joi, 18 noiembrie 2021

Linii Temporale

Unul prin Sophia Love 

16 Noiembrie 2021 

Sunt eu. Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Sunt lucruri de spus. Ele privesc linia temporală. ”Succesiunea cronologică” este un mod atât de inexact de-a exprima modul în care decurg lucrurile. Pentru că timpul este o percepție și nu un lucru chiar de măsurat. Și, nu există așa ceva ca o linie dreaptă (într-o succesiune cronologică). Este mai mult o floare care înflorește continuu. 

Termeni cum ar fi ”succesiune cronologică/linie temporală” sunt folosiți ca să exprime concepte dificile în termeni mai simplificați. La un moment dat aceștia nu mai sunt folositori, sunt ca un fel de roți ajutătoare. Ajungeți în punctul în care să conduceți fără roți ajutătoare este o cale mai bună de urmat. 

Procesul este cumulativ și conține în esența sa ”libertatea de-a alege”. Cu fiecare alegere, apar muguri noi. Ei apar de-a lungul unor tulpini alternative și continuă în direcții individuale. 

Această viață este întotdeauna o alegere. Dacă și cum să continuați aici, sunt opțiuni eterne. Fiecare gând, cuvânt sau acțiune vă aduce mai aproape de o altă alegere. Voi trebuie să faceți fiecare alegere. Fiecare alegere poate fi făcută și schimbată și inversată și repetată de câte ori este necesar până când vă atingeți scopul.* 

Scopul vostru colectiv, chiar acum, în acest moment, este să vă eliberați ca rasă din această captivitate în care sunteți ținuți de către alții cu o agendă pentru care voi nu mai dețineți frecvența. Această alegere a fost declarată și auzită în mod clar. A răsunat de-a lungul întregii creații. Și chiar acum, sunteți asistați în urmarea și urmările acestei decizii. 

Există un efect treptat pe măsură ce această matrice de control este demontată. Sunt nivele de înțelegere. Nu există un înțeles universal. Prin asta se înțelege că sunt foarte multe cazuri în care doi dintre voi priviți același eveniment și vedeți lucruri diferite. Pentru unul dintre voi, este semnul unei catastrofe. Pentru celălalt, este un semn de eliberare. 

Acesta este motivul pentru care zilele și datele și predicțiile evenimentelor se schimbă în mod regulat. 

Fiecare pereche de ochi răspunde și gândește și vorbește și acționează potrivit cu ceea ce se așteaptă să se întâmple. 

Înțelegeți că nu veți fi toți de acord că dezmembrarea societății și a sistemelor sale politice, monetare, religioase și educaționale este un lucru bun. Totuși – aceste lucruri se întâmplă. 

Aceste lucruri nu pot fi oprite. 

S-ar putea ca o ramură cu totul nouă să pornească chiar acum și să înflorească ceva neașteptat. Totuși, rădăcina, esența acestui moment, va susține doar anumite frecvențe și un singur rezultat. 

Trezirea Rasei are loc chiar acum. 

Cuvintele, gândurile și acțiunile voastre vor ajuta la promovarea creșterii viitoare pe care v-o imaginați. 

Așa funcționează. 

Există un element al ”timpului” universal prin care se călătorește, iar percepția voastră în acel element  determină cât de multe se simt, cât de mult vă distrați, cât de mizerabil vă simțiți, cât de plini de speranță rămâneți. 

Există un sfârșit al acestui moment specific în Trezirea voastră, pe care îl veți simți și îl veți recunoaște. Nu există un sfârșit pentru creșterea mugurilor. Indiferent de unde sau când apare, trebuie să înflorească și să continue. 

Vă spun asta. 

Noua voastră lume este ținută în inimile și în visele voastre și este cu voi chiar acum. 

Amintiți-vă acest lucru cât de des puteți. Căutați pacea și fiți în natură în timp ce toate acestea se desfășoară. Gaia va vorbi mai des și mai tare. Faceți asta împreună. 

Conștientizați că puterea pe care o căutați este a voastră deja. Și ea caută să fie recunoscută de voi. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*În acest punct s-a văzut că scopul la care se referă ar putea fi atins fie în această viață, fie într-o alta. Nu face nici o diferență.


Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.