duminică, 16 ianuarie 2022

Dimensiunea Singurătății

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu, Arhanghelul Metatron, extind în ființa voastră. 

Haideți să ne delectăm acum cu curgerea luminii înalt vibraționale în Pământ. Haideți să sărbătorim îmbăierea voastră în lumina pură, haideți să onorăm trezirea care are loc acum în celulele voastre, a înțelepciunii care se activează ca să aducă perspective și iluminare în conștientizarea și realitatea voastră. Acesta este cu adevărat un moment al sărbătoririi. Este, totodată, un moment al ascultării. Ascultarea activărilor înțelepciunii care au loc în celulele corpului vostru, născută din sufletul și aspectele voastre mai înalte, precum și din Creator, ca voi să o folosiți în realitatea voastră acum, accelerându-vă astfel ascensiunea și aducând beatitudine, pace și orice altceva doriți să creați în realitatea voastră. Este un moment al sărbătoririi, al recunoașterii luminii în ființa voastră, recunoscând că o frumoasă înflorire are loc acum în voi și acordându-vă timp să ascultați această înflorire, mesajele pe care această înflorire le are de împărtășit cu voi. 

Mergând mai departe cu această activare a luminii, s-ar putea să vă treziți adâncindu-vă într-o dimensiune în ființa voastră, un aspect, o idee, un tipar care a fost întotdeauna prezent în ființa voastră și poate rămâne veșnic. Modul în care îl percepeți se va schimba și, prin urmare, această idee, tipar sau dimensiune din voi se va vindeca și transforma. În prezent mulți oameni se confruntă cu experimentarea unei enorme singurătăți, un sentiment de a fi singuri. Acesta se manifestă în atât de multe feluri. S-ar putea să fiți fizic singuri, poate simțiți că ceilalți nu vă înțeleg, poate găsiți că experimentările și situațiile voastre se întorc împotriva voastră sau poate vă doriți o susținere suplimentară în viața voastră. În prezent, este important să recunoașteți orice sentimente sau gânduri de singurătate deoarece acestea sunt ușa voastră către o imensă transformare la nivel spiritual. 

 Unul dintre cele mai mari blocaje care vă împiedică conectarea cu Creatorul este un sentiment, perspectivă, gând sau realitatea singurătății. Ne place să o numim dimensiunea singurătății pentru că nu este atât de mult o parte a ființei voastre, este mai degrabă un spațiu în ființa voastră dedicat singurătății pe care îl puteți fie vindeca și transforma, fie îl lăsați să vă umple întregul corp și realitatea voastră. Prin urmare, creați din acea dimensiune a singurătății. Dimensiunea singurătății este singurul blocaj care stă în calea voastră și vă împiedică conectarea cu Creatorul, experimentarea completă a Unimii și integrarea cu Creatorul. Și totuși, această dimensiune a singurătății este o iluzie. Este o rană, pot fi mai multe răni adunate și, deși ar putea fi ceva de ce doriți să vă scăpați, ea este un portal către o extraordinară transformare și trezire spirituală. Este nevoie să treceți prin dimensiunea singurătății, ea se poate manifesta în voi și se manifestă în afara voastră. Va veni un moment în care vi se va cere să o înfruntați. 

Creatorul vă oferă un moment în care să intrați voluntar în acea dimensiune a singurătății, să o explorați, să o experimentați și prin asta să o vindecați și să o eliberați. Puteți aștepta să se manifeste în realitatea voastră și apoi să o experimentați la nivel fizic. Vă voi spune totuși că este mai ușor să o experimentați în ființa voastră decât într-o realitate fizică. Poate fi mult mai dureros să experimentați acea proiecție a singurătății din ființa voastră în realitatea fizică. Știu că mulți experimentează asta acum în realitatea lor fizică și le trimit o imensă iubire, respect și vindecare celor care experimentează singurătatea sub orice formă în realitatea lor fizică. 

În ființa voastră sunt numeroase dimensiuni ale energiei cum ar fi tipare, idei, sau nivele de energie. Vă puteți gândi la un nivel al energiei care este opus singurătății, ar putea fi conectarea, acceptarea, iubirea. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă conectați cu această dimensiune care este opusă singurătății. Pur și simplu cereți în ființa voastră să vă conectați cu această dimensiune și dați-vă voie să respirați profund în timp ce energiile și calitățile acestei dimensiuni vă umplu întreaga ființă. 

Bucurați-vă de senzațiile de-a vă simți conectați și iubiți, acceptați-le și orice altceva ce ați putea experimenta. 

Cu toată energia frumoasă în ființa voastră, vă invit să vă imaginați că expirați profund și pur și simplu intrați în dimensiunea singurătății din ființa voastră. S-ar putea să dureze ceva timp ca tranziția să aibă loc sau s-ar putea să o experimentați instantaneu și să respirați în acel spațiu al singurătății. Lăsați ca frica să dispară pur și simplu, nu este nimic de care să vă fie teamă în dimensiunea singurătății. Acolo pot fi sentimente dureroase sau care vă rănesc, dar nu este nimic de care să vă fie frică, nimic care să vă rănească fizic sau energetic. Această dimensiune este pur și simplu deconectarea voastră de Creator și de orice altceva, gândurile voastre, rănile voastre, este dimensiunea voastră a singurătății. Eu, Arhanghelul Metatron vă invit să intrați în acest spațiu. Amintiți-vă totodată că purtați și energia complet opusă. 

În dimensiunea singurătății, vă invit să întrebați această dimensiune: 

Care este rana inițială care trebuie vindecată? 

Pur și simplu respirați în spațiul dimensiunii singurătății și vedeți ce vine în conștientizarea voastră. Poate fi această viață; pot fi vieți simultane din care vine această energie. S-ar putea, sau nu, să înțelegeți acea rană inițială, s-ar putea, sau nu, să primiți un mesaj cu privire la ceea ce este nevoie să fie vindecat. Acceptați și onorați orice ce vă vine în conștientizare. 

Când vă simțiți pregătiți, imaginați-vă energia opusă dimensiunii singurătății curgând peste și prin voi ca un duș. Ca și cum ați face un duș de pozitivitate și lăsați acea energie să se contopească cu dimensiunea singurătății. Nu ștergeți dimensiunea singurătății și nici nu vă scăpați de ea. Îi creșteți vibrația, iar acest lucru poate dura ceva timp, pot fi necesare mai multe încercări pentru că pot fi multe mesaje și înțelegeri pe care să le conștientizați. Veți ști când procesul este încheiat pentru că veți simți unimea, o unificare, o legătură mai profundă cu Creatorul. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă las cu asta ca să explorați și să experimentați. 

Ceea ce veți descoperi este că, pe măsură ce umblați prin dimensiunea singurătății, veți intra în dimensiunea unității și acest lucru vă va transforma ființa și realitatea, precum și manifestările. 

Eu, Arhanghelul Metatron, merg alături de voi, la fel cum face întotdeauna și întreaga echipă Angelică. 

Vă mulțumesc,

Eu sunt Arhanghelul Metatron



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.