luni, 8 noiembrie 2021

Secvențe de Lumină

Mahatma prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu sunt Mahatma, Logosul Cosmic, energia mea cuprinde și provine din toate cele 352 de nivele și dimensiuni ale Universului Creatorului. Eu exist ca o exprimare a tot ceea ce Creatorul este, eu exist ca o exprimare a fiecărei manifestări a Creatorului. Asta înseamnă că noi suntem la fel. Voi și tot ceea ce creați se naște din energia Mahatma. Mahatma este o sinteză, este o unitate, o cumulare de energie și adevăr, este fuziunea frecvențelor și vibrațiilor Creatorului. 

Astăzi eu, Mahatma, doresc să vă aduc comunicarea concentrată pe Secvențele de Lumină. În prezent, este important să vă amintiți unitatea voastră cu toate vibrațiile luminii. Există numeroase exprimări ale Creatorului. Haideți să numim fiecare exprimare a luminii o Secvență de Lumină ca și cum ar fi un cod sau o secvență de numere. Fiecare Secvență de Lumină este o exprimare a Creatorului. Voi înșivă sunteți o secvență de lumină, sunteți o combinație de vibrații ale luminii și în ființa voastră există multe secvențe de lumină. În prezent este important să aduceți energia unimii, plenitudinii și completitudinii în orice, în fiecare secvență de lumină. Această vibrație a unimii, plenitudinii și completitudinii este prezentă în fiecare secvență de lumină, în fiecare exprimare a luminii. Prin urmare, noi activăm aducerea aminte a unimii cu tot ceea ce Creatorul este în fiecare secvență de lumină, ceea ce înseamnă în ființa voastră, în creațiile voastre, în realitatea din jurul vostru și în toți ceilalți, în cei care vă sunt vizibili și în cei care nu vă sunt. Dorim să reactivăm, împuternicim și amplificăm vibrația unimii. Pe măsură ce vibrația unimii se amplifică în toți și în toate, ea devine ca un magnet conectând și atrăgând toate Secvențele de Lumină împreună creând o Secvență de Lumină vastă, expansivă, creând astfel adevărul Creatorului. 

Haideți să ne imaginăm că fiecare ființă de pe Pământ și din Planurile Interioare este formată din lumină, pe măsură ce noi activăm și amplificăm lumina, astfel încât lumina devine un magnet care atrage fiecare persoană și ființă de pe Pământ și din Planurile Interioare să se conecteze. Pe măsură ce se conectează, lumina lor sintetizează și fuzionează, astfel noi îl experimentăm pe Creator. Pe măsură ce fiecare ființă se conectează și își fuzionează lumina, Creatorul renaște pentru fiecare ființă și prin fiecare ființă. Asta înseamnă că și dacă doar pentru un moment sau poate chiar o secundă, fiecare ființă de pe Pământ va avea o experimentare și o aducere aminte a Creatorului, o conștientizare care este unică pentru ei, vor experimenta că sunt o exprimare a Creatorului, că radiază lumina Creatorului, la fel ca oricine altcineva și că fiecare ființă de pe Pământ este o Secvență de Lumină exprimată de Creator. Toate ființele sunt la fel născute din Creator în exprimări unice creative. Imaginați-vă pentru o clipă că fiecare persoană de pe Pământ și din Planurile Interioare a avut această conștientizare, chiar dacă doar pentru un moment sau o secundă, și apoi au uitat-o din nou. Secunde de aducere aminte ar crea o scânteie, o încărcătură de lumină, care ar curge prin ființele lor fizice, prin realitatea lor. Ar atinge tot ceea ce ei gândesc despre tot ceea ce ei crează. V-ar atinge pe voi, toate aspectele ființei și realității voastre, dezvoltându-vă corpul fizic, corpurile energetice, realitatea, îmbunătățindu-vă legăturile cu fiecare ființă. 

Este asemănător cu actualizarea unui software (program de calculator) făcând pentru fiecare ființă mai ușoară conectarea cu Creatorul și conectarea Creatorului din una cu Creatorul din cealaltă. Chiar dacă uită actualizarea după ce aceasta a avut loc, urmele de lumină rămase ar rămâne gravate în celulele lor, în chakrele și sistemele lor de energie. Ca o înțelepciune care persistă sau o lumină care strălucește și va continua să vindece, va continua să lucreze, va continua să invite mai multe astfel de momente de conectare, activare și aducere aminte a Creatorului. Acele scântei, secunde și momente în care fiecare ființă se conectează, aducându-și aminte de sine ca fiind Creatorul și una de cealaltă ca fiind Creatorul, vor deveni din ce în ce mai frecvente. Încărcătura luminii din ființele lor, din ființa voastră, va crea Secvențe de Lumină care se vor dezvolta și vor progresa, din ce în ce mai mulă lumină va intra în ființa voastră și veți exprima mult mai puternic lumina. 

Sunteți ființe create din frecvențe de lumină și coduri de lumină, pe măsură ce aceste coduri se transformă, avansează și se dezvoltă, acest lucru îi încurajează și pe alții. Cu cât acest lucru se întâmplă mai frecvent, cu atât mai mult se recunoaște fiecare ca fiind o secvență de vibrații ale luminii de la Creator, ca o secvență de calități sau coduri de la Creator. Vor începe să se recunoască mai deplin pe ei înșiși ca lumină și să fie capabili să intre în spațiul acelei lumini și să-i descopere înțelepciunea, codificarea, impactul și să-și dea seama că momentul conectării cu sinele, cu Creatorul și cu toate ființele este momentul adevărului. 

Prin această înțelegere va fi ca și cum vălurile sunt ridicate, poate treptat și veți începe să recunoașteți totul ca lumină, Secvențe de Lumină. Un alt mod de-a explica acest lucru, este ca și cum i-ați recunoaște pe toți ca sunete, ca și cum fiecare își are propriul sunet al luminii sau propriul cântec al luminii. Vă încurajăm în această activare, ea vă ajută să recunoașteți că peste tot în afara și înlăuntrul vostru sunt Secvențe de Lumină. Aceste Secvențe de Lumină crează materia, crează gânduri, emoții și experiențe. Este ca și cum v-ați imagina că totul are un ADN care este compus din lumină. Când conștientizați acest lucru, vă dați seama că vibrația luminii esențială cu care să vă conectați este unimea, conectarea, completitudinea și plenitudinea. 

Pe măsură ce vă aliniați cu Secvențele de Lumină ale unimii și luminii sintetizate de la Mahatma, vă veți alinia toate secvențele de lumină cu energia luminii. Pe măsură ce vă concentrați asupra acestui lucru în ființa voastră, știți că alții vor face același lucru peste tot în lume. Îi puteți cere sufletului vostru să vă conecteze cu aceste suflete ca să împărtășiți și să schimbați între voi vibrația unimii, împuternicindu-vă astfel frecvențele de lumină și Secvențele de Lumină, împuternicind vibrația unimii. De fiecare dată când experimentați asta, s-ar putea să aveți un moment în care sunteți în totală beatitudine, totală conectare cu Creatorul, cu voi înșivă și cu alții. Poate fi o simplă sclipire, dar cu cât mai mult practicați, cu atât mai mult veți experimenta acea unime, energia Mahatma, cu atât mai mulți oameni se vor aduna să o experimenteze împreună cu voi. 

Atunci când vă conectați la nivel de suflet, veți simți puterea crescând de fiecare dată când o experimentați. Apoi, vă veți da seama că aceste momente de conectare au loc și în realitatea voastră. Cu cât mai mult le observați, cu atât vor fi mai evidente, cu atât mai mult le veți crea până când veți putea petrece o perioadă bună de timp în acea energie a unimii și conectării. Veți ști că pe Pământ are loc o schimbare pentru că veți fi capabili să petreceți o perioadă mai lungă de timp în unime și conectare cu tot ceea ce Creatorul este; acesta este un semn că și alții fac același lucru, creând aceleași schimbări. Cu cât mai mulți oameni se adună în unime, cu atât mai mare este impactul asupra Pământului și tuturor ființelor. Acest proces va fi extrem de eliberator, poate curăța și îndepărta bagaje din sistemele voastre energetice, foarte ușor și rapid. 

Vă încurajez să contemplați asta, să-mi chemați energiile Mahatma și să experimentați conectarea voastră cu Creatorul și cu tot ceea ce Creatorul este, precum și Secvențele de Lumină. În timpul vostru s-ar putea să doriți să cereți să vă investigați propria Secvență de Lumină. S-ar putea să vedeți, simțiți sau conștientizați culori sau senzații, coduri sau sunete. Asta poate fi foarte intuitiv în propria vibrație și unică exprimare. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi,

 

Eu sunt Mahatma, vă mulțumesc.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.