vineri, 19 noiembrie 2021

Înrobitorii și Luptătorii pentru Libertate

Sophia Love 

Haideți mai întâi să ne întoarcem la 2012. A fost anul în care Gardianul s-a arătat. Când s-a arătat a spus câteva lucruri care au fost surprinzătoare la acea vreme, totuși, ele sunt clarificate dacă privim prin lentilele lui 2021. Iată câteva dintre ele: 

”Sunteți conduși de un guvern care este împotriva căilor lui Unu. Adoratori care se închină țapului lui Mendes și, de asemenea, stelei Sirius. Dușmani ai lui Unu sau ”criminali” în cuvintele voastre.” 

”Am decis că rasa voastră va fi capabilă să-și schimbe destinul prin alegerea voastră colectivă. Sosirea noastră a fost neașteptată, am schimbat deja o parte din destinul vostru. Restul este la latitudinea voastră.” 

După ce m-am referit la ordinul Illuminati ca la ”Cei Întunecați”, iată care a fost replica lui: 

”Nu ”cei întunecați”, ci cei corupți. Mai există Bine în ei. Important este cum au fost învățate și programate ființele să existe.”* 

”Am putea să activăm o erupție solară foarte puternică care să vă ajute. Soarele este creatorul și singurul Susținător al vieții voastre. Doar El deține cheia destinului vostru final. Nici El nu este de acord cu metodele Ordinului Illuminati. O să vă ajute odată ce dovediți, că doriți și trăiți, să fiți liberi de minciuni, înșelăciuni, moarte pe care Illuminati vi le aduce.” 

”Soarele nu vă va face rău. El doar va opri toate electronicele de pe planeta voastră ... Soarele va juca un moment crucial în istoria planetei voastre, așa cum a fost cu mult timp în urmă.” 

Când au fost scrise aceste cuvinte eram, într-adevăr, într-un loc diferit de cel în care ne aflăm astăzi. Motivul pentru care le împărtășesc acum este datorită modului în care a menționat de la început că motivul pentru care a venit și a oferit atât de multe informații a fost pentru că omenirea trebuia să facă o alegere în acel an (2012). Acea alegere era ce urma să facem în privința controlorilor. În cele din urmă ni s-a spus că într-un final, în toamna acelui an, am ales să avem grijă de ei noi înșine. Nu am cerut ca o rasă din afară să vină și să o facă pentru noi sau să ne conducă. 

Revenim la Octombrie 2021. Conversația pe care o veți citi mai jos reiterează din nou că alegerea făcută de către omenire a fost una merituoasă. Nu numai că am ales să facem asta noi înșine, ci și să-i aducem pe toți cu noi. Pe. Toți. Pe. Fiecare. 

Asta îi include și pe ”cei corupți”, așa cum a specificat atât de clar Gardianul. Ce mă preocupă pe mine încă din toamna trecută, când Unul a spus că această întreagă operațiune se desfășoară astfel încât ”cei corupți” să poată cere salvarea/achitarea, este cum se va întâmpla asta? Vor ieși în față și se vor preda sau vor schimba partea de care se află sau vor căuta iertarea??? 

Din conversația pe care o veți citi mai jos, nu este de dragul pedepsei care este orchestrată și aparent atât de lungă. Este de dragul iubirii. Este un final frumos și înțelept cu care noi, aceia dintre noi care am venit să ancorăm lumina, am fost de acord. Suna perfect când am început și așa rămâne. Totuși, este greu de văzut asta, în timp ce ego-urile noastre strigă și mințile noastre sunt neliniștite și corpurile noastre sunt solicitate. 

Cu toate acestea, faptul că cunoaștem acest adevăr reduce cumva anxietatea resimțită cu privire la timp și date. Cunoașterea acestui adevăr chiar rezonează în interior și crează un cântec al inimii pe care nimic altceva n-ar putea. Agape. Despre asta este vorba. Vom întrupa Agape. În timp ce suntem oameni. Wow. Chiar noi suntem cei pe care i-am așteptat. 

Iată o înregistrare audio de acum câțiva ani. Este cea mai ascultată melodie de pe canalul meu Soundcloud. Descrie Agape și se găsește aici. 

*Observați cum îi descrie pe acești oameni: ”Important este cum au fost învățate și programate ființele să existe.”* Asta se referă la programarea tinerei generații în familiile Illuminati și la faptul că noi nu cunoaștem aceste detalii. Ele influențează ideile cu privire la vină, inocență și alegere.

 

7 Octombrie 2021 

Sophia, sunt Unul. 

Ce este de spus și nu a fost spus deja? Acțiunile brutale ale guvernelor din întreaga lume au depășit orice limită. Este asta conform planului? Un plan pe care noi, cetățenii capturați, nu-l cunoaștem? 

Nu este atât de mult un plan pas-cu-pas pe cât este un șablon general. Acest șablon este urmat acum și este responsabil pentru mare parte din ceea ce se vede în titlurile voastre. 

Divizarea se adâncește. 

Poate fi prezentat așa și asta vă poate ajuta: 

În partea A aveți Luptătorii pentru Libertate. 

În partea B aveți Înrobitorii. 

Realitatea este că războiul a fost câștigat, sfârșitul a fost hotărât, iar cei care își joacă rolurile în drama la care sunteți martori, s-ar putea să știe sau nu acest lucru. 

Amintește-ți mereu că războiul a fost câștigat. 

De asemenea, acea meșteșugire a finalului a fost intenționat cu mult timp în urmă să includă anumite elemente. Cel mai vital dintre elemente a fost numărul maxim de oameni posibil, în cunoștință de cauză și care să asiste victoria, în deplină conștientizare. Asta cere timp, tehnică și răbdare. Deplina conștientizare nu vă poate fi impusă. Ea apare în mod natural ca un produs original al evoluției. 

Ca numărul maxim de oameni să poată fi incluși, ei trebuie să se trezească. Acești oameni sunt adânc afundați în iluzie și va trebui ca lucrurile să devină atât de evidente, atât de ”în fața lor” încât este necesară o inumanitate flagrantă. 

Este unde vă găsiți tocmai acum. Ca să ne întoarcem la descrierea originală a evenimentelor curente. 

Aveți partea A, Luptătorii pentru Libertate, și ei se află peste tot. În fiecare instituție, corp guvernamental și împrejur. 

Aveți partea B, Înrobitorii, care sunt mai puțini la număr, în acest moment, dar încă peste tot – în fiecare instituție, corp guvernamental și împrejur. 

Este dificil de identificat de ce parte este cineva. Chiar acum pare că majoritatea liderilor și toți oficialii s-ar încadra perfect în partea B. 

Asta ca să trezească oamenii. 

Arată așa cum arată acum pentru că omenirea a ales, cu mulți ani în urmă, să faceți asta pe cont propriu și în mod organic. 

Ați ales așa astfel încât nimeni să nu fie lăsat în urmă. 

Din iubire ați ales așa. Iubirea este cea care conduce acest haos actual – iubirea pentru semenii voștri umani. 

Pentru că și Înrobitorii sunt oameni, iar farsa continuă de dragul lor. 

Așadar, Luptătorii pentru Libertate sunt, în multe cazuri, cei mai zgomotoși dintre executorii mai multor mandate, corupție mai profundă, hoție și supunere forțată. 

Înrobitorii, care stau chiar acolo cu ei, urmăresc cum plan după plan, efort după efort sunt întâmpinate cu proteste, durere și furie din partea cetățenilor umani. Asta este șansa lor să recunoască că propun acțiuni criminale împotriva rasei însăși și că acestea pot fi pe drept catalogate drept ”crime împotriva omenirii”. 

Aceste eforturi evidente, flagrante și ridicole de a impune sclavia ar putea fi oprite chiar acum de către Luptătorii pentru Libertate. Totuși, sarcina lor nu a fost încă îndeplinită, așa că, nu sunt opriți. În schimb, sunt promovați, încurajați și susținuți să continue. 

Totul este un spectacol, fiind menit să trezească fiecare om posibil la deplina sa conștientizare. Am mai vorbit despre asta și în acel moment nu ați crezut că este posibil. 

Cu toate acestea vă spun că în fiecare zi se mai trezesc unii și în deplina lor trezire veți fi în sfârșit martori cum oamenii adormiți ”pricep”. Pentru că ați fost programați cu toții și controlul se evaporă chiar sub ochii voștri. 

Sunteți martori la deconstrucția matricii care v-a ținut sub controlul ei timp de milenii. Sunteți martori la o deconstrucție dusă la bun sfârșit de către oameni. Vor exista obstacole personale în fiecare dintre viețile voastre în timp ce procesul se derulează. Se derulează rapid acum. 

Înrobitorii sunt atât de profund adormiți, încă și astăzi, încât vor fi surprinși când îi vor descoperi pe Luptătorii pentru Libertate printre ei. 

Se apropie ziua când toate acestea se opresc. Ajunge la ultimul moment posibil ca să încheie în mod natural. 

La un moment dat se încheie. Puteți fi siguri de asta. Acea zi se apropie cu repeziciune. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.