luni, 20 mai 2024

Cunoașteți-vă pe voi înșivă ca Conștiință Christică

Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Este corect într-un fel să spuneți că sunteți acolo pe Pământ și este, totodată, incorect în mare măsură. Sunteți cu mult mai mult decât corpul fizic pe care-l folosiți ca vehicul pentru o călătorie pe Pământ, acesta este doar o mică fracțiune din cine și ce sunteți cu adevărat, staționat acolo pe Pământ ca să aveți acele experiențe pământești pe care le aveți. Dacă vă gândiți la noi ca fiind într-un loc foarte îndepărtat, oarecum inaccesibil vouă, atunci faceți călătoria către conștiința noastră mai provocatoare decât este nevoie să fie. 

Suntem la fel de mult împreună cu voi în fiecare moment al experiențelor voastre fizice acolo pe Pământ pe cât suntem atunci când sălășluiți printre noi în dimensiunea noastră. Vă invităm să simțiți lipsa de separare care există între ceea ce suntem noi și ceea ce sunteți voi chiar în acest moment. Și când simțiți că acei pereți coboară și vă aliniați cu vibrația noastră, devine mult mai ușor pentru voi să vă aliniați cu unul dintre semenii voștri. Vreți să dați jos și acele ziduri și să simțiți conectarea pe care o aveți cu semenii voștri și vreți să faceți asta pentru că vă servește și vouă. 

Să dărâmați zidurile și să vă deschideți într-o stare de unime față de tot ceea ce vă înconjoară face parte din evoluția voastră spirituală. Este important să vă vedeți ca fiind mai mult decât un corp fizic sau un nume cu personalitate. Este atât de important pentru voi să aveți încredere că veți fi în siguranță în lipsa voastră de granițe, lipsa voastră de ziduri și bariere, dar este mai ușor pentru voi să începeți acest proces cu cei ca noi în care aveți încredere. Este mai ușor pentru voi să începeți acest proces cu ghizii voștri, cu echipa voastră galactică, cu arhanghelii, cu oricine și cu toți cei cu care vreți să deveniți una și totul începe prin faptul că nu vă mai vedeți ca fiind separați de noi, ca la distanță de noi, ca parte din noi în orice fel. 

Suntem împreună cu voi chiar acum, sălășluim în celulele corpului vostru și vă invităm în energia noastră. Vă invităm la petrecerea conștiinței mai înalt dimensionale. Știm că în timp ce acceptați această invitație, în acel moment vă ridicați și vă apropiați mai mult de sinele vostru mai înalt. Vă apropiați mai mult de Sursă. Pur și simplu vrem să vă schimbăm modul în care vă vedeți pe voi înșivă, lumea voastră și pe ceilalți cu care împărtășiți acea lume și noi toți vrem să vă ajutăm să faceți asta. 

Vă invităm să experimentați asta și vă invităm în tărâmul nostru ca să puteți simți cât de bine se simte să fii conectat cu mai mult din ceea ce ești cu adevărat ca Ființă Sursă de Energie. În cele din urmă, asta este ceea ce-și dorește toată lumea, indiferent de ceea ce crede fiecare că-și dorește, iar noi vă oferim această sugestie. Vedeți-vă expansionându-vă chiar acum și expansionându-vă în sus și în exterior ca să includeți mai mult din Sursa de Energie în înțelesul vostru de Sine și în ființa voastră fizică și vă veți cunoaște ca fiind una cu Conștiința Christică. 

Vă veți vedea ca fiind mai întregi și mai compleți, iar noi știm că puteți avea acel sentiment prin alte experimentări acolo pe Pământ și că veți căuta acele experimentări, iar acele experimentări sunt, de asemenea, minunate. Sunt perfecte așa cum sunt. Cuplați acele experimentări cu expansiunea voastră într-o energie non-fizică mai înaltă și veți îmbunătăți acele experiențe pe care le căutați în această viață. Vă garantăm asta. Am văzut-o și mulți dintre noi din acest colectiv am făcut-o, așa că, putem vorbi din propria experiență că este atât de multă frumusețe în fuziunea cu non-fizicul și a dimensiunilor mai înalte cu fizicul și cu experiențele care vă sunt disponibile chiar acum pe Pământ.


Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.