joi, 16 mai 2024

Linii temporale, viitoruri, predicții și voi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne dăm voie să ne concentrăm doar pe cele mai pozitive viitoruri pentru omenire și vă sugerăm să faceți și voi la fel. Ce am observat în legătură cu concentrarea pe cele mai pozitive linii temporale viitoare pentru omenire este că ele se extind și cresc ca să includă mai multe experimentări pozitive decât o facem noi. Ceea ce am ajuns să înțelegem este că noi co-creăm aceste viitoruri pozitive cu voi toți cei care vă concentrați pe cele mai bune linii temporale posibile pentru omenire. Aceia dintre voi care v-ați antrenat să gândiți pozitiv și să vă așteptați la ce este cel mai bun, co-creați împreună cu noi toți în tărâmurile mai înalte și vedem cele mai frumoase, magice și minunate experiențe de ascensiune pentru indivizi și pentru omenire, ca colectiv. 

Voi alegeți chiar acum cu ce versiune a viitorului vă aliniați și o faceți prin vibrația pe care o oferiți chiar în acest moment. Nu există un singur viitor și fiecare viitor este maleabil. Fiecare viitor poate conține mai multe experiențe magice de bucurie și încântare. Ele se expansionează prin concentrarea voastră asupra lor ca să conțină mai multe din acele experiențe absolut uimitoare, care deschid inima și pe care toți doriți să le aveți. 

Mulți dintre voi v-ați învățat să ignorați mass-media de masă oficială, iar acum trebuie să faceți același lucru cu adepții noii ere care propovăduiesc nenorocire și întuneric în ceea ce privește viitorul, pentru că sunt o mulțime acolo și trebuie să vă folosiți discernământul. Trebuie să decideți dacă doriți să adăugați mai multă energie unei linii temporale negative și singurul mod în care să faceți asta este să vă acordați la modul în care vă simțiți atunci când cineva prezice lipsă de alimente, cel de-al treilea război mondial, colaps financiar și toate celelalte de care unii oameni sunt pur și simplu convinși că trebuie să se petreacă ca omenirea să crească (evolueze). Puteți crește prin durere și suferință, dar ele nu sunt condiții prealabile pentru creștere. 

Puteți crește prin concentrarea asupra inimii voastre, asupra iubirii care voi sunteți, asupra Ființei Sursă de Energie care sunteți și care toți ceilalți sunt, și asta este ceea ce vă recomandăm. V-am văzut pe toți călărind valul expansiunii, iubirii, bucuriei, libertății, creativității, abundenței și tot ceea ce doriți să experimentați și vă invităm să vă alăturați nouă în această așteptare pozitivă pe care o avem pentru voi toți cei care știți cum să folosiți puterea concentrării ca să creați realități și să puneți mai multă energie în ceea ce vreți să experimentați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.