joi, 4 noiembrie 2021

Flacăra Infinitului

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem Arcturienii, venim ca mai mulți cu o singură voce. Dorim să vă aducem în conștientizarea și în atenția voastră o energie foarte frumoasă pe care s-ar putea să doriți să o folosiți acum în călătoria voastră de ascensiune. Dorim să vă încurajăm să explorați această energie pe care o vom introduce, descoperindu-i scopul și vibrația, precum și modul în care vă va afecta ființa, mediul și lumea care se manifestă în jurul vostru. Această energie este, totodată, profund vindecătoare, aduce în conștientizarea voastră răni foarte profunde care atunci când sunt eliberate, aduc o eliberare atât de strălucitoare. Totodată, vă aduce în conștientizare esența profundă și extazul Creatorului, tot ceea ce este adevărul Creatorului. Energia pe care dorim să v-o prezentăm are capacitatea de-a vă demonstra cine sunteți cu adevărat ca reprezentare a Creatorului, făcându-vă conștienți de talentele, abilitățile, vibrațiile și calitățile voastre arătându-vă originea, esența și miezul vostru. Energia pe care vrem să v-o prezentăm este cunoscută ca Flacăra Infinitului; este aspectul mai înalt al Flăcării Violet. 

Flacăra Infinitului acționează în Nivelele Multi Universal și Cosmic ale Universului Creatorului. Flacăra Infinitului conține esența, originea, vibrația pură a infinitului, o energie care este eternă; o exprimare a Creatorului care este atât de frumoasă, onestă și pură. Noi, Arcturienii, vrem să vă încurajăm să vă conectați cu Flacăra Infinitului. Înainte să facem acest lucru, dorim să vă invităm să contemplați de ce v-ați conecta cu Flacăra Infinitului. Care ar fi scopul vostru? De exemplu, doriți să vă conectați cu Flacăra Infinitului ca să susțineți vindecarea în ființa voastră, să accesați și să eliberați răni adânci, să creați o mai mare conștientizare și sensibilitate spirituală în ființa voastră sau să creați abundență sau prosperitate. Poate aveți o experiență sau o situație pe care doriți să o rezolvați, s-ar putea ca în realitatea voastră să fi existat o lipsă care vă împiedică să vă iubiți pe deplin și absolut. S-ar putea să doriți să accesați Flacăra Infinitului ca să vă stimulați și creșteți iubirea de sine sau să vă conectați la un nivel mai profund cu tot ceea ce Creatorul este. Este important ca în timp ce accesați Flacăra Infinitului să contemplați care este intenția și scopul vostru în conectarea cu Flacăra Infinitului. 

Noi, Arcturienii, dorim ca voi să contemplați Infinitul, ce înseamnă acesta pentru voi? Noi înțelegem vibrația infinitului și cuvântul înseamnă nesfârșit, continuu, un ciclu continuu de impulsuri, expansiv, mereu curgător. În călătoria spirituală și ascensiunea voastră, ce înseamnă infinitul pentru voi? Ce v-ar oferi infinitul, întruparea și conectarea cu vibrațiile infinite ale Creatorului? Ce ar aprinde această scânteie în ființa voastră? Ce ar manifesta în realitatea voastră? Când puneți aceste întrebări începeți să înțelegeți ce înseamnă cu adevărat infinitul pentru voi. Când vă conectați cu Flacăra Infinitului înțelegeți de ce faceți asta și în ce mod va fi benefic pentru ființa voastră. 

Vă puteți conecta cu Flacăra Infinitului fără un scop anume și fără să înțelegeți natura infinită a Creatorului. Cu toate acestea, experimentarea voastră nu va fi atât de profundă și emoționantă pe cât ar putea fi. Când ați înțeles sau ați dobândit o perspectivă cu privire la ce înseamnă Infinitul pentru voi și pentru procesul vostru de ascensiune, atunci când vă conectați din nou cu Flacăra Infinitului puteți întreba ce doriți să obțineți? Care este scopul vostru? Ce rezultat v-ar plăcea să obțineți? Cu o înțelegere a ceea ce înseamnă pentru voi infinitul în procesul vostru de ascensiune, s-ar putea ca scopul vostru să se transforme, schimbe sau modifice și s-ar putea să vă treziți că abordați Flacăra Infinitului într-un mod diferit. 

Flacăra Infinitului este profund magică. Ea are potențialul de a vă demonstra Universul Creatorului, structura sa, arhitectura și esența sa, precum și natura intimă a vibrațiilor de bază ale Creatorului. Flacăra Infinitului vă poate arăta energiile voastre cele mai profunde, intime, esența și exprimarea Creatorului. Când abordați Flacăra Infinitului, este nevoie să o faceți cu mult respect, nu atât de mult pentru flacără, cât pentru sine. Mare respect pentru sine și o cunoaștere a bogăției care există și poate fi descoperită în ființa voastră. 

Ne puteți cere nouă, Arcturienilor, să vă transportăm în Camera Flăcării Infinitului. Sunt numeroase Camere peste tot în Nivelele Multi Universal și Cosmic. Veți fi transportați la vibrația care este potrivită pentru voi și actuala voastră frecvență. În meditație, cereți-ne pur și simplu să vă transportăm în Camera Flăcării Infinitului. Când intrați în Cameră, fie că vedeți, simțiți, conștientizați sau nu, va exista o flacără mare, translucidă, sidefată care se află pe un piedestal de aur. Veți fi invitați să vă așezați în fața acestei flăcări. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că vă băgați mâinile în Flacăra Infinitului. În timp ce faceți acest lucru, vă puteți îndrepta spre sau conecta chakra celui de-al treilea ochi cu Flacăra Infinitului, apoi chakra inimii și chakra inimii înalte, aflată deasupra chakrei inimii. Imaginați-vă, simțiți, conștientizați că vă simțiți picioarele împământându-se în Cameră, împământându-se în energia Flăcării Infinitului. Conștientizați-vă chakra Steaua Pământului aflată sub tălpile voastre strălucind pe măsură ce absoarbe lumina Infinitului. Acest lucru vă va activa chakra Steaua Sufletului, aflată deasupra capului vostru, care va străluci creând o cameră de formă circulară sau ovală în jurul vostru și a sistemelor voastre energetice. Poate doriți să rămâneți conectați la Flacără în acest fel sau pur și simplu vă puteți imagina că faceți un pas în spate și continuați să primiți energia Flăcării. Energia Flăcării curge prin sistemele voastre și sunteți umpluți cu energia, vibrația și frecvența Flăcării Infinitului. Ajunși în acest punct este momentul să vă declarați scopul. Odată ce v-ați declarat scopul, este nevoie să fiți prezenți, să observați și să respirați profund. Aveți răbdare ca tranzițiile necesare să aibă loc, intuițiile să curgă și munca să fie făcută. Deoarece absorbiți energiile Infinitului, asta vă schimbă modul în care sunteți și modul în care existați în realitatea voastră. Limitările Pământului s-ar putea să nu le mai simțiți atât de puternice sau intense sau influente. Pot fi simțite mai flexibile, ca o energie pe care o puteți modela și forma, pentru că acesta este adevărul. 

În această idee, noi, Arcturienii, vă lăsăm în acest spațiu să contemplați, să experimentați și să observați. Când doriți să vă întoarceți în realitatea voastră, pur și simplu cereți-ne nouă, Arcturienilor, să vă transportăm înapoi în realitatea voastră, împământându-vă din nou în Pământ. Bucurați-vă de explorarea și descoperirile voastre cu Flacăra Infinitului. Acesta este un dar de aducere aminte din partea noastră, Arcturienii, pentru voi. 

Vă mulțumim,

 

Noi suntem Arcturienii

 

 Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.