vineri, 3 mai 2024

Transformarea îndoielii

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări vouă iubite ființe de lumină. Eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o bucurie să fiu în prezența voastră astăzi și, în timp ce sunt prezent cu voi, vă invit să vă conștientizați propria ființă și corp. Vă invit să priviți înlăuntrul vostru și să vă întrebați cât de multă încredere aveți în prezența mea, Arhanghelul Metatron ... și în ce măsură? Aveți încredere 100% în prezența mea sau aveți încredere într-un procent puțin mai mic? 

În timp ce vă puneți această întrebare, începeți să vă recunoașteți nivelul de încredere. Vă puteți întreba și cât de multă încredere aveți în Creator? Cât de multă încredere aveți în Universul Creatorului? Cât de multă încredere aveți în voi înșivă și în sufletul vostru? Pe măsură ce începeți să obțineți un procent pentru fiecare dintre aceste întrebări, începeți să înțelegeți vibrațiile din ființa voastră. 

Să vă îndoiți este firesc. Trăiți într-o realitate care are atât de multe dimensiuni diferite. Sunt lucruri pe care le puteți vedea, simți, atinge, auzi și gusta... sunt lucruri pe care nu le puteți... sau poate lucruri pe care le simțiți cu energia voastră interioară și totuși există atât de multe lumi și dimensiuni, și multe există în realitatea voastră. 

Este firesc să nu aveți încredere într-o anumită măsură, totuși, este nevoie să vă construiți încrederea astfel încât să vă puteți alinia energiile cu adevărul vostru și să existați ca adevărul vostru pe pământ. Nu contează dacă vă îndoiți de energiile mele și nu contează dacă vă îndoiți de Creator sau de Universul Creatorului. Important este să vă construiți mai întâi încrederea în propria esență interioară, în sufletul vostru, în divinitatea voastră, oricum ați vrea să o etichetați. 

Când creșteți și vă dezvoltați încrederea în voi înșivă, vă aliniați cu vibrația voastră a adevărului și totul devine și curge cu mai multă ușurință și perfecțiune divină. Așadar, în multe privințe, nu este vorba despre noi în planurile interioare. Nici măcar despre Creator nu este vorba. Nu este vorba despre cei din jurul vostru. 

Cea mai puternică concentrare care să vă ajute ascensiunea și să vă dezvăluie adevărul vostru, este pe divinitatea din ființa voastră. Așadar, care este procentul în care aveți încredere în voi înșivă și în sufletul vostru? Este mai mult sau mai puțin de 50%? 

Îndoiala vine din experiențele de deconectare, experiențele de rănire și durere. Cu cât mai mult vă concentrați să aduceți vindecare și iubire acestor aspecte ale voastre, încrederea voastră se va dezvolta în mod natural. Va deveni o vibrație energizantă în interiorul ființei voastre, care vă stimulează și vă inspiră. 

Îndoiala este ceva de care alegeți să vă țineți. Când vă gândiți la voi înșivă sau la sufletul vostru și vă conectați cu îndoiala... neîncrederea... în ce în legătură cu sufletul vostru nu aveți încredere? Ce vă spuneți despre sufletul vostru în mintea voastră, sau despre voi înșivă în mintea voastră? 

S-ar putea să fie că nu sunteți suficient de buni sau că nu meritați iubire, sau că nu o puteți face; nu puteți realiza nimic. S-ar putea să vă simțiți respinși; că vă îndepărtați voi înșivă de sufletul vostru. S-ar putea să aveți o idee cum că sufletul vostru ar fi orchestrat ceva care v-a provocat durere. 

Pe măsură ce începeți să explorați această întrebare, care este originea îndoielii voastre, dizolvați și transformați deja acea energie a îndoielii. Simpla căutare să descoperiți originea îndoielii voastre începe să o deblocheze și să o elibereze. 

Puteți exersa această practică și să obțineți o înțelegere, sau poate nu. Simpla conectare cu îndoiala și lăsând-o să vă umple ființa ... stând în acea îndoială concentrându-vă pe înțelegerea și transformarea ei ... susține o schimbare naturală. 

Vă puteți urma ghidarea interioară, sau intuiția, cu privire la ceea ce este nevoie și ce este necesar să faceți. De asemenea, puteți apela la vibrațiile vindecătoare angelice să vă înconjoare și să vă pătrundă sentimentele de îndoială legate de sufletul vostru și de voi înșivă. 

S-ar putea să descoperiți că sunt multe voci ale îndoielii în ființa voastră și fiecare s-ar putea să vă ceară să stați cu ele până se transformă sau s-ar putea să aibă pur și simplu nevoie să fie văzute și apoi să dispară de la sine. 

Puteți experimenta asta în meditație și poate să faceți din asta o practică zilnică timp de câteva zile, lăsând acea îndoială să apară, oferindu-i acelei îndoieli spațiu să apară în conștientizarea voastră. Poate să vă apară în timpul zilei. S-ar putea să o observați atunci când sunteți neliniștiți sau indeciși, sau nu puteți avea încredere în voi înșivă, nu puteți face un salt de credință. 

Puteți recunoaște asta ca eliberarea și transformarea îndoielii voastre și veți descoperi că energiile din interiorul vostru se simt mai puțin împrăștiate și mai puțin amestecate. Se simte ca o rază de lumină sau o vibrație în care vă blocați, care este o vibrație mai înaltă a voastră și a adevărului vostru. 

În fiecare zi, la sfârșitul zilei, vă puteți conecta și să vă întrebați care este procentul încrederii în mine și în sufletul meu? S-ar putea să observați că este în creștere. S-ar putea să coboare și apoi să se ridice mai mult și va apărea o claritate, deoarece îndoiala crează confuzie și haos. Este ca o energie împrăștiată, o energie amestecată, așa că, pe măsură ce începeți să o eliberați, totul devine mult mai clar, mai împământat și mai aliniat și o pace – o claritate sau o puritate – își face apariția. 

Ne puteți da voie să ne împărtășim cu voi vibrațiile noastre vindecătoare ca să vă stimulăm și impulsionăm experiența. În acest moment al ascensiunii s-ar putea să observați că mulți se îndoiesc; credința lor nu mai este atât de puternică pe cât era. Se îndoiesc și-și pun întrebări și s-ar putea ca și voi să experimentați același lucru. Este firesc să fie așa, totul se schimbă. 

Sunteți într-un carusel al ascensiunii încercând să vă transformați ființa în mare viteză. Când schimbările sunt în curs, îndoiala le însoțește adeseori, iar prin transformarea îndoielii apare o mai mare claritate. 

Din multe puncte de vedere, nu este nevoie să vă îndoiți de abilitățile voastre de manifestare. Doar că, uneori, manifestările sunt create, am putea spune, din energii incerte care nu au împământarea, siguranța, susținerea care să le asiste. 

Iubirea mea este veșnic cu voi.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.