sâmbătă, 8 ianuarie 2022

Pătrunderea Luminii

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și celebrări, eu, Arhanghelul Metatron, vin să împărtășesc cu voi lumina Creatorului ca să aprind lumina deja prezentă și activă în ființa voastră. Curentul de lumină, Proiectul Supra Luminării, a sosit și continuă să fie activ imprimând lumina în celulele tuturor ființelor de pe Pământ și din Planurile Interioare, fiind o înțelepciune de trezire. O înțelepciune care este o aducere aminte sau care nu a fost conștientizată încă pe Pământ. Este o perioadă incitantă pe măsură ce luminarea, inspirația și iluminarea se ivesc. Este esențial ca în timp ce stați în liniște, să vă recunoașteți și să vă oferiți spațiu vouă înșivă ca o ființă înțeleaptă.   

Vă puteți spune ”Eu sunt o ființă înțeleaptă, toate răspunsurile și înțelepciunea de care am nevoie, se află în ființa mea.” 

Pe măsură ce vă stabiliți în această conștientizare, celulele voastre vor începe să se deschidă activând și eliberând înțelepciunea care este esențial și important ca voi să o recunoașteți și să o primiți în conștientizarea voastră. Această înflorire a înțelepciunii vă poate afecta, sau pătrunde cu blândețe în conștientizarea voastră, împărtășind treptat intuiții, perspective. Este important ca pe măsură ce intrăm în acest Nou An, să intrați în el ca o ființă înțeleaptă. Întotdeauna ați fost o ființă înțeleaptă; înțelepciunea este întotdeauna prezentă în ființa voastră. Proiectul Supra Luminării, acest curent de lumină care vine de la Creator, are rolul să activeze înțelepciunea care a fost întotdeauna prezentă în ființa voastră, așa că,  este nevoie să-i acordați spațiu acestei înțelepciuni să se activeze. Altfel s-ar putea să ratați activarea și curgerea conștientizării pentru că vă lăsați atenția atrasă în altă parte. Este imperativ să-i oferiți spațiu, chiar și numai câteva minute pe zi, înțelepciunii să vă umple ființa, să se activeze și să se integreze cu conștientizarea voastră. 

Este un moment minunat să începeți să puneți întrebări, să vă întrebați pe voi înșivă fără să așteptați să primiți vreun răspuns. Orice formă de întrebare este potrivită. Întrebări despre existența sau călătoria voastră spirituală, despre situațiile din realitatea voastră fizică, manifestările viselor, sănătate, vindecare, orice doriți. Pur și simplu nu vă așteptați să primiți un răspuns. În timp ce acordați spațiu și puneți o întrebare, în interiorul vostru va apărea o cunoaștere că toate răspunsurile și informațiile de care aveți nevoie se află în ființa voastră. 

Vă putem invita să vă imaginați peste un an când aveți înțelegerea și cunoașterea de care aveți nevoie, iar asta ar fi o vizualizare benefică. Cu toate acestea, dorim să dați drumul tuturor așteptărilor și vă invităm ca pur și simplu să recunoașteți că sunteți înțelepți. Aveți în ființa voastră ghidarea, intuiția, inspirația și iluminarea cu care să navigați prin anul care vă stă în față și să vă transformați visele în realitate. 

Acum un an am început călătoria Planului Ascensiunii Noului Pământ. O oportunitate să manifestați orice și tot ceea ce vă doriți, recunoscând în ființa voastră că orice și totul este posibil. Acum, mergem mai departe cu înțelepciunea. Orice și totul este posibil, iar voi aveți în ființa voastră înțelepciunea să le creați. Pe măsură ce vă dați voie să vă întrupați pe voi înșivă ca pe o ființă înțeleaptă, este important să recunoașteți că lumina din Proiectul Supra Luminării pătrunde încă în ființa voastră, pătrunde încă în celulele voastre. Străluciți, lumina voastră este amplificată și intensificată. Toate celulele voastre radiază lumină, vibrația voastră energetică este mai rapidă și mai înaltă, este important să fiți conștienți de acest lucru deoarece crează în voi o acumulare și o accelerare a ascensiunii voastre. S-ar putea să vă dați seama și să recunoașteți faptul că călătoria voastră de ascensiune începe să se accelereze, lucrurile să se așeze la locul lor, talentele și abilitățile pe care ați așteptat să le accesați, cu care să vă conectați, vă devin disponibile. Puteți obține mai mult decât vă imaginați în acest moment pentru că lumina voastră este amplificată. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă întreb în călătoria voastră de ascensiune: 

Ce doriți să obțineți, să întrupați, să vă amintiți și să recunoașteți? 

Există în acest moment un buzunar sau o fereastră în care lumina voastră este amplificată și puteți obține ceea ce doriți în călătoria voastră de ascensiune spirituală. Este nevoie doar de focalizarea voastră. Puteți cere ceea ce doriți să fie activat în ființa voastră în timp ce lumina pătrunde în celulele voastre. Puteți cere ceea ce doriți să fie activat și de la lumină, de la Proiectul de Supra Luminare. Curentul de lumină va curge aducându-vă și ancorând în ființa voastră ceea ce doriți. De exemplu, s-ar putea să doriți o mai mare concentrare în timpul meditației, s-ar putea să doriți să fiți capabili să canalizați, să aveți viziuni din planurile interioare sau să vă creșteți abilitățile de vindecare, puteți cere orice de la lumină și puteți invita lumina să activeze ceea ce vă doriți în ființa voastră. 

În timp ce experimentați pătrunderea acestei lumini, și va dura timp de două luni din acest moment, după care se va disipa, aceasta va fi perioada de timp cu cel mai mare impact. Este un buzunar, o fereastră în care vă puteți cu adevărat accelera ascensiunea pe măsură ce experimentați pătrunderea luminii în celulele voastre cu o prezență, viteză și vibrație ridicată a luminii. Pe măsură ce intrăm în Noul An, începem cu adevărat să întrupăm și să ne împământăm călătoria de ascensiune, înțelepciunea și cunoașterea interioară, precum și puterea să ne dirijăm și să ne activăm în continuare Ascensiunea. 

Vă invităm să stați foarte împământați pe Pământ ca ființe ale întrupării. Întrupând puterea, adevărul, iubirea și pacea, aceasta este o prezență și o viziune foarte frumoasă să începeți o nouă etapă a ascensiunii voastre atât pentru voi înșivă cât și pentru alții. Vă invit să rămâneți în acel spațiu de putere și să continuați să dezvoltați acel spațiu al puterii pentru voi înșivă în următoarele zile, săptămâni și luni. 

Vă iubesc etern, vă mulțumesc, 

Eu sunt Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.