau în momentele voastre de liniște. Pur și simplu spuneți: 

”Îl invit pe Arhanghelul Mihail să exprime vibrația vindecătoare a Voinței Divine a Creatorului. 

Îl invit pe Arhanghelul Rafael să exprime vibrația vindecătoare a Conștientizării Divine a Creatorului. 

Îl invit pe Arhanghelul Gabriel să exprime vibrația vindecătoare a Exprimării Divine a Creatorului. 

Și așa este, primesc și întrupez cu ușurință și bucurie.” 

Pur și simplu dați-vă voie să primiți. Inspirați profund în ființa voastră ca și când ați inspira tot ceea ce dorim să împărtășim cu voi, imaginați-vă ca pe un burete. Nu este neapărată nevoie să înțelegeți, cu cât mai mult puteți primi în câmpul vostru de energie și în celulele voastre, cu atât mai ușor va curge înțelegerea. Vă invităm să experimentați toate acestea în următoarele șapte zile. 

Vă mulțumim, noi suntem întotdeauna alături de voi,

Eu sunt Arhanghelul Mihail



Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.