sâmbătă, 22 ianuarie 2022

Noi Coduri care vin de la Soare


Jenny Schiltz
 

În meditația de ieri dimineață mi-a fost dat de către Consiliul de Lumină cu care lucrez un mesaj pe care să-l împărtășesc cu toată lumea. Două ființe au împărtășit mesaje deoarece era atât de mult entuziasm. 

Primul membru al Consiliului: 

”Mulți simt că sistemul pământean și omenirea sunt pierdute și nu vor fi în măsură să se îndrepte. În perioada următoare vor fi multe informații care să confirme această presupunere. Am vrea să împărtășim cu voi că acest lucru nu este adevărat. Pământul vostru nu moare și nici oamenii ei. Omenirea și planeta vor supraviețui acestei tranziții. 

Totuși, dacă potențialul creator al omenirii este deraiat într-o catastrofă de asteroizi, foamete, război și alte evenimente catastrofale, această tranziție va fi mult mai grea pentru toți. 

Datorită intensității și frecvenței informațiilor care ajung la populație, discernământul este dificil, dar primordial de stăpânit. De-a lungul anilor v-am îndemnat pe fiecare dintre voi să vă cultivați și dezvoltați discernământul, să vă descoperiți și cunoașteți adevărul. A fost tocmai pentru această perioadă. Ca să treceți prin această tranziție cu o mai mare ușurință, trebuie să fiți capabili să vedeți adevărul dincolo de această realitate fabricată. Să vedeți prin suprapunerea care a fost creată. 

V-am îndemnat pe fiecare să vă folosiți spațiul inimii drept ghid, ca loc în care să vă centrați. De asemenea, v-am îndemnat să petreceți timp în natură ca să ajutați la curățarea din câmpul vostru de energie a distorsiunilor care crează o deconectare de aspectul vostru cel mai înalt și de Sursă. 

Acum vă îndemnăm să vă conectați cu natura nu numai pentru claritate, ci și pentru conectarea în sine. Interfața care a făcut dificilă o astfel de interacțiune cu natura și cu tărâmurile ei nu mai există. Nu s-a putut menține în creșterea vibrațională a planetei. Mulți vor descoperi că se pot conecta mai mult cu tărâmurile înainte nevăzute ale naturii și că prin această conectare obțin vindecarea.” 

(Este important de reținut că interfața sau suprapunerea care ne-a împiedicat să ne conectăm pe deplin cu natura nu mai este prezentă deoarece nu a putut rămâne activă în vibrația crescândă a lumii și a oamenilor ei. ACESTA este motivul pentru care este atât de important să vă mențineți vibrația ridicată și să vindecați ceea ce v-o coboară. Cu însăși vibrația noastră, schimbăm lumea.) 

Apoi a vorbit al doilea membru al Consiliului: 

”Soarele va continua să fie foarte activ pe măsură ce înaintați în această tranziție. Există multă activitate (solară) care nu poate fi măsurată de instrumentele voastre, dar aceia dintre voi care sunt sensibili vor simți aceste energii. 

Informațiile care sunt trimise nu mai conțin pur și simplu coduri de trezire și aducere aminte, acum conțin coduri pentru următorii voștri pași. 

Fiecare persoană poartă în ea codificarea care urmează să fie ”activată” la momentul potrivit. Acel moment este acum. Ați intrat într-o nouă fază la nivel personal și planetar care va aduce mari schimbări la nivelul micro al lumii voastre. Nivelul macro va fi afectat atunci când suficienți dintre voi își vor fi schimbat nivelul micro. 

Vă cerem ca fiecare dintre voi să-și îndrepte atenția în interior. Ce puteți face ca să vă aliniați mai mult viața cu adevărul vostru? În acest moment asta este cea mai importantă întrebare pe care să v-o puneți. Nu vă așteptați ca lumea să se alinieze cu voi, aliniați-vă mai degrabă cu adevărul vostru, cu cunoașterea voastră și lăsați lumea să facă ce vrea. 

Codurile care sunt transmise acum activează următorii pași ai acestei călătorii, trezindu-i în interiorul vostru, totuși, prin alinierea voastră această activare devine acțiune și direcție. Prin acțiune împământați informația în ceva tangibil. 

S-ar putea să observați că neliniștea și anxietatea omniprezentă este simțită de mulți. Acest lucru poate fi de mulți interpretat ca o creștere a distrugerii/întunericului. De fapt, veți găsi în mass-media voastră o confirmare a distrugerii/întunericului. Totuși acesta nu este un motiv de neliniște, decât dacă acesta este rezultatul dorit pe care vreți să-l creați. 

Neliniștea este un indicator că ceva în lumea voastră personală nu este în aliniere. Poate fi ceva care trebuie văzut, înțeles sau o acțiune care trebuie făcută. Această situație se va intensifica pe măsură ce primiți codurile care vă trezesc la următorii voștri pași.    

Ca să înțelegeți ce vă spune neliniștea, va fi esențial să vă liniștiți mintea și să vă asigurați că sunteți cât mai clari posibil. Dacă mintea și corpul vostru, atât la nivel fizic cât și eteric, sunt ocupate cu tot ceea la ce lumea ar dori să acordați atenție, descifrarea următorilor voștri pași va fi mult mai dificilă. Menținerea integrității câmpului vostru energetic și conectarea cu natura vă va ajuta foarte mult. 

(Am întrebat cum ar putea asta să-i facă pe oameni să simtă că nu s-au conectat cu ei înșiși sau nu și-au început procesul onorării sinelui și mi-a fost descris ca o alarmă de incendiu care se declanșează și pe care o poți doar simți, nu auzi. Are potențialul de a fi foarte copleșitor, înțelegerea acestui lucru ne va face interacțiunile cu oamenii mai ușoare.) 

Mulți dintre voi vă veți simți energizați cu idei și veți primi confirmări. Acest lucru este valabil în mod special pentru cei care au simțit că călătoria lor a fost într-un tipar de deținere. Alții vor începe să-și înțeleagă potențialul și ceea ce deține inima lor. Mulți se vor trezi întrebând ”Ce vrea sufletul meu?” (Asta poate fi diferit de ceea ce vor oamenii.) După ce vor întrezări acest adevăr, sarcina lor va fi să treacă prin limitările create de o lume fixată. 

Aceste coduri care vin de la soarele vostru vor fi trimise la intervale astfel încât să existe timp pentru integrare între activări. În același timp, veți descoperi că soarele vostru prezintă o activitate crescută care poate fi clasificată. S-ar putea să descoperiți că între cele două există un tipar. 

Este atât de mult entuziasm și bucurie deoarece această fază a ascensiunii a fost un eveniment anticipat. Vrem să știți că sunteți iubiți și îndrumați. Următorii pași ai evoluției noastre sunt activați în voi. Lăsați-i să se dezvăluie în inima voastră și apoi expirați-i în existență în planul vostru fizic.” 

Le-am mulțumit membrilor Consiliului pentru mesajul lor.  



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.