luni, 17 ianuarie 2022

Împingerea Finală a Nașterii

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Ați trecut prin tranziție timp de eoni pentru acest moment – împingerea finală a nașterii unei noi ere. 

Dar acum pare imposibil să împingeți, să vă mențineți interesul încă o secundă. Este prea mult. Sunteți obosiți, furioși și dezamăgiți. Chiar dacă ați discutat despre asta cu mii de entități înaintea pregătirilor voastre pentru acest moment în această viață, pare prea mult. Sunteți pe punctul să renunțați, să spuneți ”Destul. Vreau să mă opresc acum.” Dar nu puteți, așa cum nu puteți opri o naștere odată ce procesul nașterii s-a declanșat. 

Mulți dintre voi credeți că astfel de vorbe nu sunt decât o altă încurajare. Că Noul Pământ este un fel de fantezie visată de cei care vor să fie mai pozitivi în această perioadă aparent haotică. Astfel de gânduri vă permit să dați vina pe cineva, pe oricine pentru tulburarea și durerea voastră interioară pentru că sunteți siguri că nu ați fi fost niciodată de acord cu o astfel de durere emoțională. 

Sunteți în procesul nașterii Noului Pământ, oricât de neplăcut pare acum. 

Desigur, mulți vor răspunde că noi, cei din Univers, vă tachinăm din nou, că nu existăm – că totul este imaginația voastră. În mintea voastră acest lucru ar putea părea adevărat, având în vedere câți eoni ați tânjit după acest moment. 

Ați mutat munții ca să fiți aici, să experimentați aceste dureri emoționale. 

Acesta este momentul și locul vostru. Așadar, ÎN SFÂRȘIT, dați naștere la ceea ce ați discutat, ați sperat, pentru ce v-ați rugat și după ce ați tânjit timp de eoni. 

Mulți se întreabă care va fi produsul final deoarece nu se arată nimic fizic pentru problemele voastre. Efectul pe termen scurt va fi un pic mai mult haos, așa cum se întâmplă atunci când un nou-născut ajunge acasă. Poate niște nopți nedormite, griji legate de îngrijire și noile rutine – dar rezultatul nașterii acestei noi ere va fi iubirea și blândețea după care tânjiți acum. 

Zilele speranței și ale rugăciunii s-au încheiat. Nașterea a început. 

Viața voastră va fi schimbată mâine? Da, dar nu așa cum vă așteptați pentru că procesul nașterii Noului vostru Pământ va dura zile în loc de ore. Rezultatul acelei nașteri va fi un sentiment de calm și împlinire. 

Nu va fi nevoie ca cineva să anunțe această naștere a Noului Pământ, pentru că o veți ști în fiecare fibră a ființei voastre. Așa cum o mamă simte și trăiește un sentiment de beatitudine atunci când se conectează cu nou-născutul ei, așa va fi și pentru voi. 

Poate vă întrebați dacă toată lumea va naște deodată, iar răspunsul nostru este, da. Chiar dacă vă aflați pe căi unice, acele căi vor fi luminate simultan. Nu puteți înțelege încă despre ce vorbim noi, cei din Univers, pentru că este de neînțeles că haosul actual se va schimba la fel de repede ca și cum ați acționa un întrerupător de lumină. 

Cei care doresc să rămână în haosul 3D o vor face. Așadar, chiar dacă o parte din confuzia Pământului va continua, acel haos nu vă va afecta în nici un mod măsurabil. 

Atunci când în 3D vă îndrăgostiți, lumea pare a fi mai luminoasă, mai strălucitoare și un loc mai incitant. Sarcinile de zi cu zi care cândva păreau atât de importante, nu mai sunt în timp ce așteptați mesaje și interacțiuni cu persoana iubită. Așa va fi și pentru voi în câteva zile – când ultima voastră împingere a nașterii Noului Pământ se încheie. Foarte puține vor părea mai importante decât bucuria pe care o simțiți. 

Poate că credeți că acest mesaj vă împinge din nou înainte cu o mică recompensă. Noi, cei din Univers, vă răspundem că așa cum cineva nu-i poate spune unei mame aflate într-un intens travaliu că totul se va încheia și va fi plin de bucurie în curând, așa este pentru voi acum. Sunteți în împingerea finală a travaliului. Lăsați-o să fie. 

Dați-vă voie să acceptați că indiferent cât de speriați, furioși sau haotici vă simțiți acum, în câteva zile acele emoții vor fi înlocuite cu o bucurie iubitoare pe care nu ați experimentat-o pe Pământ decât după nașterea bebelușului vostru. Așa să fie. Amin. 



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.