sâmbătă, 13 noiembrie 2021

Făcătorii de Adevăr – O Ascensiune Rapidă

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, eu sunt Arhanghelul Mihail. Este o onoare să fiu astăzi în prezența voastră să vă aduc vibrațiile angelice și o exprimare a adevărului a Creatorului.   

Eu, Arhanghelul Mihail, doresc să vorbesc despre cei de pe Pământ care trec acum în Planurile Interioare, cei care își lasă trupurile în urmă, în timp ce spiritul lor se întoarce în Planurile Interioare. Sufletul lor se întoarce acasă. Cei care trec dincolo în acest moment sunt cunoscuți ca Făcătorii de Adevăr. Ei aleg o ascensiune rapidă, Făcătorii de Adevăr își folosesc procesul de părăsire a corpului fizic ca pe o schimbare ascensională, nu numai pentru propria lor ființă, ci pentru toți cei de pe Pământ și din Planurile Interioare. 

Să clarific lucrurile, eu, Arhanghelul Mihail, vorbesc în special despre cei care se îmbolnăvesc sau au un accident și din această cauză își părăsesc corpul fizic. În esență, vorbesc despre cei care au dorit să rămână pe Pământ și cu toate acestea, se trezesc părăsind Pământul. Asta se datorează faptului că sufletul lor a creat o oportunitate pentru o ascensiune rapidă. Să fie clar, nu vorbesc despre cei care aleg să părăsească Pământul și corpul fizic la nivel de personalitate, deși, unii pot fi incluși. Multe suflete de pe Pământ au ales la nivel de suflet un nivel mai înalt vibrațional ca să părăsească Pământul acum și în lunile care urmează, aceasta fiind o oportunitate de a-și încheia ascensiunea sau să-și avanseze ascensiunea în mod semnificativ, deși ar putea să rateze experiențele de viață de pe Pământ. Au ales la nivel de suflet că călătoria lor spirituală este esențială și importantă pentru ei. Cei care părăsesc acum Pământul trec printr-o transformare foarte frumoasă. Transformarea are loc mai ales când mai sunt încă pe Pământ, în acele ultime zile. Apoi, în timp ce-și părăsesc corpul fizic și se întorc în Planurile Interioare, experimentează o transformare a trezirii adevărului. Este ca și cum un bec este aprins și ei sunt umpluți cu adevăr, adevărul Creatorului. Este o experimentare plină de beatitudine. Sunt umpluți cu adevăr; este ca și cum sunt atot-cunoscători ai adevărului Creatorului.     

Deoarece mai au încă legături cu Pământul, fie nu au trecut încă de tot, fie sunt în tranziție, sunt în măsură să ancoreze cu adevărat acest adevăr ca un colac de salvare în Pământ. Ei amplifică și trimit această revărsare de adevăr în Pământ și în conștiința omenirii și a tuturor ființelor. Este o trezire foarte puternică a adevărului, atot-cunoașterea Creatorului. În acest spațiu al atot-cunoașterii Creatorului, sufletul poate încheia multe blocaje, multe limitări, multe lecții de viață, experimentând o eliberare, acceptare și rezolvare. Astfel, în acel spațiu de beatifică atot-cunoaștere, sufletul are posibilitatea să-și încheie lucrarea, lucrarea ascensiunii sale pe Pământ. 

Activarea Beatitudinii Atotcunoscătoare, care crează pentru mulți o încheiere a ascensiunii și măiestriei lor, înseamnă că s-ar putea să nu mai fie nevoie ca ei să se întoarcă pe Pământ într-o altă întrupare. Alții evoluează în ascensiunea și evoluția lor spirituală, astfel încât sunt în măsură să se întoarcă pe Pământ cu un bagaj foarte mic ca să continue lucrarea pe care sufletul lor o dorește și să aibă pe Pământ o viață ca o ființă ascensionată. Este un proces foarte frumos care are loc și dorim să vă facem conștienți de acest lucru, astfel încât să știți că cei pe care-i pierdeți, cei care vă lasă pe Pământ și trec în planurile interioare, se îmbarcă în această călătorie de încheiere a ascensiunii lor într-o manieră foarte rapidă. 

Cei care ascensionează nu vor experimenta aceleași experiențe pe care le-ar fi avut pe Pământ. Cu toate acestea, ei își vor accesa măiestria și sinele maestru ascensionat. Acest lucru aduce mângâiere multora care în trecutul apropiat, ultimele luni sau chiar an au pierdut pe cineva și celor care au pierdut sau pierd pe cineva acum sau în viitor. Este o ascensiune rapidă, o cunoaștere beatifică a încheierii, care crează o vibrație mai puțin densă pe Pământ. Ca și cum bagajele sunt eliberate și noi percepții, vibrație, lumină sunt dăruite Pământului. 

Pe măsură ce fiecare persoană care face tranziția își eliberează bagajele și devine mai ușoară și mai luminoasă, ea trimite, totodată, această ușurință și strălucire Pământului. Scopul lor principal este să-și accelereze propria ascensiune, dar și să accelereze ascensiunea tuturor ființelor, mai ales a celor de pe Pământ. Este asemeni unei impulsionări a adevărului care este dăruit Pământului. Acest ființe se bucură în acest moment de un respect profund, onoare și iubire datorită emanării iubirii și luminii pe care le oferă Pământului prin această tranziție. 

Eu, Arhanghelul Mihail, vreau să vă fie foarte clar că nu este potrivit să luați în mod conștient decizia să faceți tranziția acum ca să beneficiați de o ascensiune rapidă. Această ascensiune rapidă este neașteptată celor de pe Pământ, ea este creată de către sufletul lor, nu de mintea sau de personalitatea lor. Este foarte important ca acest lucru să vă fie clar pentru că pentru majoritatea dintre voi, ascensiunea voastră va avea loc pe Pământ. Oricât de grea sau de provocatoare ar putea fi ascensiunea sau realitatea voastră fizică, sunt atât de multe de învățat și de întrupat călătorind pe Pământ. Știu că mulți dintre voi mă veți întreba dacă cei care-și iau conștient propria viață pe Pământ, se vor îmbarca în această călătorie a Adevărului? Unii dintre ei poate, dar eu cred că ei se îmbarcă într-o călătorie diferită. Ei nu sunt Făcători de Adevăr în acest moment, dar se îmbarcă într-o călătorie de ascensiune diferită. 

Mi-am dorit pur și simplu ca voi să înțelegeți Tranziția Făcătorilor de Adevăr care are loc, ascensiunea rapidă, astfel încât să-i puteți onora pe cei din jurul vostru. Dacă descoperiți că nu vă simțiți bine și știți că urmează o tranziție, puteți să vă consolați cu această cunoaștere despre Făcătorii Adevărului, ascensiunea rapidă. Voi adăuga că, deși este o ascensiune mai rapidă, s-ar putea să nu fie mai puțin provocatoare. Un mare sentiment de recunoștință poate emana din ființa voastră în timp ce conștientizați că Pământul devine mai puțin dens în vibrație. Puteți primi această ușurare în inima voastră și alege să fiți un far al unei vibrații și frecvențe mai puțin dense. 

Vă invit să îmbrățișați lumea și toate ființele în iubire, acest lucru este extrem de important acum. 

Vă mulțumesc,

 

Eu sunt Arhanghelul Mihail

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.