miercuri, 20 noiembrie 2019

Actualizarea Ascensiunii: Trezirea curgerii Abundenței


Cu Ființele Celeste Albe

Webinar canalizat prin Natalie Glasson

Învățați să dansați cu abundența Sufletului și a Grupului vostru de Suflet în Lumea Spiritului și în Planul Pământesc. Descoperiți abundența pe care Sufletul și Grupul vostru de Suflet doresc să o creeze.

Ființele Celeste Albe vă invită să vă alăturați lor în timp ce vă susțin să navigați printr-o puternică activare a conectării cu și experimentare a abundentei energii, naturi, chei și coduri originale ale sufletului vostru și grupului vostru de suflet. În voi se află o energie abundentă care are capacitatea nu doar de a umple Universul și Pământul de mai multe ori, ci este și originea tuturor experimentărilor și întrupărilor abundenței.

Ați experimentat energia abundenței în voi? V-ați experimentat abundența manifestată în lumea spirituală? Ați experimentat posibilitățile care vă sunt disponibile în timp ce îi dați voie energiei voastre abundente să devină un șuvoi care vă inundă viața cu experimentarea abundenței la toate nivelele ființei și existenței voastre pe Pământ? Ființele Celeste Albe vă vor ghida să vă simțiți de parcă ați dansa cu și ca abundența sufletului vostru și a grupului vostru de suflet pe Pământ și în planurile interioare.

Descoperiți ce dorește sufletul vostru și grupul vostru de suflet să manifestați pentru voi înșivă, cum puteți fi în serviciu pe Pământ și în planurile spirituale. Dați-vă voie să experimentați energia abundentă care este natura voastră, esența și adevărul vostru. Dați-vă voie să fiți îndrumați să vă dăruiți abundența voastră naturală vouă înșivă, vieții voastre, Pământului și tuturor ființelor. Prin explorarea abundenței voastre originale, veți dizolva și vindeca energia lipsei abundenței care poate fi programată în ființa sau existența voastră pe Pământ.

Ființele Celeste Albe sunt pregătite să vă susțină într-o profundă explorare a abundenței în timp ce împărtășesc vibrații vindecătoare și înțelepciune pentru a vă susține existența pe Pământ și călătoria spirituală.

Webinarul se va ține online în data de 27.11.2019 de la ora 21:00. Acest webinar poate fi achiziționat de pe platforma FastSpring pe care veți fi ghidați dând click pe fotografia din partea stângă sus sau folosind butonul Donate de pe acest blog. 

Prețul webinarului este de 21 de euro. Participanții la webinarul online ținut la data de 27.11.2019 vor primi și înregistrarea webinarului.

Vă așteptăm cu mult drag!

Monica și Nora


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.