duminică, 9 august 2015

Cel mai mare filtru dintre toateAceastă canalizare în direct a fost oferită în Salt Lake City, Utah
în data de 18 Iulie 2015 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, Eu Sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Uneori este nevoie de un minut sau două ca să intrați într-o zonă a conștiinței care să permită un lucru ca acesta [canalizarea]. De atât de multe ori am întrebat ”Omul din scaun canalizează sau doar ne oferă propria sa opinie în afara canalizării? Este acesta procesul ce se pretinde a fi, aici? Este o ușă care să fie deschisă spre Spirit în acest moment sau nu?”

Răspunsul este unic pentru fiecare dintre voi și are legătură cu percepția voastră individuală. V-am vorbit despre multele filtre umane și v-am dezvăluit chiar și unele filtre Akashice. Acestea sunt câteva dintre lucrurile care v-ar împiedica să recunoașteți Spiritul sau lucrurile care v-ar împiedica să recunoașteți adevărul de bază, pur și simplu din cauza a ceea ce ați învățat în trecut. Este adevărat sau nu?

Cunoașterea este în acest fel. Ea v-a ajutat de multe ori, dar nu întotdeauna. De exemplu, din nou: Este acest proces de canalizare real? Voi trebuie să discerneți și să validați procesul canalizării înainte ca măcar să puteți crede acest mesaj. Voi aveți libera alegere, Oameni dragi, să discerneți dacă acesta este corect și adevărat sau nu. Va fi important să faceți acest lucru aici, în acest mesaj special, deoarece am să vă dau unele revelații științifice precum și unele de gândire slabă. Toate acestea sunt o stimulare binevoitoare ca să recunoașteți unele lucruri care vin și care vă vor schimba, probabil, modul în care gândiți.

Cel Mai Mare Filtru care vă Împiedică să Vedeți Adevărul este Cunoașterea Voastră Părtinitoare

Cel mai mare filtru al Omenirii, cel care îi reține de la Adevărul real, fie că credeți fie că nu, este cel numit cunoaștere. Vorbim despre ceea ce omenirea percepe în mod curent ca și cunoaștere. Ceea ce voi nu știți este, prin urmare, cunoașterea viitoare. Acum, fiecare om de știință înțelege diferența – fiecare – pentru că ei știu că ceea ce urmează să vină o să-i învețe ceea ce ei nu știu încă. Aceasta face parte din procesul științific. Chiar și atunci, ei iau ceea ce știu, sau cred că știu, și lasă ca în totalitate acesta să tempereze experimentele pentru ceea ce ei nu știu. Ei bazează viitorul pe ceea ei știu, sau cred că știu, chiar dacă ei știu mai bine!

Un medic va privi în trecut și-și va aminti că a învățat despre o perioadă din timp în care oamenii s-au dus la frizer pentru a fi vindecați. Și atunci când aceștia îi făceau pe oameni să sângereze pentru a se vindeca. Apropo, acesta este motivul pentru care stâlpul frizerului are o bandă roșie pe el – de la tradiția bărbierilor de a-i face pe oameni să sângereze. Deci, atunci mergeai să te vindeci la frizerie unde erai făcut să sângerezi! Acest lucru a dus, desigur, la multe decese pentru că atunci nu exista nici o cunoaștere despre germeni, sterilizare sau bunul simț de astăzi. Doctorii știu acest lucru și râd de cât de departe ați ajuns cu toții de asta. Așa că doctorii știu foarte bine că ceea ce vine va face într-o zi ridicol ceea ce este, cu toate acestea sunt complet și absolut închiși la ceea ce ar putea fi. Ei cred că va fi doar o avansare în ceea ce ei cunosc în prezent.

Această prejudecată este aceiași și pentru aproape întreaga industrie. Un om de știință din domeniul calculatoarelor iubește progresul – totul se întâmplă atât de repede! În cazul său, el așteaptă lucrurile numai din ceea ce a văzut în ultimii ani. Prin urmare, el va prezice ce se va întâmpla folosind un model în funcție de ceea ce s-a întâmplat până acum, cum ar fi electronice mai bune care să crească viteza de prelucrare, dimensiunea și capacitatea de memorare. Dați-mi voie să vă ofer un indiciu în ceea ce privește încotro merg lucrurile, pentru că nu există nici un model în scurta sa istorie. Cincizeci de ani de acum încolo vor exista calculatoare, dar ele vor fi complet și total diferite. În loc să schimbați cipuri electronice, veți schimba cipuri de viață. Vor exista părți de calculator care vor trebui să aibă viață pentru a funcționa. Bio-computerele sunt valul viitorului. Apropo, acest lucru dă un nou înțeles faptului că, calculatorul vostru a prins un virus. [Râsete] Vine, trebuie să o facă.

Va exista o combinație de circuite și viață, biologie care se reproduce și care este cultivată pe un cip. Acest lucru va crește puterea și memoria calculatoarelor și ceea la ce vă veți gândi ca și ”calculator” va fi foarte diferit. Ceea ce îi cereți astăzi unui calculator să facă va fi ridicol în comparație cu ceea ce-i veți cere să facă în 50 de ani. S-ar putea să-i dați un nume calculatorului în viitor, așa cum faceți acum cu un animal de companie! Va trebui să-l ”hrăniți”! Dar calculatorul va continua să existe.  Voi nu știți ce nu știți, așa că, prin urmare, este în natura Umană să luați ceea ce știți și să extrapolați ceea la ce să vă așteptați.

Am să vorbesc despre cinci domenii. În acest proces voi dezvălui câteva informații și potențiale noi, chiar și despre ceea ce este cunoaștere metafizică.

Fizica – Lipirea de Cunoscut

Fizicienii fac parte din acele tipuri de oameni de știință care se așteaptă la schimbare ca urmare a unor descoperiri și care sunt absolut convinși de faptul că ei nu știu cum funcționează totul. Acest lucru vine odată cu teritoriul de a fi fizician. Totuși, greșelile pe care ei le fac în părtinirea lor sunt aceleași cu ale oamenilor de știință din domeniul calculatoarelor. Ei iau adevărul lor de la cunoașterea absolută a fizicii din 3D și apoi aplică acest adevăr la tot ceea ce nu știu.

Subliniez revelația și descoperirile astronoamei Vera Rubin. Atunci când ea a descoperit că stelele care orbitează mijlocul galaxiei voastre nu se comportă în conformitate cu legile gravitaționale ale lui Newton sau cu legile mișcării planetare ale lui Kepler, aceasta a fost o descoperire majoră. Sistemul vostru solar se mișcă în jurul Soarelui în cele mai înalt definibile legi 3D ale mișcării. Obiectele care sunt mai departe de Soare se mișcă mai încet. Cele care sunt mai aproape de Soare se mișcă mai repede. Cu toate acestea, descoperirea ei a arătat că stelele care orbitează galaxia au inversat acest lucru! Stelele care sunt mai depărtate de centru se mișcă mai repede. Ceea ce ea a descoperit a fost faptul că toate stelele se deplasează cu aceiași viteză în relație cu mijlocul, ca și cum ar fi fost lipite pe o placă, învârtindu-se toate împreună în jurul centrului. Ele nu respectă legile fizicii pe care le cunoașteți voi.

Deci, ce au făcut fizicienii și astronomii cu această informație nouă importantă? În loc să vadă o paradigmă nou nouță, ei au folosit legile lui Newton și au calculat ce ar trebui să fie ”acolo” ca să facă să se întâmple acest lucru. Materie întunecată! Aceasta trebuie să fie o materie misterioasă, invizibilă care să creeze acest nou atribut Newtonian foarte straniu și enorm. În loc să se uite la el și să spună ”Acolo se manifestă o nouă lege a fizicii despre care noi nu știm încă nimic”, ei au pus-o în cutia Newtoniană și au redenumit-o ”Fizică Newtoniană Alterată”. E amuzant! Seamănă cu situația în care voi ați descoperit că Pământul este rotund și ați fi numit-o ”Principiul Alterat al Pământului Plat”.

Numele lui Newton îi este încă atașat, dar aceste legi 3D nu au nimic de-a face cu nimic din ceea ce a descoperit Ruben. Materia întunecată nu există! Este o energie inventată pentru a satisface o lege veche care nu i se aplică! În schimb, acolo este o nouă lege a fizicii pe care voi nu ați văzut-o încă. Este o lege multidimensională care are de-a face cu  încâlcirea modificată. Obiectele încâlcite modificate sunt create din cauza a ceea ce există în mijlocul galaxiei. Imensa energie trage-împinge geamănă din mijlocul fiecărei galaxii nu este simplistă așa cum este Soarele pentru propriul vostru sistem solar. Ea nu are legile lui Kepler, deoarece nu este o masă care doar orbitează în mod natural. Totuși, voi credeți că este, din moment ce arată în mod similar. Galaxia are stele care o înconjoară în spațiu. Într-o bună zi, vă veți da o palmă peste cap când vă veți da seama ce revelație este aceasta și veți schimba regulile. 

Acum, pentru astronomia ezoterică: Uitați-vă ce ați făcut cu ideea că ați venit din Pleiade. Sunt câțiva oameni de știință care râd chiar acum și spun cu îngâmfare că mitologia cum că Pleiadeenii ar fi sămânța voastră biologică este pur și simplu imposibilă. Nu este posibilă pur și simplu din cauza istoriei astronomice, și a ceea ce ei știu acum despre constelația în sine.

Conexiunea Pleiadeană – Mitologie?

Haideți să vorbim despre Sistemul Stelar Pleiadean, Cele Șapte Surori. Haideți să vorbim despre adevărul ei și haideți să discutăm apoi despre ceea ce știința spune că este mitologia ei. Vă vom spune ce este ceea ce voi nu vedeți și nu înțelegeți, pur și simplu din cauza cunoașterii voastre existente.

Voi numiți această constelație Cele Șapte Surori [M45]. În fapt, fizic, există sute de stele care fac parte din acest grup al Pleiadelor. Aceste stele sunt înconjurate de o nebuloasă (particule de praf și gaz). Aceasta crează o minunată tentă de albastru pe care o puteți vedea pe cer într-o noapte clară. Datorită distanței și atributelor atmoferice care sunt împotriva voastră, ochiul liber poate percepe numai ceea ce pare a fi șapte stele (sau grupuri), de unde și numele de Șapte Surori. Cu toate acestea, ele sunt de fapt nouă atunci când vă uitați folosind un telescop. Toate cele nouă sunt identificate prin nume, dar din nou, acolo sunt de fapt, sute de stele.

Cele Șapte Surori sunt la aproximativ 440 de ani lumină depărtare. Din punctul de vedere al astronomiei și al distanței, asta este aproape – foarte aproape! Acum, aici este ceea ce știința spune că este greșit în ceea ce privește mitologia în legătură cu Pleiadele: Constelația este mult prea tânără! Întregul sistem al Pleiadelor este mult prea tânăr pentru a fi putut dezvolta viață. Are o vârstă de aproximativ 100 de milioane de ani – un copil! Galaxia are o vârstă de 4 miliarde de ani [conform științei voastre], iar planeta voastră are cel puțin un miliard din ei. Pleiadele au doar o mică parte din ei, doar 100 de milioane.

Deci, aici este ceea ce spune știința: Mitologia are cel mai mult de-a face cu bătrânii acestei planete care pretind că Pleiadeenii ar fi semințele lor. Cu toate acestea, acest lucru este imposibil din cauza vârstei stelelor. Presupunerile și logica se aplică în acest fel: Ceea ce ați văzut pe Pământ se aplică peste tot în galaxie. Acest lucru este incorect și chiar plin de umor! Prejudecata voastră este că viața s-a dezvoltat numai într-un singur fel, bazată pe modul în care s-a dezvoltat aici. Nu numai că este în general incorect, dar nu a fost abordată niciodată măcar posibilitatea ca probabil, doar probabil, viața Pleiadeană așa cum voi credeți că există să fi fost de fapt implantată acolo! Ce părere aveți de asta? Poate că nici nu a evoluat deloc de acolo! Așa că, să respingeți total o posibilitate numai pe baza cunoașterii pe care voi o aveți aici, poate duce la o concluzie total ilogică. Apoi, există întrebarea ”Cum au ajuns acei Pleiadeeni atât de avansați atât de repede?” [Trimite o sărutare]

Acestea sunt doar mici viniete de posibilitate pe care vi le lansez în această seară pentru a vă da la ce să vă gândiți. Pleiadeenii care sunt aici zâmbesc, iar ei vă cunosc atât de bine. Ați putea fi voi noii copii de la bloc, pentru că viața tocmai s-a dezvoltat pe planeta voastră, dar Pleiadeenii au avut un scenariu cu totul diferit de cel pe care l-ați avut voi. Pentru a deveni o planetă ascensionată, ei au avut nevoie de anumite tipuri de împingeri de la anumite tipuri de planete. Ei au avut propria lor sămânță biologică! Dragilor, este important să începeți să gândiți în afara cutiei cunoașterii voastre și să vă deschideți posibilităților care nu sunt ceea ce voi ați văzut aici.

Medicina – Încotro se Îndreaptă

Aș vrea să vă arăt alte domenii pe care să le luați în considerare. Sunt câteva categorii despre care am dori să vorbim, dar ele nu sunt într-o anumită ordine, cu excepția ultimei. Așa că, hai să vorbim despre medicină. Cum va arăta medicina viitorului?

Cele mai elegante predicții legate de medicină sunt departe de ceea ce vine cu adevărat. Ceea ce voi aveți acum este o abordare de tehnologie-înaltă a unui proiect de chimie. Acum, deoarece corpul este format din chimie, este logic să vă uitați la această chimie și să lucrați cu ea. Este în totalitate logic să descoperiți cum reacționează acesta la boli și apoi să proiectați tratamente cu și mai multă chimie. Este absolut normal ceea ce ați făcut, dar asta se va termina foarte curând. Pentru că viitorul medicinii este fizica, dragilor, nu chimia.

Veți începe să înțelegeți și să dezvoltați noi fizici medicale. Veți descoperi că medi-fizica îi va vorbi efectiv structurii celulare și îi va da intrucțiuni acesteia, fără ca să fie implicată vreo chimie. Întotdeauna există o reacție la chimie, nu-i așa? Întotdeauna există un efect secundar. Atunci când apăsați/împingeți ceva, există altceva care reacționeză, nu-i așa? Cum v-a plăcut până acum? Cele mai elegante modele chimice ale voastre, cele care vă ajută în cele mai grave boli de pe planetă, toate au efecte secundare – și unul dintre aceste efecte secundare este moartea! Vă întreb, cum v-a plăcut până acum?

Chiar vi se pare elegant? Sau poate că este doar un mod mai sofisticat de sângerare în frizerie? Dragilor, acesta este modul în care o veți privi într-o bună zi! Vă veți lovi peste frunte și veți spune: ”Vă mai aduceți aminte ziua când făceam totul folosindu-ne de chimie și de medicamente?”

Chiar acum, aceste tipuri de schimbări au început deja în mai multe domenii. Au fost făcute descoperiri care vindecă unele dintre cele mai sfâșietoare boli pe care le aveți. Vă dezvălui una pentru că nu este un secret. Întotdeauna vă voi da informații care fie sunt în lucru fie au fost postulate prin liberă alegere pe această planetă. Aceasta este linia directoare a canalizării. Nu vi le putem oferi noi. Trebuie să le dezvoltați voi singuri. Cu toate acestea, vă putem pune într-o energie care are un potențial de descoperire mai rapidă – descoperirile devin mai evidente, cum s-ar spune.

Alzheimer-ul este o boală care îți sfâșie inima. Sunt milioane de oameni pe această planetă care manifestă această afecțiune, mai tot timpul. Voi trăiți mai mult și un material asemănător unei plăgi care efectiv vă întunecă memoria în creier devine din ce în ce mai frecvent. Se agață de anumite părți ale creierului vostru, acoperindu-l cu o coajă și restricționându-l, încarcerând capacitatea Umană de a-și aminti și, în cele din urmă, de a procesa orice informații. Rezultatul este moartea, o moarte lentă. Ea este cauzată de mediul vostru, lucru care va fi descoperit în cele din urmă. Longevivii voștri Strămoși nu o aveau.

Ea va fi vindecată cu ajutorul fizicii. Știința voastră a început să descopere că acea substanță asemănătoare unei plăgi are o rezonanță care permite ca aceasta să fie slăbită cu ajutorul sunetului. Sunetul de o înaltă frecvență, acordat la o anumită frecvență și amplitudine, va cauza slăbirea, dizolvarea și desprinderea învelișurilor. Mai este încă multă cercetare de făcut, dar acesta este un alt moment Evrika! – în care vă veți da seama că fizica singură, fără nici o chimie, poate schimba structura biologiei. Și asta nu are nici un fel de efecte secundare. Și vine, vine.

Sunt unii care lucrează chiar acum cu celulele stem din cordonul ombilical proaspăt și care folosesc fizica pură ca să ghideze celulele stem către o anumită destinație în corp pentru a repara sistemele slăbite. Dragilor, viitorul sănătății și al vindecării nu constă într-o mai bună folosire a chimiei, și totuși medicina tot mai așteaptă medicamente mai bune! Ați pus cap la cap lucrurile și să vă dați seama că toată biologia se bazează pe fizică? Există magnetismul, efectul de levier, energia conștiinței, electricitatea și mult mai multe în structura celulară. Numai cu fizica în sine vă puteți ”acorda” la boală și să o distrugeți! Vă puteți acorda fin sistemul cu rezonanțe care cooperează și să vă prelungiți viața cu un ajutor fizic, binevoitor. Acum șaisprezece ani v-am spus acest lucru când v-am vorbit despre Templul Întineririi. V-am descris care este supra-răcirea necesară pentru a putea fi făcută și temperaturile cu care este necesar a se lucra (-55C). Aceasta este fizica!

Acum, falsa așteptare pentru o chimie mai bună în viitor, este în totalitate cauzată de filtrul cunoașterii. Ceea ce aveți și cunoașteți vă face să aveți așteptări în legătură cu ceea ce urmează să se întâmple. Acest lucru vă blochează literalmente să vedeți o parte din potențialele pe care le-ați putea avea. 

Războiul – Nimeni Nu Vede Ceea Ce Vine

Haideți să vorbim despre război. Haideți să discutăm despre ceva ce foarte puțini iau în considerare. Ceea ce voi așteptați să urmeze este complet și total în afara perspectivei a ceea ce de fapt vine, pentru că voi aveți un singur tip de cunoaștere în ceea ce privește războiul. De-a lungul istoriei voastre războiul a avansat cu explozii mai mari, cu un randament mai înalt și cu arme care trăgeau mai rapid. Arme nucleare, laser, cu sunet – moduri din ce în ce mai eficiente pentru a pune capăt vieții. Ăsta este modul în care a evoluat războiul. Cu toate acestea, nu a existat nimic care să fie numit dispozitiv anti-război, nu-i așa?

Am să vă fac o invitație să descoperiți ceva, iar unii sunt deja în faza de postulare a acestuia. Câmpurile Multidimensionale schimbă realitatea 3D. Punct. V-am spus că în viitorul vostru stau ascunse descoperiri care vă vor ajuta în fiecare aspect al vieții voastre, mai ales ca urmare a descoperirilor a ce face fizica de bază să facă ceea ce face la nivel atomic. Dacă înțelegeți pe deplin multidimensionalitatea, voi puteți manipula formula pentru masă și să creați obiecte care să nu aibă masă. Puteți face acest lucru chiar și cu instrumentele pe care le aveți acum la dispoziție.

Este posibil fizic să fie create anumite tipuri de câmpuri – ascultați-mă – anumite tipuri de câmpuri multidimensionale nevăzute până acum care sunt inofensive pentru biologia voastră, dar care vor modifica anumite atribute ale 3D. Aceste câmpuri sunt câmpuri de proiectare și ele sunt izolate și special proiectate pentru un anumit scop. În acel câmp, reacțiile convenționale explozive nu pot avea loc. Vă puteți imagina cum ar fi să puneți un astfel de câmp în încăperile dintr-o clădire astfel încât orice armă este declanșată, fie că este o mitralieră sau un pistol, aceasta pur și simplu nu va funcționa! Ce părere aveți de direcționarea unui aeroplan atunci când aruncă o bombă și aceasta nu va exploda? Aceasta este fizică pură. Alterarea realității 3D prin intermediul câmpurilor de proiectare multidimensionale, atât mici cât și mari, se apropie. Știu că nu credeți acest lucru, dar așteptați. Pe măsură ce începeți să descoperiți fizica multidimensională și abilitatea de a o controla, veți descoperi că există o ”atitudine binevoitoare” a acestui tip de fizică. Nu o puteți ”transforma într-o armă” atât de ușor pe cât puteți cu 3D. Este o cu totul altfel de realitate.

Din nou, vă spun că atunci când înțelegeți cum este creată masa la nivel atomic, veți învăța cum să creați obiecte fără masă. Apropo, care are un alt nume. Voi o numiți anti-gravitație, dar așa ceva nu există. Este doar abilitatea de a controla în cele din urmă formula care crează gravitația cu masă. Înțelegeți că asta este pur și simplu fizică, nu-i așa? Și este foarte ușor de manipulat pentru utilizări binevoitoare prin alte câmpuri pe care voi le cunoașteți deja. Tot așa cum ați învățat să controlați anumite tipuri de fizici care sunt 3D, voi puteți controla și fizica multidimensională. Imaginați-vă o planetă pe care orice fel de dispozitive de război ați avea, ele nu mai funcționează! Ce părere aveți de asta? Imaginați-vă o fizică care are abilitatea de a distruge moleculele unei arme biologice. Credeți că ar schimba acest lucru politica mondială? Se întâmplă, este pe cale să se întâmple. Deja este astăzi în laboratoare. Voi începeți descoperirea fizicii multidimensionale. Să fii capabil să controlezi ceea ce nu crezi că este controlabil, este ceea ce faceți voi. Va aduce o atât de mare diferență pentru rasa Umană!

Voi nu o credeți, deoarece cunoașterea voastră în ceea ce privește modul în care lucrurile funcționează pur și simplu nu permite un astfel de lucru. Acesta este filtrul vostru.  

Sănătatea

O sănătate normală bună duce la întoarcerea către o fizică simplă din cauza a câtorva dintre cele mai simple motive. Sunt cultivate noi tipuri de alimente cu noua fizică, nu cu chimie. Acestea vor fi alimente-fizice [le numește Kryon] care nu sunt modificate genetic sau modificate chimic, ci îmbunătățite în mod binevoitor prin fizică! Aceasta cauzează un nou tip de supra creștere care poate hrăni planeta într-un mod în care nu a mai fost hrănită niciodată până acum. Ea va crea alimente care sunt rezistente la absolut orice – insecte, bacterii și boli – și totul prin intermediul fizicii. Cine s-ar fi gândit la asta? Ceea ce așteptați în viitor privind sănătatea se bazează pe trecut. Marele filtru al cunoașterii trecute vă împiedică să gândiți în afara cutiei. Voi nu știți ceea ce nu știți.

Spiritualitatea

În sfârșit, vreau să vorbesc despre spiritualitate. Adept al New-Age, vreau să stai cu mine pentru câteva momente. Ne îndreptăm către o planetă ascensionată. Tot ceea ce v-am spus timp de 26 de ani a avut legătură cu asta. Ființele Umane încep să evolueze spiritual. ADN-ul începe să devină mai eficient și mulți simt acest lucru. Maeștrii trecutului al căror nume le recunoașteți sunt exemple ale unui ADN care lucrează 80%. Fiecare dintre ei, în toate instrucțiunile și învățăturile lor, au încercat să vă arate acest lucru. Toți au fost Ființe Umane, nici unul dintre ei nu a fost înger. Exisă un motiv pentru asta, astfel ca un Om să poată sta față în față cu un alt Om și să-i spună, ”Uită-te la mine, privește ce pot face! Și tu poți face asta, dacă intri în legătură cu ceea ce se află în tine, și care este sămânța Creatorului.” Când luați aminte la sfatul lor, voi începeți să evoluați și începeți să aveți înțelepciune și cunoaștere. Acest lucru poate crea pace pe Pământ, și mai multe.

Cum va arăta o planetă ascensionată, adeptule new-age, metafizicianule? Aveți o idee nu-i așa? Bazată pe cunoașterea voastră și pe ceea ce ați vizualizat, cum va fi? Viziunea voastră: În primul rând va fi sfârșitul religiei. Toată lumea va fi de aceiași părere. Toată lumea va pluti în jur, ați putea chiar schimba culorile după dorință! O planetă ascensionată va fi una în care aveți doar conștiință, nu este nevoie de un corp. Asta este ceea ce vă gândiți voi, iar Eu Sunt aici ca să vă spun că viziunea voastră este incorectă.

Este cu mult mai mult de atât! Credeți-mă, este mai bine decât atât! Ce fel de liberă alegere ați avea dacă nu ar exista alegeri pe care să le puteți face? Credeți că ascensiunea va fi omogenizarea și reprogramarea spirituală a tuturor? Ascultați-mă: Voi nu omogenizați o planetă prin înțelepciune. Ceea ce faceți prin înțelepciune este să vă înțelegeți. Nu veți deveni la fel! Voi veți avea întotdeauna liberă alegere pe această planetă, dar cu cât planeta devine mai înțeleaptă, cu atât mai mare va deveni capacitatea de a găsi soluții înțelepte pentru tot. Cu cât este mai mare înțelepciunea, cu atât mai mare este abilitatea de a-l găsi pe Creator în interior. Aceasta este calea pe care mai mult de 90% din omenire o va lua. Vor fi întotdeauna cei care nu vor fi de acord, dar totuși vă veți înțelege. Paradigma modului în care vă tratați unul pe celălalt se va schimba în totalitate, iar natura Umană se va schimba și ea.

Va exista înțelepciune, așa că nu va mai exista război. Uciderea unuia pe celălalt este atributul unei rase neevoluate. Vor exista anumite tipuri de fizică și invenții care vor ajuta la anularea posibilității războiului pe măsură ce creșteți. Vor exista noi tehnici de vindecare și de creștere a duratei de viață care se vor tripla și cvadrupla în rasa Umană. Va exista și înțelepciunea de a vă controla creșterea populației pe măsură ce evoluați. Veți ajunge într-un loc în care veți arăta foarte mult așa cum arătați acum, dar veți fi mult mai înțelepți și mai înțelegători.

Religia? Va deveni pur și simplu mai înțeleaptă! Asta înseamnă că pur și simplu se va transforma în noi moduri de gândire despre sine și despre ceilalți. Vor fi conducători noi care vor pretinde noi tipuri de lucruri. Apoi doctrinele vor fi actualizate, iar schimbările în energie se vor baza mai mult pe bunul simț spiritual în locul dezinformării istorice. Mari noi lideri vor fi în contact cu Creatorul și vor crea o biserică mult mai bună pentru membrii ei. Vor înțelege că este în regulă să îmbrățișeze orice tip de religie diferită. Poți sta în cutia ta, să ai religia ta, și totuși să iubești pe cineva din altă cutie. Nu este asta înțelepciune? Este diferit de ceea ce ați crezut voi nu-i așa? Va exista recunoașterea faptului că un Dumnezeu poate să fie venerat de mulți în multe feluri și că nu există ”o singură cale”.

Pleiadeenii au avut o planetă care a devenit atât de evoluată încât ei puteau să-și controleze o mare parte din ”realitatea” lor. Fizica era controlabilă prin intermediul conștiinței. În această direcție vă îndreptați și voi, și mulți dintre maeștrii voștri au făcut acest lucru pentru a vi-l arăta și vouă. Pentru Pleiadeeni, forța de viață însăși a putut fi apoi restrânsă la conștiința fără un corp, și prin încâlcire au putut ”călători” într-un alt loc. Acel loc a fost Pământul și ei sunt încă aici!

Fizica acestei afirmații cere să înțelegeți că: dacă faceți acest lucru, nu vă mai puteți întoarce înapoi în fizic și va trebui să rămâneți într-o stare de conțtiință fără vârstă fără un sine corporal. Este simplu, fizică într-o singură direcție. Știu că pentru unii dintre voi vorbesc în dodii și că unii dintre voi știu exact încotro mă îndrept cu asta. Asta ați putea fi și voi, dar nu în următorul milion de ani. Acest lucru se petrece lent, dar s-a mai întâmplat și înainte. Voi sunteți pe punctul de a descoperi cum funcționează o parte din ea, dar nu va funcționa prin nimic din ceea ce voi credeți că știți.

Filtrul cunoașterii, cea mai mare restricție pe care o aveți față de adevărul real, este recunoscut și dizolvat încet de către Sufletele Bătrâne așa ca voi, care gândesc dincolo de cutia a ceea ce era obișnuit să fie. Voi sunteți cei care să faceți diferența pe planetă.

Acest ultim filtru al spiritualității este foarte important pentru voi. Vreau să luați atributele măiestriei. Vreau să nu mai fiți priviți ca un Uman ciudat care pare a crede în lucruri ciudate. În schimb, gândiți ca un maestru al planetei, o persoană iubitoare împreună cu care oamenii vor să fie. Fiți echilibrați și plini de compasiune. Dacă cineva vine la voi, simțiți-vă suficient de confortabil ca să-l prețuiți, să-l îmbrățișați, să ascultați ce are de spus, să plângeți împreună cu el/ea și să râdeți cu el/ea de bucurie. Asta este ceea ce au făcut maeștrii acestei planete. Maeștrii înțeleg natura Umană. Voi sunteți un Suflet Bătrân și ați fost acolo și ați făcut acest lucru. Pentru voi nu există nici o scuză ca să nu înțelegeți acest lucru, pentru că asta este moștenirea voastră. Asta este cine voi sunteți. Eu Sunt Kryon, îndrăgostit de umanitate.


Și așa este.

Kryon


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.