joi, 11 noiembrie 2021

Ce se ascunde la vedere

Unul prin Sophia Love 

8 Noiembrie 2021 

Sunt Unul. 

Rasa voastră a fost ruptă la suprafață, totuși, ea poate și va fi vindecată. Ceea ce se întâmplă este că vindecarea provine adânc din interior și se extinde treptat până la marginile acestuia. Acestea sunt răni vechi. Acestea sunt auto-provocate. 

Explici, te rog, ultima parte? 

Ceea cu ce vă confruntați voi astăzi sunt traume și suferințe ce provin din multe vieți și evenimente multiple. 

Fiecare suflet, înainte de a evolua și a se pune în mișcare, își găsește ”Călcâiul lui Ahile”. Va fi un unic element care este cel mai puternic obstacol al vostru în calea iubirii de sine. Cu toții veți întâlni acel element de-a lungul călătoriei vieții voastre. 

Această durată de viață include în mod special transformarea fizică în timp ce rămâneți întrupați. Prin urmare, asta cere ca acest obstacol să fie găsit, depășit și absorbit. 

Asta, pentru ca iubirea de sine să poată începe în mod serios. Nu veți trece dincolo de această formă de viață bazată pe dimensiunea a 3-a fără să o fi dobândit. Fără iubire de sine, nu există dimensiunea a 4-a sau a 5-a. 

Focalizarea voastră, tăioasă ca laserul este, chiar acum, într-una din părțile vieții voastre, ațintită pe localizarea țintei. Pe zi ce trece vă apropiați tot mai mult. Nu va avea o săgeată îndreptată spre ea. Totuși, interiorul vostru vă va avertiza când vă veți afla chiar în fața țintei. 

Cum vă va fi comunicat acest adevăr? 

Vă va provoca disconfort. Vă va reaminti că asta este ceea ce vă face să vă luptați. Va provoca supărare în viața voastră. 

Acest obstacol este diferit pentru fiecare dintre voi. Totuși, prezența sa este consecventă. Cu toții aveți unul, cel puțin unul. În această etapă târzie a transformării voastre, va răcni tare și clar astfel încât să nu-l puteți ignora. Va face asta pentru că dorința voastră cea mai profundă este să duceți la bun sfârșit această trezire. 

O va face la comanda voastră. 

Cel mai ușor vă veți recunoaște obstacolul final atunci când vă veți gândi la ceva care, pentru voi, are următoarele caracteristici: 

Vină

Greșeală

O durere personală care vă este familiară

Disperarea dacă se va schimba vreodată 

Aceste caracteristici ar putea, pentru voi, să aparțină unei alte persoane, unei situații sau unui comportament. 

Vă veți cunoaște îndeaproape propriul obstacol. 

Am să vă spun asta. 

Va părea de nedepășit și s-ar putea să fiți tentați să spuneți că n-are nici un rost. Până când nu vă concentrați atenția asupra obstacolului vostru astfel încât să-l vedeți în mod clar, scopul vostru va rămâne dincolo de posibilitatea voastră de a-l atinge. El este în schimb, cel mai important lucru. 

În fiecare caz cauza este insuficienta iubire de sine. 

În fiecare caz cauza este insuficienta iubire de sine. 

V-ați însărcinat să vă iubiți suficient de mult – ca să: 

Fiți voi înșivă

Vă stabiliți granițe

Vă îndepărtați

Rămâneți

Vedeți clar

Acceptați tot ce găsiți

Dați drumul 

Acesta este motivul pentru care sunteți înconjurați acum de Maeștri. Cei care sunt dispuși să facă un efort în plus ca voi să vă atingeți scopul. 

Și voi la rândul vostru faceți asta pentru alții. 

Pământul vostru este, chiar acum, un loc unde sălășluiesc Maeștrii.* 

Veți ști că v-ați văzut obstacolul în momentul în care vă imaginați că viața voastră ar fi perfectă dacă _________ s-ar schimba. 

Nu este nimic de care să vă temeți ca să vă înfruntați obstacolul. A fost tot timpul alături de voi, așteptând și ascunzându-se. A fost ascuns în ceea ce ați defini ca fiind cele mai importante și vitale relații ale voastre. Această viață, cea pe care o trăiți chiar acum, le expune pentru adevărul lor. 

Ca să reușiți, ceea ce faceți cu această viziune adevărată va fi diferit ca specific. Dar nu în conținut. Conținutul va fi iubirea de sine. 

Specificul ar putea arăta ca multe lucruri diferite – toate indicând prețuirea de sine. 

Ingredientul cheie în partea de specific este că trebuie să îl simțiți adânc în interior și va fi simțit ca ceva bun. Nu vă veți simți vinovați sau insuficient de ... pentru nimic. Vă veți simți mai mult. Mai autentici, mai reali, mai transparenți, mai onorabili. 

Deși nu există garanții în ceea ce privește modul în care vă vor răspunde ”alții” în momentul în care vă întâlniți obstacolul pe care ei vi l-au prezentat – există o garanție a modului în care voi vă veți simți. 

Vă veți simți iubiți. Vă veți simți vrednici. Vă veți simți buni. 

Va fi atât de dificil, dar, totuși, dificultatea va merita. 

Iubirea de sine este scopul. Voi v-ați ales obstacolul. Acum vă aflați în cel mai ascuns, cel mai provocator obstacol. Nu se află dincolo de voi. 

Este motivul pentru care vă aflați aici. 

În timp, veți vedea motivele tuturor alegerilor voastre. În timp veți ști de ce ați aranjat lucrurile în felul ăsta. 

Deocamdată recunoașteți acest obstacol drept ceea ce este cu adevărat și treceți dincolo de el în acceptarea de sine. Iubire de sine. Beatitudine. 

Fiecare pas făcut va merita. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Vizual aici a fost ca și cum aș fi fost înconjurată de o mare masă de oameni, nu numai din această viață, ci din fiecare viață. Străbuni, dușmani, familie, prieteni; toți Maeștri, toți ajutând. Toți ajutându-ne unul pe altul să evoluăm. Nu a existat un orizont vizual pentru numărul mare de oameni; nu s-a simțit nici o intenție rea nici de la dușman, nici de la prieten. A fost iubire tangibilă și s-a simțit extraordinar. 


Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.