vineri, 12 noiembrie 2021

7 Pași de făcut acum

Am fost mințiți și manipulați. Dacă este să ne separăm de acea manipulare, va trebui să ne confruntăm cu sinceritatea brutală. Ca să dovedim sinceritate, ego-urile și părerile noastre trebuie puse de-o parte. Cel puțin pentru scopul acestei conversații. 

Iată câțiva pași care să ne ajute să navigăm în această direcție: 

1. Fiecare are dreptate. Să începem de aici. 

2. Acceptați faptul că fiecare dintre noi duce un fel de bătălie. Acea bătălie le schimbă perspectiva și le colorează punctul de vedere. Asta nu îi face să greșească sau să aibă dreptate; umple spațiile goale. 

3. Etichetele sunt înșelătoare și inutile. Cel mai bine este să le abandonăm. 

4. Nevoia de iubire, autonomie și integritate personală este universală. Onorați-le cât de bine puteți. 

5. Granițele/limitele contează. Recunoașteți-le și respectați-le. 

6. Conversațiile publice, între oameni, grupuri sau instituții au o agendă ascunsă. Fața acestei conversații este inclusivă aici și nu este menită să fie atât de ”adevărată” pe cât de ”convingătoare”. 

7. Conversațiile private, care pot avea loc doar între oameni, pot fi abordate în mod sincer și îndeaproape doar dacă toți participanții au un scop comun în conectare. 

Conversațiile publice care domină astăzi mass-media toxică ar vrea să ne facă să credem că le pasă de noi. Acest lucru este fals pe toate fronturile. Ceea de ce le pasă în primul rând este altceva. Ar putea fi bani sau poziție – mai mult ca sigur nu adevărul și cu siguranță nu apropierea. Acești oameni nu sunt prietenii noștri și nu le pasă de noi. Dacă vrem să facem față cu succes oricărei înșelăciuni, manipulări, orori și control prezente în lumea noastră actuală, și care sunt acum pe cale să fie dezvăluite, va trebui ca mai întâi să acceptăm acest fapt. 

Toate discursurile publice au o agendă (urmăresc un scop). Am fost mințiți cu toții. 

Fiecare. Dintre. Noi. 

Ceea ce contează acum nu este cine are mai multă dreptate sau cine greșește mai mult. Este 

”Ce facem acum?” ”Cum ne vindecăm?” ”Când ne putem uni?” ”Care este cel mai important lucru pe care trebuie să-l remediem?” 

Haideți să începem de aici. 

Am încredere în voi. Am încredere în noi. Cred în iubire.

 

Sophia

 

Autor Sophia Love

Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.