miercuri, 22 mai 2024

Ghidul Infinitului

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări iubite faruri de lumină de pe Pământ, noi suntem Ființele Celeste Albe. Suntem numite așa datorită energiei noastre albe și vibrațiilor noastre celeste. Venim ca fiind una și totuși suntem multe ființe. Astăzi vrem să vorbim despre energia infinitului. Infinitul se extinde din vibrațiile esenței Creatorului și se împletește prin fiecare aspect al vieții și existenței pe Pământ și în planurile interioare. Simbolizează tuturor că energia și creația sunt în curs de desfășurare și în continuă evoluție. 

Fiecare lucru, fiecare persoană, fiecare energie ... chiar și un gând intenționat ... are o călătorie. 

Când accesați o energie și creați cu acea energie, apucați o energie care a fost deja într-o călătorie și o transformare și această energie corespunde vibrației potrivite ... pentru voi. Este atrasă prin ființa voastră. Creați cu această energie; s-ar putea să o transformați, s-ar putea să creați o intenție; s-ar putea să stimulați intenția pe care o deține deja. În multe privințe, vă jucați cu energia și mențineți acea energie; îi continuați călătoria. S-ar putea să-i continuați călătoria timp de câțiva ani și apoi să o trimiteți pe drumul ei. 

Acea energie va fi apucată și obținută de altcineva și s-ar putea ca acea persoană să țină pentru o perioadă acea energie cu ea. S-ar putea să o transforme sau să o stimuleze, dar va menține acea energie în funcțiune până când nu mai are nevoie de ea sau până când crează ceea ce și-a dorit, sau chiar ceea ce energia și-a dorit, și, astfel energia continuă să existe. 

Există un ciclu al infinitului în care această energie continuă și continuă să existe. Vă invităm să vă lăsați mâinile să se rotească una deasupra celeilalte ca și cum ați crea un cerc cu o mână și apoi vă alăturați și cealaltă mână și ele crează un cerc împreună mișcându-se una deasupra celeilalte. Asta reprezintă energia infinitului. 

Dacă ar fi să continuați acest proces, ați putea experimenta energia infinitului pentru că ați crea și ați atrage o energie în ființa voastră, poate din sufletul vostru sau din grupul vostru de suflet, sau din Creator sau din Universul Creatorului. Și numai această simplă acțiune cu corpul votru fizic ar atrage și trage energie și ați crea o energie care ar crea acel impuls. 

Ați avea un fel de minge de energie pe care ați putea-o trimite în ceva; ați putea-o trimite în voi înșivă, ați putea-o trimite altcuiva. Ați putea-o trimite într-o creație, o situație sau un loc de pe Pământ. Acest proces v-ar da voie să înțelegeți energia infinitului; o energie continuă aflată în continuă creștere, în continuă evoluție și care are o intenție. Această intenție s-ar putea să se schimbe prin călătoria sa, dar întotdeauna are o intenție. Întotdeauna are un scop. 

Noi, Ființele Celeste Albe împărtășim acest lucru cu voi acum, pentru că dorim ca voi să aduceți această înțelegere în realitatea voastră; în modul în care vă percepeți pe voi înșivă și modul în care îi percepeți pe ceilalți și creațiile voastre. 

Dați-vă voie să recunoașteți că totul deține energia infinitului. Este într-o continuă călătorie, în continuă creștere, în continuă evoluție. Ca exemplu, este ușor de înțeles că atunci când plantați o sămânță, plantați o energie și o intenție. Ați apucat o energie și o colectați și o așezați în sol. 

Acea sămânță va fi hrănită și va crește. Va evolua și poate va deveni un copac mare. Chiar și odată ce copacul și-a trăit viața ... și poate cade și se descompune și intră în sol... tot mai are o energie și un scop. Este mereu curgătoare, în continuă creștere și în continuă evoluție. Este continuă. 

Energia infinitului pe care dorim să o înțelegeți, sau apucați, este natura continuă. Are legătură și cu libertatea și să fii fără granițe, dar noi dorim să ne concentrăm asupra naturii continue a infinitului. Când plantați o sămânță puteți vedea că ea este continuă, cu toate acestea, puteți recunoaște că atunci când faceți mâncare accesați energia continuă a infinitului? 

Când creați un gând accesați energia continuă a infinitului. Prin tot ceea ce gândiți, tot ceea ce faceți, tot ceea ce creați, accesați energia continuă a infinitului. Asta înseamnă că chiar și atunci când aruncați un gunoi în mediul vostru, acesta va avea energia infinitului; mișcarea continuă, curgerea continuă. 

Puteți începe să recunoașteți că tot ceea ce creați este o curgere continuă – un infinit – prin urmare puteți începe să vă uitați la realitatea voastră și puteți recunoaște, vă place curgerea? Vă servește această curgere? Și numai recunoscând curgerea – natura continuă, infinitul – a ceva ce poate doriți să creați sau poate creați, dar nu doriți să creați, îi puteți schimba, de fapt, cursul – calea – doar fiind prezenți cu vibrația și frecvența sa și recunoscând că deține energia infinitului. 

Prin această recunoaștere vă puteți conștientiza puterea și modul în care intenția voastră poate schimba căile energiei și frecvența. Un alt exemplu, poate sunteți implicați într-o situație care este dureroasă pentru voi. Puteți recunoaște că în această situație există energia infinitului – o curgere continuă. Poate nu doriți ca acea experiență dureroasă să continue. Poate nu doriți ca ea să continue pentru voi sau pentru alții. 

Dacă puteți recunoaște că este ceva continuu și poate pentru voi a continuat de-a lungul multor vieți, multe generații sau poate chiar a trecut de la persoană la alta, aveți puterea să transformați această curgere continuă. Nu o opriți, pentru că nu puteți opri energia. Întotdeauna este nevoie să curgă și dacă o opriți, devine o energie blocată a infinitului; un impuls continuu de a fi blocat. 

Puteți recunoaște că acolo este nevoie de transformare; o schimbare a cursului sau căii pentru această energie. Puteți, de fapt, întreba energia, sau situația dureroasă, îi puteți spune că-i recunoașteți energia infinitului și îi recunoașteți energia transformării și curgerea continuă. O puteți întreba în ce ar dori să se transforme ca să dețină vibrația Creatorului sau să dețină o vibrație mai înaltă/mai pură a Creatorului și vedeți ce se întâmplă; simțiți/conștientizați ce se întâmplă. 

Nu este treaba noastră să începem să manipulăm energii, dar putem oferi intenții. Putem oferi deschideri pentru transformare. Putem menține spațiul pentru transformări. 

Este un proces foarte puternic să recunoașteți că toată energia este continuă, infinită și curgătoare. Vă oferă puterea de a transforma sau de a stimula energiile pe care doriți să le experimentați mai mult. Îl puteți chema, de asemenea, pe Creator să vă înconjoare cu cea mai înaltă și pură vibrație a infinitului ca să vă susțină, să vă vindece, trezească, chiar și să vă aducă o fericire mai mare. 

Veți simți că acele blocaje, granițe și limitări pe care vi le-ați setat ... care sunt, de fapt, energii continue ... se vor transforma în ceva ce vă oferă mai multă libertate, mai multă conectare, mai multă iubire și mai multă lumină. 

Vă mulțumim. Binecuvântările fie cu voi.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe.     


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.