miercuri, 5 ianuarie 2022

Descoperirea Unimii – treaba noastră acum

Unul prin Sophia Love 

4 Ianuarie 2022 

Sunt Unul. 

Pe măsură ce vă imaginați noua voastră lume devine important să deveniți cât mai permisivi cu putință. Permisivi cu diferențele de opinie, chiar și cu modurile opuse de gândire. Acest lucru are legătură cu subtilitățile și complexitatea Unimii. 

Să fiți foarte ”permisivi” nu înseamnă să acordați permisiune, atunci când gândiți în mod diferit, ca și cum una dintre părți ar avea mai multă autoritate decât cealaltă parte. 

Să fiți foarte ”permisivi” nu se referă la tolerarea gândurilor altora, deși nu le onorați validitatea. 

Să fiți foarte ”permisivi” implică să acordați un cadru de manifestare larg tuturor motivelor, ideilor, soluțiilor și rezultatelor posibile. Înseamnă să acceptați egalitatea în fiecare relație și situație. 

Din punct de vedere intelectual, această discuție poate părea lipsită de complicații. Totuși, ea va fi simțită mai degrabă conflictuală atunci când este aplicată vieții, societății, relațiilor și practicilor voastre. 

Ca exemplu, considerați egale aceste lucruri aparent opuse și posibil opuse. Luați în considerare care are dreptul la ”mai multe drepturi” sau cine are ”mai multă dreptate”. 

Musulmanul și Creștinul

Stânga și Dreapta

Negrul și Albul 

Acestea nu sunt decât un mic eșantion de credințe/fundaluri conflictuale – fiecare cu egală validitate. 

Acum luați în considerare asta: 

                   Dreptul la Viață și Libertate de Alegere 

Ce ați spune despre ideea că fiecare sistem de credințe este la fel de valabil, la fel de ”corect” în întreaga creație? În întreaga creație ”Alegerile Corecte” vs ”Alegerile Greșite” nu sunt recunoscute. Toate sunt văzute ca alegeri. Alegeri făcute atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv. Alegeri făcute într-o viață care instantaneu manifestă alegerea opusă într-o altă viață, simultană. 

Toate acestea sunt ceea ce face Unimea probabilă și posibilă. 

Ați experimentat fiecare rezultat, ați avut toate opiniile și ați fost fiecare personaj posibil. Alegerile suplimentare duc la vieți suplimentare la fiecare răscruce de drumuri. 

Voi sunteți tot ceea ce este posibil și sunteți aici să experimentați toate rezultatele potențiale. 

Faceți asta ca să vă consolidați cunoașterea cu privire la viață. Viața deține posibilități infinite și pe măsură ce experimentați, vă confruntați, vă opuneți și alegeți, vă sporiți cunoașterea lor. 

Sunteți dumnezei în pregătire. 

În acest moment special, cel al nașterii noii voastre lumi, vă concentrați în special pe fundații, structură, scop și pe promisiunea conținută în acest moment. Toate posibilitățile stau în fața voastră, iar pagina este goală. 

Pe măsură ce vă folosiți cunoașterea și experiența să formulați idei pentru etapa următoare a Pământului – ea se manifestă. Amintiți-vă să includeți drepturile și motivele fiecărui participant în plan; chiar și nerostite, ele există. 

Aceasta nu va fi o dictatură de sus/jos. Lumea/Pământul a fost revendicat de omenire. Omenirea îi va determina structura. De la cea mai mică ordine socială – familia voastră imediată, până la cea mai largă – deciziile sunt luate în interesele globale, asta este treaba voastră acum; practicarea luării în considerare și permiterea tuturor opiniilor. 

Procesul presupune încredere în motivația primară a tuturor participanților, precum și respect. Nu vă veți simți într-o situație care promovează ambele condiții (încredere și respect) ca fezabile până când controlorii voștri actuali nu vor fi complet îndepărtați. 

Asta se petrece acum. Nu se face astăzi, în fața ochilor voștri. Cu toate acestea, fiți siguri că se are grijă de asta. 

Există o ordine a procesului de eliberare completă care trebuie urmată. Aveți încredere că, deși, nu vi se spune întreaga poveste, ea există totuși. Această poveste include eliberarea voastră completă. 

Prin însăși natura sa, acest lucru implică luarea de măsuri care să garanteze că libertatea este menținută și, de asemenea, că societatea merge înainte.   

Lumea pare a fi în dezordine chiar acum. Va arăta din nou foarte diferit, foarte curând, pe măsură ce omenirea continuă de unde au lăsat controlorii. Voi veți fi cei responsabili de societatea voastră acum; voi toți. În fiecare conversație și alegere, țineți cont de Unime. 

Voi reprezentați întregul – întotdeauna. 

Voi vă clarificați alegerea personală – întotdeauna. 

Sunteți meniți acum să luați în considerare ideea răspunderii personale și să o extindeți la familia voastră, la strada voastră, la orașul vostru, la județul sau regiunea voastră, la țara voastră, la lumea voastră. Sunteți meniți să fiți liberi, iar libertatea presupune responsabilitate pentru tot ceea ce faceți. 

Sunteți cu mult mai mult decât vă dați seama, iar gândurile, cuvintele și acțiunile voastre ajung mai departe decât vă imaginați. 

Infuzați iubire oriunde vă aflați.

Veți fi martorii unor efecte uluitoare din momentul în care o veți face. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.