marți, 23 noiembrie 2021

Dureri de creștere

Unul prin Sophia Love 

22 Noiembrie 2021

4:30 AM 

Sunt Unul. 

Lucruri despre care nu aveți cunoștință au loc dincolo de vederea ochilor voștri fizici. Simțiți forța care stimulează aceste lucruri, fără să aveți detalii în legătură cu ele. Corpul vostru le percepe drept anxietate și accelerează stresul sau un sentiment pe care apoi îl etichetați drept ”stres”. 

Acest lucru se datorează unei schimbări în frecvență. Această accelerare în frecvență îi permite conștientizării voastre să ajungă mai departe, iar sfera voastră de acțiune crește apoi. Este ca și cum vă maturizați fizic. Nu doar vă uitați la spectacolul cu păpuși. Sunteți conștienți în același timp că există niște mâini care mișcă păpușile și oameni care le dau replicile. 

Nu mai credeți că păpușile sunt singura parte a spectacolului. Acest lucru vă crează un fel de conflict pentru că nu este clar sau evident care parte a spectacolului este adevărată și care parte a spectacolului este ficțiune. Sunteți nesiguri, și așa cum se întâmplă în cazul fiecărui spectacol pe care nu l-ați văzut încă, nu știți care este sfârșitul și nu știți ce mână ce personaj manipulează. 

Nimic din toate astea nu este confortabil pentru voi. Sunt unii dintre spectatori care par să fie de acord cu o intrigă diferită de cea cu care voi sunteți. Nu pare ca vârsta sau orientarea lor diferită să aibă importanță, totuși, ei participă la același spectacol și nu-i văd pe păpușarii din spatele la tot ceea ce se petrece. 

Nu vă este clar dacă vor vedea vreodată acest spectacol așa cum îl vedeți voi înainte ca el să se încheie. Expansiunea creșterii gamei de frecvență are loc și pentru acești semeni umani și crează haos pentru ei. Haos interior, care uneori erupe în furie, învinuire și haos exterior. Ei vor cu atât de multă tărie să creadă că spectacolul trebuie să fie real și trebuie să aibă sens, încât acceptă instantaneu că trebuie să existe o țintă care să fie de vină sau o persoană sau un sistem sau un grup care este de vină. 

Dacă nu este nimic de îndreptat, atunci totul trebuie să fie oarecum strâmb, iar asta pur și simplu nu poate avea sens pentru ei. Cum ar putea realitatea lor să fie neadevărată? (Se întreabă) Este realitatea lor! 

Într-un fel, ambele grupuri privesc același spectacol de pe locuri diferite. Sunt unii care văd doar păpușile și se străduiesc să creadă că ceea ce păpușile spun și fac este adevărat. Sunt alții care văd mâinile care mișcă păpușile și alimentează replicile păpușilor.   

Ambele perspective sunt adevărate. 

Există o schimbare treptată a șablonului pe măsură ce o societate se prăbușește și se schimbă. Voi experimentați acum modificarea fizică reală a lumii în care trăiți. 

Păpușarii actuali încearcă să mențină în continuare spectacolul astfel încât să fie puține întrebări și să fie crezuți. Crezuți de cât mai mulți oameni posibil astfel încât să poată continua spectacolul. Sunt oameni care ies din spectacol și intră în mulțime, oameni care i-au văzut pe păpușari și care nu le-au apreciat mișcările sau replicile. Ei nu mai acceptă că spectacolul are vreo valoare în viața lor. 

Unii oameni nu fug sau nu părăsesc deloc spectacolul. Ei cred în acel spectacol. Ei vor trebui să ajungă să-și tragă propriile concluzii cu privire la spectacol. 

Procesul este același pentru fiecare dintre voi. Felul în care treceți prin el va depinde de disponibilitatea și capacitatea voastră de-a examina spectacolul. Asta nu depinde numai de vârsta voastră, ci și de persoanele cu care vă înconjurați, prieteni, asociați, distracție și învățători. 

Un program puternic de manipulare intenționată a pătruns în acest spectacol. Pentru acest segment, este încă eficient. 

Să știți că există un moment în care luminile se aprind și păpușarii se înclină, alături de păpuși. În acel moment există expunere și dezvăluire. Acesta va fi, pentru unii, momentul unei noi înțelegeri. Totuși, nu va avea loc până în momentul în care luminile nu se vor aprinde. Ei au ales să creadă întregul spectacol. Ei au ales șocul, uimirea și surpriza. 

Nu simțiți să rolul lor împiedică progresul – nu o face. Acest spectacol trebuie să aibă un final. 

Toți îl urmăriți ca Unul. Experimentați în mod individual spectacolul, acest lucru este cu prisosință clar. Această lecție de Unime este perfect aleasă și destul de eficientă. Fiecare vă forțați să iubiți pe cineva care, într-un fel, nu este de acord cu voi cu privire la ceea ce se petrece în acest spectacol pe care-l urmăriți. 

Conflictul este întotdeauna un stimul pentru creștere.

Conflictul este întotdeauna un stimul pentru creștere. 

Vă confruntați cu dureri de creștere, deoarece toate părțile care vă oferă perspective asupra lumii – corpul, mintea, spiritul și emoțiile voastre se expansionează și se transformă în ceva nou. NU este confortabil sau familiar, sub nici o formă, pentru niciunul dintre voi. 

Ați ales roluri diferite.

Ați ales locuri diferite. 

Înțelegeți că atunci când luminile se aprind și spectacolul se încheie vă veți vedea unii pe ceilalți și veți ieși din teatru. În acel moment multe vor fi clare. În acel moment veți vedea secvențe din următorul spectacol. Acesta va fi văzut dintr-o perspectivă nouă și va fi unul pe care-l împărtășiți cu toții. 

Această parte a trezirii este deosebit de dureroasă dacă ați ales să aveți un rol mai mare sau unul esențial. Va părea în contradicție cu ceea ce ați știut sau crezut vreodată, nu numai cu privire la lume, ci și cu cine cunoașteți în lume și despre realitatea în sine. 

Se vor uni. Vor fuziona. Va exista consens. 

Acestea sunt dureri de creștere. Modul în care navigați în această parte care urmează va determina modul în care  vă simțiți în timp ce o parcurgeți. Pe măsură ce o străbateți încercați să vă focalizați pe compasiune și iubire universală. 

Permiteți iertarea. Exprimați recunoștință. Alăturați-vă ori de câte ori este posibil și veți descoperi din nou momente în care să fiți de acord legat de ceea ce contează. 

Relațiile dintre voi contează și acesta este un nivel profund al Unimii. Sunteți acum într-un Curs de Măiestrie. Toți sunteți, indiferent despre ceea ce credeți că este vorba în acest spectacol. 

Vine către voi de fiecare dată. Întotdeauna a fost vorba despre voi. Lăsați iubirea să vă ghideze prin expansiunea voastră și urmăriți-o cum crește în timp ce o faceți. Ești pregătit pentru un asemenea răsfăț, om drag. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.