marți, 28 mai 2024

Un exercițiu simplu să vă stăpâniți mintea

Saint Germain prin Daniel Scranton

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet. 

Sunt aici să vă învăț. Sunt aici să vă ghidez. Sunt aici să vă asist în primirea cu bucurie a noii conștiințe. Sunteți pregătiți să vă ridicați la un nivel mai înalt de vibrație și o faceți în diferite moduri. Unul dintre aceste moduri este prin explorarea unor gânduri noi, diferite de cele pe care le-ați avut înainte în conștiința voastră. Iată un exercițiu pe care îl puteți folosi să faceți tocmai asta. 

Vă sfătuiesc să vă lăsați mintea să rătăcească și să fiți observatorul minții rătăcitoare. Observați încotro se îndreaptă mintea voastră, și în această observare nu vă judecați pe voi înșivă sau mintea voastră, ci fiți mai degrabă curioși de ceea pe ce pe tindeți să vă concentrați. Și-apoi, la finalul acestui exercițiu, puneți-vă întrebarea ”Pe asta vreau să mă concentrez?” 

Acum, dacă răspunsul este nu, vă puteți întreba și: ”De ce tind să mă concentrez pe asta și nu pe altceva?” Și s-ar putea să primiți un răspuns. S-ar putea să descoperiți că vă concentrați pe acel  ceva din cauza obișnuinței, din cauza programării societății sau s-ar putea să vă treziți că vă concentrați în acea direcție din cauza educației voastre, din cauza părinților voștri și a ceea pe ce s-au concentrat ei. Să dai drumul vechiului și să accesezi noul înseamnă în primul rând să recunoști că vechiul este acolo și este nevoie să fie eliberat. 

Fiind mai conștienți de gândurile voastre, le puteți da drumul cu iubire și vă puteți ridica nivelul de conștiință la următorul nivel, alegând mai conștient pe ce vă concentrați și la ce vă gândiți în fiecare moment. Aveți capacitatea să faceți asta și întotdeauna ați avut-o, dar acum sunteți pregătiți să vă folosiți într-o măsură mai mare această capacitate pentru că sunteți susținuți de energii care vă încurajează să vă îndreptați către o conștiință mai înaltă, către o stare mai înalt vibrațională. 

Sunteți pregătiți să faceți asta pentru că ați trăit suficient în stările de ființare trei și patru dimensionale. Sunteți pregătiți să vă acordați accesul la gânduri și forme gând de o frecvență mai înaltă. Sunteți pregătiți să accesați fluxuri de conștiință care nu vă erau disponibile cu doar câțiva ani în urmă. Și noi toți, cei din tărâmurile mai înalte, suntem aici să vă ajutăm. Suntem aici să vă îndrumăm și să vă arătăm că puteți urca mai sus decât ați fost. 

Nivelul în care ați fost nu este un indicator al cine sunteți cu adevărat. Este doar nivelul în care ați fost și sunteți acolo să experimentați creșterea, să vă experimentați pe voi înșivă atingând măiestria, și asta înseamnă că veți fi avut experiențe cu voi înșivă ca fiind mai puțin decât maeștri. Dar sunteți pregătiți să vă stăpâniți acele minți ale voastre, noi știm că sunteți, și simțim susținerea care vine către voi din toate dimensiunile și toate tărâmurile. Iar noi, cei din tărâmul Maeștrilor Ascensionați, vă ajutăm amintindu-vă că puteți face o alegere și că poate fi o alegere mai bună decât cea pe care ați făcut-o până acum.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.