vineri, 14 ianuarie 2022

Atacul violent și ce înseamnă acesta

Unul prin Sophia Love 

12 Ianuarie 2022 

Sunt Unul. 

Aici a trebuit să fac o pauză ca să-mi pun ochelarii. De obicei, când scriu nu am nevoie de ei, dar lucrurile au fost un pic neclare astăzi. Pauza din această primă parte își are cauza în întreruperea pe care am făcut-o să-mi iau ochelarii. Nu acesta este subiectul pentru astăzi, dar într-un fel este mișto pentru că se referă la noi toți și la procesul nostru ... 

Sophia, vederea ta se va îmbunătăți pe măsură ce te adaptezi luminii. (Însemnând lumina care vine) nu vei avea nevoie întotdeauna de ochelari. 

Mi se va îmbunătăți și sănătatea? 

Oarecum, da, o va face. Sunt surprize pregătite pentru tine și pentru toată lumea. Toate lucrurile vor fi îmbunătățite, odată ce se adaptează la o frecvență mai înaltă, mai strălucitoare. 

Când? 

Este în desfășurare. Se petrece acum. Fiecare moment acum arată îmbunătățire și Măiestrie. 

Nu sunt sigură că știu ”și Măiestrie” ce înseamnă. 

Înseamnă trezirea voastră. Creșteți în puterile voastre. Puterile și abilitățile pe care întotdeauna le-ați deținut. Doar că acum le vedeți, le observați. Ele ”apar” cumva de nicăieri în această vibrație mai rapidă. 

Îmi poți da un exemplu? 

Da. Simțul vostru intuitiv (empiric) este cel mai spectaculos. Cu toate acestea, nu sunteți obișnuiți să-l folosiți. Practicați. Simțiți întrebările pe care le aveți și veți vedea/găsi răspunsul. Este chiar în fața voastră. Practicați. Veți găsi răspunsurile la ”cine este la telefon?”, ”Cine se gândește la mine?”, ”Ce mă susține cel mai mult acum?” 

Ceea de ce este nevoie acum este să renunțați la structura ego-ului. Acest lucru îl obțineți în timp și prin practică. Apoi veți începe să observați diferența dintre vocea ego-ului vostru și cea a esenței voastre. 

Adică, atunci când mă gândesc la cineva și acel cineva mă sună, ceva de genul ăsta? 

Mai mult de atât. 

Este o cunoaștere. Cu timpul și prin repetare, vei recunoaște energia. Vi se întâmplă deja. Îi simțiți pe ceilalți ca fiind diferiți, iar acesta este începutul. 

Bine, mulțumesc. 

Este timpul să discutăm despre atacul violent. 

Prin ”atac violent” se înțelege schimbare rapidă. Acesta vine la pachet cu idei și metode de conduită noi, ostentative în societatea voastră. Ați crescut și v-ați expansionat. Acesta este un proces neîncetat, veșnic. Și el va continua. Ca să fie pe deplin utilizabile, creșterea și expansiunea vor trebui să fie însoțite de sisteme complet diferite. 

În prezent, societatea voastră, planul social al lumii, este de sus în jos. În vârf sunt proprietarii, iar în partea de jos sunt supușii care sunt sclavi. 

Dacă nu ar fi așa, nu ar exista motiv de răzvrătire, protest, proprietate, diviziune sau tezaurizare. Întreaga voastră existență este guvernată de această structură. A fost, până la recentele evenimente, inevitabilă. Niciodată nu a fost intenționat ca libertatea să facă parte din viața voastră, din viața celor din partea de jos. 

Acum ați început să vedeți acest lucru și din această cauză sistemul nu mai funcționează. Așa a fost menit să fie tot timpul potrivit celor aflați la vârf. Nu va mai fi. 

Ce înseamnă asta pentru omenire este necesitatea unei noi gândiri. Acest lucru nu a fost încercat de mase. Nu încă. Va trebui să fie acum ca să se potrivească cu expansiunea voastră. Să nu faceți asta este un pic ca și cum ați încerca să țineți un animal sălbatic într-o structură făcută din hârtie. Asta s-ar dovedi rapid ca fiind inutil, așa cum vedeți că este acum în societatea voastră. 

Pereții vechii structuri (de hârtie) sunt dați jos sau se prăbușesc de la sine. Este un proces organic și inevitabil. 

Motivul pentru care îl discut aici este să vă prezint câteva posibile noi moduri de gândire pe măsură ce avansați. Pentru că societatea voastră va avea nevoie de un fel de structură și pe aceasta voi o veți defini, accepta sau respinge în timp ce vă continuați călătoria.   

Este important să vă dați seama că modul vostru actual de-a vă delega autoritatea în afara propriului vostru sine nu vă va susține noua lume. Nu este la latitudinea altora să decidă ce legi, reguli și permisiuni ar trebui să existe pentru o populație suverană. Ați trăit deja acea poveste și nu a funcționat bine și nici nu v-a susținut capacitatea de-a vă exercita agenția (puterea) personală. 

Când luați în considerare ”fermecarea” și ”farmecul/vraja” pe care aceasta a aruncat-o asupra populației, nu este decât o scurtă privire aruncată asupra acestei corupții și înșelăciuni intenționate pe care va trebui să o dezlegați. Termenul de ”agenție” a fost utilizat în mod larg pentru birourile autorității guvernamentale și nu pentru împuternicirea personală. Acesta este tipul de confuzie care este prezent acum în denumirea lucrurilor, mai ales a acelora care fac parte din sistemele voastre de guvernare, religioase, educaționale și monetare. Ați acceptat aceste denumiri fără să le luați în considerare sensul și astfel ați rămas inconștienți de deplinul lor efect asupra psihicului vostru*. Sunt mult, mult mai multe lucruri care au loc în subconștientul și în supra-conștientul vostru decât sunteți voi conștienți. 

Ființele care au creat inițial această societate sunt foarte conștiente de aceste lucruri. Le-au folosit în mod regulat și cu așa o consecvență încât rar sunt puse sub semnul întrebării. Gândiți-vă la aceste lucruri și dacă ele aduc sau nu beneficii vieții voastre: 

Să fii numerotat.

Să fii injectat.

Să fii gradat. 

În prezent toate trei sunt necesare sub o formă sau alta, ca să ”avansezi” în societate, să urmezi ”școli bune” și să atingi un ”scor mare de credit” astfel încât să puteți ”dobândi un trai frumos”. 

Acesta este doar vârful aisbergului, totuși, din ele puteți vedea că sunt concepute și folosite în așa fel încât să vă țină pe loc, nu pentru alte motive. 

O societate formată din ființe suverane nu are loc sau nevoie de astfel de constructe. 

Acesta este tipul de societate pe care veți fi în măsură să o construiți acum. Structura sa va aduce beneficii mai degrabă întregului, decât câtorva. Cum arată, depinde de voi. Ceea ce vine acum, odată cu atacul violent, este o re-imaginare a vieții pe Pământ. 

Veți simți că este mai simplu să lăsați următorul segment în seama altcuiva. Cu toate acestea, vă spun că nu există ”altcineva” care să poată face asta pentru voi. 

Aduce schimbări în viața voastră personală, relații, familie, afaceri și în fiecare interacțiune. 

Asta este partea interesantă. Toate opțiunile sunt pe masă. Este un câmp larg deschis în care puteți juca și acest lucru, dragul meu om drag, este unul dintre cele mai importante motive pentru care te afli pe Pământ în acest moment – să te joci cu creația. 

Vă va valorifica toate abilitățile și atenția și vă va cere să gândiți în afara acestei cutii din care ați crescut/ieșit. 

Fiți atenți la gândurile voastre în fiecare interacțiune. Recunoașteți unitatea și suveranitatea tuturor celor cu care interacționați. Acesta este modul în care vă construiți noua lume. 

Va fi atât de distractiv, dragul meu om drag, și va merita toate eforturile tale. Veți vedea dragii mei, veți vedea. 

În timp ce atacul violent se dezlănțuie, țineți-vă bine. Totuși, nu prea strâns. Vă veți găsi libertatea în el. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia.

 

 

*O întreagă poveste a însoțit acest paragraf în legătură cu termenul ”agenție”. Mi s-a reamintit că până în ultimii 2-3 ani, nu pe unul l-am auzit adeseori folosindu-l când se referea la autoritatea proprie. Acesta a fost un act intenționat. Este ca și cum cuvântul ”agenție” a fost oarecum deturnat și pus în fața noastră doar ca o indicare a puterii guvernamentale, a unei organizații care deține autoritate asupra noastră. Asta doar ca să nu ne recunoaștem puterea personală sau să o folosim ca să ne susținem pe noi înșine și voința să acționăm din propria noastră autoritate.

Ca dovadă a evoluției noastre, termenul de ”agenție personală” este văzut și folosit mai mult acum în dialoguri și recunoscut ca adevăr.


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.