sâmbătă, 22 august 2015

Meditație de Deschidere a Celui De-al Treilea Ochi – Gaia VorbeșteDe Suzanne Lie

Dragilor,
Sunt eu, Gaia, am revenit pentru a vă ajuta în deschiderea celui de-al Treilea Ochi. Sunt bucuroasă să știu că sunteți deschiși transmisiilor din conștiința mea. Vă reamintesc din nou că întâmpin cu bucurie comunicările cu TOȚI oamenii de pe corpul meu, planeta Pământ.

Pe măsură ce ne mutăm ÎMPREUNĂ în dimensiunile mai înalte toată lumea va înțelege și va îmbrățișa planeta care NOI SUNTEM! Vă sunt recunoscătoare pentru serviciul de a mă ajuta în curățarea și vindecarea planetei NOASTRE.

Îmi dau seama că în aceste timpuri de polaritate extremă, care în mod natural apar înainte de unirea în Unime, ”Forțele de Distrugere” pot părea a fi mai puternice decât ”Forțele de Construcție”.

Vă cer să vă amintiți alte întrupări ale voastre din timpuri de mare tranziție în așa fel încât să vă puteți aminti că întunericul pare a fi mai puternic pentru că frica este mai puternică. Cea mai mare frică a omenirii a fost întotdeauna frica de ”NECUNOSCUT”, în care intrăm din ce mai mult pe zi ce trece.

Din cauza acestei amplificări a NECUNOSCUTULUI este important să avem al Treilea Ochi deschis. Când al Treilea Ochi este închis, voi vă percepeți realitatea numai prin ochii voștri umani.

Pe de altă parte, atunci când cel de-al Treilea Ochi al vostru este deschis, vă percepți realitatea prin Ochii Sufletului. Prin urmare, veți avea mai puțină frică de NECUNOSCUT deoarece veți ȘTI mult mai multe. Și cel mai important lucru, veți ȘTI că sunteți UNA cu întreaga viață.

Acum, dați-mi voie vă rog să vă ghidez în deschiderea celui de-al Treilea Ochi al vostru. Următoarea Meditație a Undelor Theta. S-ar putea să doriți să citiți acest mesaj de câteva ori, așa încât să aveți timp să stăpâniți și să integrați meditația. Vă rog să o repetați de atâtea ori de câte ori simțiți nevoia.

Deschiderea celui de-al Treilea Ochi marchează începutul unui proces mult mai mare, care începe cu descărcarea Luminii Mai Înalt Dimensionale în vehiculul vostru fizic pământesc. Din momentul în care această Lumină este descărcată, sistemul vostru de cakre va fi nevoie să fie recalibrat pentru a accepta și integra această frecvență mai înaltă a Luminii în vehiculul vostru pământesc.

În cele din urmă, Lumina Mai Înaltă integrată va ridica frecvența de rezonanță a fiecărei chakre, chakră cu chakră, începând cu prima voastră chakră și lucrând în sus pentru deschiderea celui de-al Treilea Ochi. De fapt, unii dintre voi ați încheiat acest proces până la deschiderea celui de-al Treilea Ochi.

Undele Cerebrale Theta

Undele Cerebrale Theta (4-7 cps) apar în somn și sunt dominante în starea de meditație cea mai înaltă. În mod normal voi veți experimenta unde theta numai atunci când adormiți, în timpul unor vise și atunci când reveniți din profunzimile somnului Delta.

Imaginile pe care le percepți în timp ce adormiți și când vă treziți provin din conștiința theta și sunt mesaje din conștiința mai înaltă. În timpul meditațiilor Undelor Theta, voi vă aflați într-un vis conștient în care imagini vii străfulgeră în fața viziunii voastre interioare. În această stare sunteți extrem de receptivi la aceste informații care sunt trimise din dimensiunile mai înalte.

”Starea de Conștiință Șamanică” a Undelor Theta vă permite să călătoriți în planurile mai înalte. Baterea tobei într-un ritm constant de patru ori jumătate pe secundă (Undele Theta au 4-7 cps) este cheia transportării Șamanului în cea mai profundă stare a transei Șamanice.

Ritmul constant și tărăgănat al cântărilor monotone Budiste Tibetane care-i transportă pe călugări și pe alți ascultători în tărâmul extatic al meditației urmează și ele același ritm. Prin meditația Undelor Theta, vă puteți deschide cel de-al Treilea Ochi și accesa Undele Delta care ne unesc pe toți cu Energia Universală și Conștiința Galactică.

Puteți accesa apoi și nou descoperitele unde cerebrale extrem de înalte și extrem de joase, Gamma, Hiper Gamma, Lambda și Epsilon. Undele Theta au fost identificate și ca fiind poarta de acces către învățare și memorie.

Meditația Theta crește creativitatea, îmbunătățește învățarea, reduce stresul și trezește intuiția precum și alte aptitudini de percepție extrasenzoriale. Conștiința Theta ne permite să ne conectăm cu inspirațiile noastre creative, cu ghidarea spirituală și cu experiențele de vârf.

Conștiința theta deschide portalul în ”a-temporalul” celei de-a patra/cincea dimensiuni și dincolo de ea. Prin urmare, în timp ce suntem în conștiința theta putem primi, și chiar înțelege, stimuli din dimensiunile mai înalte în timp ce suntem conștienți și de lumea fizică.

Această receptare a stimulilor multidimensionali este naturală pentru conștiința Theta, dar este imposibilă pentru Undele Cerebrale Beta de fiecare zi și dificilă pentru gândirea Undelor Cerebrale Alfa.

Puteți învăța să transmiteți informațiile multidimensionale pe care le-ați recepționat în timp ce vă aflați în Meditația Theta în conștiința voastră a Undelor Alfa astfel încât să puteți traduce informațiile în timpul/spațiul secvențial 3D.

Dacă atrageți o imagine, desenați-o, cântați, dansați sau treceți la acei stimuli, vă puteți apoi antrena mintea să ”descifreze” mesajele.Înainte de a începe această meditație, luați o imagine care vă umple cu iubire și plasați-o în interiorul celui de-al Treilea Ochi al vostru – care se află în centrul frunții voastre.

Meditația Undelor Theta

Inspirați și expirați pe nas.
·         Când inspirați, adulmecați ca și cum ați mirosi o floare, dar extindeți inhalarea.
·         Expirați pe nas în timp ce simțiți cum respirația voastră se învârte prin cerul gurii.
·         Concentrați-vă asupra acelui sunet în timp ce expirați.
·        Acum, imaginați-vă că expirația voastră iese prin imaginea aflată în cel de-al Treilea Ochi al vostru.
·        În continuare, imaginați-vă că inspirați prin Chakra Inimii voastre și că expirați prin cel de-al Treilea Ochi al vostru până când vă simțiți pe deplin împământați.
·         Când simțiți că ați atins această împământare, începeți să vă imaginați că inspirați prin Chakra Coroanei și că expirați prin cel de-al Treilea Ochi.

Focalizați-vă NUMAI pe sunetul inspirației și expirației voastre, precum și pe orice viziune interioară.

·       Observați-vă în mod pasiv gândurile în timp ce trec prin mintea voastră și apoi ELIBERAȚI-le odată cu următoarea voastră expirație.
·  Permiteți calm ca TOATE emoțiile voastre să vină în conștientizarea voastră, apoi ELIBERAȚI-le odată cu următoarea voastră expirație.
·         Focalizați-vă numai pe sunetul respirației voastre și pe viziunile voastre interioare.
·         PERMITEȚI-i viziunii voastre interioare ca treptat să evolueze și/sau modifice.
·    Dacă aveți gânduri străine, trimiteți-le în fundal, în timp ce vă plasați atenția pe Viziunea voastră Interioară.
·         Repetați acest exercițiu pentru cinci sau zece minute.

Felicitări! Oricare ar fi fost experiența voastră, acordați-vă credit pentru a vă face ”timp” pentru SINELE vostru. Această dedicare constantă pentru trezirea SINELUI vostru este importantă. Oamenii au diferite forme de meditație, în funcție de personalitatea lor. Unii ar putea avea nevoie de o meditație mai activă, cum ar fi alergarea, dansul sau cântatul la un instrument.

Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste activități pot fi făcute și cu ochii închiși, și este nevoie să vă închideți ochii și să opriți toți stimulii exteriori pentru a putea intra în undele theta. Prin urmare, puteți încerca să exersați, să faceți yoga, să dansați, să cântați la un instrument, etc., înainte de a vă așeza pentru o scurtă meditație. Acest lucru îi va acorda corpului vostru șansa de a ”elimina” tensiunea și de a putea rămâne mai ușor ”liniștit”.

Cel mai important lucru este că voi ați ales să participați la procesul trezirii în SINELE vostru adevărat, multidimensional. Eu, Gaia, apreciez efortul vostru și ȘTIU că veți găsi ceea ce căutați.

Amintiți-vă, dragii mei, călătoria este cea în care vă găsiți împlinirea. Eliberați programarea voastră trei dimensională de a ”încerca să atingeți un scop”. Sunteți perfecți cu toții în acest moment. Nu este nevoie să ÎNCERCAȚI.

Mai degrabă, oameni ai trupului meu, AMINTIȚI-VĂ cine SUNTEȚI deja!

Vă mulțumesc,
GaiaTraducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.