miercuri, 15 mai 2024

Ați ajutat la crearea unei noi specii umane

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Este momentul să vă negați credințele 3D că cineva de undeva trebuie să aibă grijă de voi, să vă protejeze și să vă salveze. Voi sunteți acel cineva. 

Aveți abilități de creație, dimensiuni, frecvență și capacități să schimbați timpul, iar înțelepciunea veacurilor se află în voi. Voi sunteți cea mai puternică ființă pe care Pământul a găzduit-o vreodată. Nu mai sunteți doar Brenda, Madison sau Tom. Sunteți o ființă glorioasă a Universurilor care poate rezolva probleme, crea lumi noi și călători oriunde doriți ca să creați ceea ce aveți nevoie. 

Poate credeți că aceste cuvinte Universale sunt ceva similar cu ”vânzătorii de ulei de șarpe” ai Pământului din anii 1800. Că ceea ce noi, cei din Universuri, transmitem ar putea fi adevărat pentru cineva, dar nu pentru voi pentru că aveți abilități limitate. Ați încercat înainte să creați, dar cu rezultate slabe sau deloc. Și mai trebuie și să le demonstrați altora cât de minunați sunteți. 

Iar și iar cu gânduri la ceea ce este imposibil în viața voastră. Creând un baraj emoțional/fizic care să vă rețină noua ființă pentru vreun moment viitor când ar putea fi adevărat pentru voi. Tot ceea ce ați învățat și continuați să învățați despre capacitățile voastre actuale este dedicat viitorului. ”Voi fi fericit când se va întâmpla asta.”, ”Când se va întâmpla asta îmi voi schimba situația sau modurile.” 

Acel viitor a sosit. Totuși, majoritatea dintre voi sunteți prea speriați să schimbați multe în viața voastră. Acest ultim salt în nou – ființa voastră așa cum a fost întotdeauna, cu excepția situației când ați fost ai Pământului – este prea înspăimântător. Gânduri de eșec, dezamăgire și de prea bun să fie adevărat continuă să rătăcească în jurul gândurilor voastre ca și cum toată lumea înafară de voi poate face și poate fi orice își dorește.   

Noua voastră lume nu este o fantezie sau o gândire idealistă. Sunteți voi acum. Dați-vă voie să vă acceptați noile gânduri și acțiuni. Dați-vă voie să pășiți afară din lumea voastră 3D de limitări și ce ar fi dacă. Dați-vă voie să fiți în toată măreția voastră. 

În ciuda informațiilor pe care noi, cei din Universuri, vi le-am oferit, pretindeți că ați fi Clark Kent când, de fapt, sunteți Superman, Superwomen sau Superființă fără limitări și fără kryptonit, cu excepția credinței voastre continue în realitatea voastră limitată. 

Săriți, alegați, dansați în ceea de ce sunteți capabili. Nu mai trageți cu ochiul pe fereastră la viața fabuloasă a altora. Este momentul să creați ceea ce vreți și aveți nevoie fără teamă, neliniște sau îngrijorare. Unii dintre voi chiar vă faceți griji că veți fi izolați ca lăudăroși sau o persoană pe care o găsiți dezamăgitoare dacă deveniți voi înșivă. 

Așa că, așteptați, priviți și vă temeți că să deveniți voi este PREA MULT pentru minuscula voastră lume. Este – pentru că nu mai sunteți doar ai Pământului; sunteți o ființă Universală cu toate accesoriile incluse. Dar atunci, același lucru este valabil pentru milioane (de alți oameni). 

Ați creat o nouă rasă de oameni similar cu salturile istorice pe care acum le lăudați, cum ar fi Epoca de piatră, Epoca bronzului sau orice altă perioadă istorică în care abilitățile oamenilor au fost îmbunătățite prin încercare și eroare. 

V-ați încheiat fazele de încercare și eroare de-a lungul eonilor. Este momentul ca noul om pe care voi și cohortele voastre l-ați creat să iasă la iveală în toată măreția voastră strălucitoare. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link către postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.