miercuri, 26 ianuarie 2022

Strigăte de război

Unul prin Sophia Love 

”Cuvintele de astăzi au rolul să inspire o preponderență a luminii, astfel încât cel mai favorabil rezultat să fie introdus rapid. Veți ști care este rezultatul prin bucuria pe care o veți simți atunci când el se produce. Îl veți recunoaște ca pe un final. Veți simți finalitatea lui atunci când are loc.” 

24 Ianuarie 2022 

Sunt Unul. 

A fost o escaladare și cei disperați să-și păstreze controlul se luptă acum. Fac asta ca să: 

1. Creeze frică

2. Inițieze un spectacol de dominare. Este un spectacol fals. 

Pentru cei neinițiați, strigătele de război de orice fel vor avea grijă de numărul 1 și vor crea frică. 

Nu au mai rămas mulți care sunt complet neinițiați, iar cei care au rămas așa au în apropiere pe cineva care este în măsură și dispus să completeze povestea cu adevăr. Ajungeți la sfârșitul, adevăratul sfârșit, evenimentelor construite al căror unic scop este monopolul, puterea și controlul global. 

Acest sfârșit vine spontan și, aparent, dincolo de controlul cuiva. Asta este o noțiune falsă. Mare parte din ceea ce vedeți acum sunt umbre și fantezii. 

Nu va exista un război mondial activ. 

Bătălia pentru controlul Pământului continuă sub capete de afiș, așa cum a făcut-o în acești ultimi doi ani. Ceea ce este în creștere, este frica de eșec simțită de ”doritorii-de-control”. Asta este forța la care sunteți martori, pentru că adevărata amenințare este pentru ei și pentru puterea lor globală – să nu mențină nici o graniță. 

Veți identifica acum polaritatea în acțiunile guvernamentale. Este ușor de făcut atunci când știi ce să cauți. Veți vedea că țări care păreau că ”se dușmănesc” se vor uni împotriva altor țări, unele cu care s-ar fi putut să fie aliate, în acest impas. 

Este o demonstrație de forță. 

Pot fi și victime. Nu va fi un război mondial. Spectacolul se va încheia, și se va încheia rapid, lăsând capetele să se rotească. 

Observați alianțele financiare. 

Observați pe cine încearcă să demonizeze strigătul de război. 

Observați confuzia prezentă, pe măsură ce noi ”dușmani” intră în scenă. 

Totul este un spectacol.

Totul este un spectacol.

Totul este un spectacol. 

Nimeni nu poate opri Trezirea Omului. 

Nimeni nu poate opri Eliberarea Omului. 

Nimeni nu poate opri ca cei responsabili de această tentativă de lovitură de stat să suporte consecințele fizice. 

Omenirea a expus și îndepărtat căile traficanților, iar elita este furioasă. Asta n-a făcut niciodată parte din planul lor. Alimentarea lor constantă cu oameni a fost întreruptă și nu văd o altă opțiune decât o demonstrație majoră de forță. Răzbunarea este principala lor metodă. Planul lor a fost întotdeauna să cu ia cu ei cât de mulți pot, înainte să plece sau să fie învinși. Asta-i tot ce știu.   

Au pierdut. Fiecare plan a dat greș. Războiul este tot ce le-a mai rămas. Nu se va întâmpla pentru ei. Nu așa cum își imaginează ei. 

S-ar putea să asistați sau să auziți de o succesiune rapidă de încercări să-și recapete controlul. Nu vor reuși în cele din urmă, dar apar ca supărătoare pe măsură ce au loc. Acestea ar putea include: 

          Un fel de invazie extraterestră 

          Orice număr de evenimente, atacuri false comise intenționat în mulțimi mari de  oameni

          Încă o ciumă

          Mai multă tiranie guvernamentală 

Aceștia sunt așii din mânecă. Se pot sau nu materializa. 

Depinde mult de două lucruri: 

          Coeficientul vostru de lumină

          Autoritatea voastră verbală 

Este momentul să vă faceți cunoscuți. 

Înțelegeți că nu este nevoie să luptați activ ca să luați poziție. Este nevoie doar ca lumina voastră să nu fie stinsă. Acest lucru servește acum ca un far pentru alții, îndemnându-i să-și ia și ei propria poziție. Coeficientul de lumină necesar a fost atins. Acum devine vizibil ca să-și câștige strălucirea.    

De la Întuneric spre Lumină 

Ce înseamnă asta pentru voi depinde de fiecare dintre voi. Este necesar și oportun să acționați acum. 

Veți considera aceste strigăte de război deranjante, dar nu atât înfricoșătoare cât inițiatice. Le puteți vedea și auzi cu adevărat drept ceea ce sunt – pe Gaia spunându-vă că a sosit timpul să vă activați. 

Indiferent ce ați face, infuzați cu lumină. 

Nu mai există nimic care să vă stingă lumina sau să vă ascundă. 

Câmpul este copt și voi sunteți destinatarii unui șuvoi de iubire, susținere și încurajare. Nu uitați că ceea ce apare ochilor voștri fizici este finalul lor. Este minuscul și disperat atunci când îl așezați lângă finalul real al omenirii. 

Mențineți în ochiul minții viziunea glorioasă a noului vostru pământ. Așteptați-vă să-l vedeți cu ochii fizici și tot ceea ce este fals va cădea. 

Vă apropiați din ce în ce mai mult și strigătele de război pot fi văzute ca un semnal, o dovadă pentru asta. 

Amintiți-vă că acesta este un spectacol și pauza s-a încheiat. 

Așteptați finalul. 

Mențineți-vă lumina aprinsă astfel încât nimeni să nu rateze complexitatea a ceea ce urmează. Nu există pietre care să rămână neîntoarse și sunt multe, multe pietre. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.