duminică, 12 mai 2024

Asta se întâmplă când vedeți un OZN sau E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă ajutăm să deveniți mai conștienți de cine sunteți cu adevărat și vedem asta ca fiind scopul nostru principal pentru voi. Uneori, vă oferim cuvintele, aducerile aminte, ca să vă facem să vă amintiți adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat ca iubire necondiționată, ca Sursă. Alteori, prin transmisii de energie, vă aducem aminte cine sunteți cu adevărat. Atunci când primiți anumite transmisii de la noi, primiți și activări ADN care vor pune cap la cap istoria voastră galactică. Cu toții aveți o istorie în această galaxie a noastră și ați jucat multe roluri diferite, iar cei mai mulți dintre voi în multe sisteme stelare diferite. 

Ar trebui să aveți știință de fiecare din acele vieți? Nu, asta ar fi prea mult pentru orice minte să poată gestiona. Dar vă ajută să recunoașteți că aveți o istorie și că ați fost multe alte lucruri pe lângă o ființă umană sălășluind pe planeta Pământ. Vă ajută pentru că deveniți mai mult din voi înșivă în fiecare moment al fiecărei zile. Și să știți că ați fost deja acolo, că ați străbătut deja acele poteci, vă ajută să ajungeți acolo mai ușor și, să sperăm, cu mai multă bucurie în inimile voastre. Nu reinventați roata și nu vă croiți drumul doar cățărându-vă pe o scară evolutivă din starea de a fi un amărât de om. Ați fost destul de exaltați în alte experimentări și v-ați cunoscut ca având abilități, daruri, puteri care depășesc cu mult ceea ce vedeți pe Pământ în acest moment. 

Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre voi vor să meargă acasă; pentru că aveți deja o parte din ADN-ul e.t. activ și puteți simți că lucrurile au fost mai bune în sistemul stelar Pleiadean sau în sistemul stelar Arcturian. Și au fost, iar voi sunteți acolo să aduceți acele amintiri la lumină, să aduceți raiul pe Pământ, să fuzionați diferitele sisteme din întreaga galaxie astfel încât să putem fi o comunitate galactică unită. Cu toții beneficiem de ceea ce ceilalți din galaxia noastră au experimentat, și de toate experiențele pe care voi le aveți acolo pe Pământ, beneficiem cu toții din întreaga galaxie. Ați ales să mergeți într-un loc cu atâta polaritate, cu atâta densitate și să uitați într-o asemenea măsură încât întoarcerea acasă este o experiență de care suntem curioși cu toții. 

Cu toții vrem să știm cum se simte și cum o faceți și toți vrem să ajutăm. Prin urmare, ori de câte ori aveți o întâlnire cu un OZN sau un e.t. este ca să vă amintească cine sunteți cu adevărat și să vă ofere o activare. Toate acestea au rolul să vă pregătească pentru acel moment în care veți deveni oficial o parte a comunității galactice și să vă ofere, la nivel individual, ceva la care să sperați, ceva pentru ce să vă străduiți, ceva la care să lucrați deoarece sunteți acolo să faceți această schimbare, să încheiați tranziția spre cea de-a cincea dimensiune. Tot ceea ce se întâmplă și nu se întâmplă în viața voastră chiar acum are legătură cu aprinderea unui foc sub voi care să vă facă să ajungeți să existați în acea conștiință cinci dimensională, acea frecvență și stare de a fi cinci dimensională și suntem foarte fericiți să facem parte din această călătorie împreună cu voi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.