marți, 25 ianuarie 2022

Furtuna care vine

Îndrumări practice ca să prosperați în 2021

De Richard Rudd 

Trăim în timpul Marii Schimbări – o perioadă extraordinară și fără precedent în istoria evoluției umane. Este probabil că în secolul 21 vor exista momente în care ne confruntăm cu forțele haosului și cu declinul. Modul în care răspundem unor astfel de momente ne va dicta viitorul și viitorul speciei noastre. Îndrumarea de mai jos este oferită drept combustibil pentru inspirarea voastră. Contemplați cheile de mai jos și lăsați-le să pătrundă în viața voastră, pentru că atunci când apar momentele de o mai mare intensitate, veți intra în furtună pregătiți și cu un spirit de profundă încredere și iubire. 

1. Momentele de Provocare scot întotdeauna în evidență cele mai strălucitoare ființe. 

Intrăm într-o perioadă în care vor fi multe provocări de înfruntat, atât la nivel individual, cât și colectiv. În astfel de momente frica se răspândește ca un foc scăpat de sub control și majoritatea intră în modul lor implicit de supraviețuire. Cu toate acestea, cei care au lucrat în interior de mulți ani deja, au acum prilejul să strălucească, să se expansioneze și să-și împărtășească strălucirea cu alții. Lumea se transformă și în astfel de momente oamenii au nevoie de o conducere prin exemplu. Este un moment extraordinar de spargere a vechilor tipare și de creștere exponențială a frecvenței vieții voastre. 

În adâncul colectivului, un uriaș adormit se trezește, iar din inima lui izvorăște lumină și iubire. Dacă recunoașteți adevărul acestor cuvinte, atunci mai trebuie să știți și că acesta este timpul vostru – timpul pe care l-ați așteptat în tăcere toată viața. 

2. Cea mai profundă și sălbatică îndrumare interioară a voastră este singura temelie pe care vă puteți baza 

În vremuri de schimbare sunt puține lucruri exterioare pe care să vă puteți baza, așa că, locul natural în care poate fi găsită stabilitatea este în interior. Cu cât mai temeinic sunteți ancorați în cea mai înaltă frecvență a îndrumării voastre interioare, cu atât mai mult alții vor gravita spre voi în astfel de momente. Când majoritatea se retrage și este îngrijorată, voi trebuie să fiți cei care își asumă riscuri – trebuie să aveți încredere în cea mai sălbatică și ciudată cunoaștere cu privire la cine sunteți și de ce vă aflați cu adevărat aici pe această planetă. În interiorul ADN-ului vostru există o profundă puritate – acum este momentul să o lăsați să strălucească cu adevărat. Sunteți ca alergătorii de cursă lungă care au ținut pasul cu rasa dintr-un loc adânc ascuns, dar în tot acest timp, ați păzit în interior un rezervor ascuns de forță.    

Acum este momentul să vă despărțiți de haită și să-i lăsați să vadă imensa vitalitate și iubire care a zăcut în voi. 

Acum este momentul să dezlănțuiți întreaga forță a iubirii voastre asupra lumii! 

3. Există putere în număr – atrageți-vă aproape adevărații aliați 

Evoluția noastră colectivă se apropie de o răspântie finită. O ramificație duce către viitor și una duce către trecut. ADN-ul care nu se adaptează noilor impulsuri evolutive va părăsi treptat lumea. Astfel, vechiul ADN este purificat și șters din fondul genetic global, conducând în viitor la un inevitabil declin al populației la nivel global. Sunt șanse ca această energie veche să nu se retragă în liniște. Pe de altă parte, noul ADN mutant trebuie să-și construiască structuri în planul material – și, prin urmare, va apărea o nouă viziune asupra lumii – în știință, tehnologie, economie și guvernare. Dar toate acestea vor lua timp. 

Ceea ce este de primă importanță acum este să recunoașteți și să vă atașați de acele forțe care se lasă transformate.    

Acum este momentul mitic al adunării clanurilor – reprezentate de ADN-ul care va construi un nou tip de om – spiritual, social și psihologic. Prin urmare, trebuie să știm unde să ne investim energia. Energia care refuză să evolueze ne va epuiza resursele, așa că, este nevoie să-i dați pur și simplu cu grație drumul.  

Tot felul de moduri noi de a vă alinia cu alții devin posibile. Nu trebuie să ne fie teamă de calea comuniunii – a alianței. Adevărata alianță ne va permite o mai mare libertate creatoare în loc de mai puțină. 

Când un grup se reunește în jurul aceleiași înțelegeri de o frecvență înaltă, indivizii din acel grup își accelerează enorm de mult creșterea. 

Există noi formațiuni fractale de ființe umane care așteaptă să lucreze împreună, așteaptă să-și împărtășească geniul individual, resursele și rețelele în afara vechiului model competitiv. Așadar, acordați-le atenție celor din jurul vostru și mai ales acelor relații speciale înrădăcinate într-o încredere dincolo de cuvinte și devotament natural. Aceste relații vor fi o sursă de mare putere interioară pentru voi și, mai mult de atât, vă arată calea de urmat. Lucrați cu astfel de relații, întâlniți-vă în mod regulat, contemplați scopul mai înalt ascuns în aceste relații și aveți încredere în visul care apare din această iubire. 

4. Prosperitatea stă în Esențial 

O schimbare probabilă care va avea loc în acest secol este o schimbare a echilibrului de putere. Banii vor începe să-și piardă puterea în lume și cei căsătoriți cu ei se vor stinge. Există un avantaj imens pentru această schimbare. Ne invită pe fiecare dintre noi să luăm în considerare ceea ce este esențial. Este un timp de mare curățare și slăbire. Unul dintre cele mai profunde adevăruri ezoterice este: așa cum faci ceva, așa faci totul. Sunt atât de multe domenii ale vieții noastre în care energia este folosită pentru lucruri neesențiale. Prin urmare, este crucial să cunoaștem semnificația esenței. 

Frumusețea, de exemplu, este esențială. Banii cheltuiți pe frumusețe – adică pe aprecierea frumuseții interioare, sunt la fel de esențiali pentru voi ca mâncarea. 

Lumea este prinsă de neesențial și, totuși, tânjește după esențial. Acesta este locul evident pentru prosperitate – să-i conduceți pe alții spre frumusețea lor interioară. În perioada care urmează vom vedea adevăratele culori ale tuturor. Unii vor simți sărutul Grației, alții vor întâlni focul dizgrației. Grația va coborî mai întâi oriunde unde comunitatea este unită și puternică. Pretutindeni oamenii vor face compromisuri, dar singurul lucru cu care nu trebuie să faceți compromisuri este integritatea.  

Integritatea cuplată cu răbdarea, întotdeauna va invoca puterea Grației. 

În timpurile care urmează, lăcomia scade. Grăsimea este combustibilul mutației, astfel încât peste tot vom vedea grăsimea arsă – în portofelele oamenilor, în stilul lor de viață, în emoțiile lor, chiar și în corpurile lor. Grăsimea împiedică curgerea energiei și adevărata prosperitate trăiește în curgere. Banii intră; banii sunt împărțiți, dați, investiți, reciclați, savurați. Economia este supraponderală, populația este supraponderală, planeta geme! Această grăsime este minunată pentru că ea alimentează Marea Schimbare. Prin urmare, este înțelept să vă uitați cu atenție la viața și la comportamentul vostru și să vedeți unde acumulați grăsime. 

Este o perioadă de slăbire și, chiar dacă arderea grăsimii ar putea durea, rezultatul este întotdeauna minunat – vă simțiți extaziați. 

5. Intrați în extazul furtunii 

Fiți siguri. Vine o furtună mare. Va fi o mare nesiguranță, pesimism și reacție. Vânturile ne împing deja în casă. Prin urmare, trebuie să vă gândiți cum îi veți face față acestui uragan? 

Aveți o singură alegere – să vă contractați sau să vă expansionați. Să supraviețuiți sau să fiți luați pe sus. 

Desigur, furtuna nu va dura o veșnicie, dar după ce a trecut, lumea va arăta diferit. Acesta nu este doar un alt ciclu socio-economic. Este sfârșitul unui întreg ciclu de cicluri. Această furtună poate să ne lovească sau nu cu toată forța în plan material – sunt lucruri pe care nu le putem ști. Ceea ce este sigur, este că această furtună vine în interior, în adâncul substructurii genetice și aurice a întregii omeniri. În acest secol, o ușă se va închide și sigilarea acestei uși va determina cine este în joc și cine pleacă. Acest adevăr este nevoie să fie înțeles mai degrabă la nivel colectiv decât la nivel personal. Nimic din asta nu este personal. Spiritul lui Gaia trebuie să construiască o nouă formă și ca să facă asta ea trebuie să selecteze doar anumite șiruri de ADN din fondul genetic global. Ceea ce va rămâne pe dinafară după acest proces, va dispărea pur și simplu de la sine.   

Sunt forțe karmice puternice și grele care lucrează în lume. Pentru că încă nu putem vedea ceea ce se renaște în plan material, face ca acest lucru să fie și mai înfricoșător pentru majoritatea oamenilor. Și totuși, nu este deloc înfricoșător. 

Este cea mai minunată, frumoasă și dulce perioadă din întreaga istorie a omenirii. 

Îmbrățișarea mamei este tandrețe pură în timp ce-și privește ouăle eclozând. Ea știe că mulți dintre puii ei nu vor reuși niciodată, dar mai știe și că acest lucru este perfect natural. 

În fiecare dintre noi există un derviș, iar acest derviș s-a născut pentru momente ca acestea. Dervișul iubește furtuna. Ea intră în furtună cu brațele larg deschise și simte goana fulgerului tunând prin inima și sufletul ei. Pentru derviș, furtuna este extaz. Ea se predă complet rotirii sale, puterii elementare și astfel obține acces la ochiul mistic din miezul acesteia. Aici, în ochiul furtunii, totul este liniștit și pașnic. Natura ființei este pe deplin îmbrățișată. 

Așa trebuie să intrați în spiritul epocii viitoare – dintr-o stare de profundă relaxare. Așa că, nu uitați niciodată asta – fiți dervișul și nu fugiți niciodată de furtună închizându-vă în casă. Relaxați-vă în dinamismul său rotitor și bucurați-vă de goana noilor forțe pe măsură ce acestea explodează în lumea voastră. 

Chemați-le spre voi și găsiți liniștea tot mai adâncă a ochiului – 

Ochiul care știe și vede

Totul este iubire și iubirea este totul.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.