luni, 25 noiembrie 2019

Cum să Vindecați Anxietatea



Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Continuare la Atragerea Anxietății

Eu, Arhanghelul Metatron mă întorc să continui discuția noastră despre anxietate. Fac acest lucru deoarece anxietatea este o energie aflată în creștere în oamenii de pe Pământ, ea crește atât de mult încât devine mai puternică decât natura sa firească sau necesară. Energia anxietății există în conștiința omenirii datorită faptului că multe suflete de pe Pământ gândesc, simt și acționează dintr-un spațiu al anxietății. Omenirea extrage energie dintr-un izvor de energie și înțelepciune la care totul este conectat, iar anxietatea este și ea prezentă pentru a fi acceptată și întrupată, dacă oamenii așa aleg. În conștiința omenirii există multe alte energii, abilități și creații disponibile a fi descărcate. Pe măsură ce omenirea atinge schimbări în ascensiune, acceptând vibrații mai înalte ale adevărului și recunoaște esența care există în ea, tot așa conștiința omenirii sau izvorul din care este extras totul, trece la vibrații mai înalte. Dacă o mai mare majoritate a oamenilor ar alege să-și recunoască și să-și vindece rănile care au legătură cu anxietatea sau crează anxietate, atunci anxietatea ar fi vindecată și eliberată din conștiința omenirii. Prin urmare, generațiile viitoare nu ar cunoaște și nici nu ar fi în măsură să acceseze experimentări sau o întrupare a anxietății.

Putem recunoaște că energia anxietății în conștiința omenirii este ca un magnet, acționând ca o forță de atracție pentru omenire către anxietate. Adeseori anxietatea poate fi simțită ca o dependență și asta din cauza faptului că mintea se obișnuiește cu drama și cu prezența anxietății. Se datorează și acestei atrageri a energiei anxietății în conștiința omenirii care este ca o fântână de energie în care toate sunt atrase. Când trăiți în anxietate, severă sau nu, ea devine ca un lipici care stânjenește exprimarea și creativitatea adevărului și esenței ființei voastre. Anxietatea este ca o forță care vă îndepărtează de extraordinara ființă divină care sunteți. Pe măsură ce energia anxietății devine împuternicită, oamenii se simt confuzi, crează frică și limitează exprimarea curgerii Creatorului prin ei. Este important să vă dați seama că anxietatea și frica sunt o parte naturală a existenței umane pe Pământ, deși aceste energii au fost concepute mai degrabă să vă protejeze decât să vă guverneze și să vă controleze viața.

Dacă puteți recunoaște că voi sunteți cei care stimulați anxietatea în voi, fie mică sau mare, vă deschideți vindecării și eliberării puterii crescânde și sufocante a anxietății. Recunoașterea, conștientizarea și acceptarea este primul pas în orice proces de vindecare. Să înlăturați prezența unei energii în voi, cum ar fi anxietatea, înseamnă să trăiți în iluzie și să limitați procesul de ascensiune disponibil să se desfășoare în voi. Voi sunteți tot și toate, voi sunteți tot ceea ce Creatorul este precum și tot ceea ce pare a nu fi. Prin urmare, voi întotdeauna aveți oportunitatea să vindecați și transformați pentru a vă ajuta pe voi înșivă și pe ceilalți. Întotdeauna există ceva de vindecat de voi pentru că fiecare instigare și conștientizare a vindecării permite manifestarea unimii voastre cu Creatorul, care este existența voastră naturală.

Instrumentele Arhanghelului Metatron pentru Vindecarea Anxietății

Recunoașterea este Cheia

Capacitatea voastră de a recunoaște, conștientiza și accepta prezența anxietății, în orice formă se manifestă în ființa voastră, este neprețuită. Este începutul instrumentului vostru de vindecare. Judecarea oricărei anxietăți care se ivește în interiorul vostru nu va face decât să crească acea anxietate. Este, de asemenea, esențial să vă dați seama că puteți trăi o viață eliberată de anxietate, acesta este dreptul vostru divin. Acceptarea pe care alegeți să o energizați și focalizarea pe anxietatea din voi, crează o deschidere pentru ca vindecarea să aibă loc.

Apoi apar întrebările ”Care este miezul anxietății pe care o simțiți, oricât de mică sau de mare ar fi? De unde provine anxietatea din voi? Cum s-a format inițial anxietatea?” Poate doriți să vă puneți aceste întrebări și să vă acordați timp să le contemplați. Căutați să descoperiți punctul de formare al anxietății în voi sau rana care a manifestat anxietatea.

O rană energetică se poate forma cu ușurință în interiorul vostru, pur și simplu în urma unei experiențe negative sau traumatizante, o neînțelegere, o credință formată într-o anumită situație, o lipsă sau un proces de transformare/vindecare neterminat. O rana energetică este stagnantă, este o vibrație pe care o țineți în voi pentru un anumit motiv. Motivul este cheia care deblochează și eliberează rana creând astfel o experiență de vindecare, eliberare și transformare interioară.

Prin urmare, pașii esențiali pe care să vă focalizați sunt:

·        Descrieți anxietatea așa cum o percepeți acum.
·       De unde s-a format inițial anxietatea? Întrebați-vă și dați-vă voie să fiți ghidați; s-ar putea să fiți atenționați asupra unei experiențe din viața voastră actuală sau dintr-o viață anterioară. Acceptați orice intuiție primiți. Dacă nu primiți nici o intuiție, atunci știți că v-ați conectat și continuați procesul, s-ar putea să nu fie nevoie să fiți conștienți și puteți urmări doar tiparul energetic pentru a experimenta o eliberare.
·     Ce rană a fost creată și care este motivul sau mesajul pe care îl conține rana? Dacă doriți, puteți folosi vizualizarea pentru a obține înțelegerea de care aveți nevoie. Imaginați-vă cum arată rana, poate este o cutie, o peșteră sau altceva. Intrați în rană. Și numai faptul de a fi prezenți în rană vă va da voie să înțelegeți mesajul. Adeseori, mesajul este repetat în mod continuu astfel încât, cu răbdare, el poate fi accesat. 

Un exemplu de informație sau intuiție pe care o puteți primi: Anxietatea provine din zborul cu avionul. Anxietatea provine din faptul că ați căzut dintr-un pom când erați copil. Mesajul pe care-l conține rana este să nu pierdeți controlul pentru că altfel veți experimenta durere.

Amintiți-vă că rănile sau mesajele care stagnează în ființa voastră sunt proiectate în mod constant în realitatea voastră și acesta este motivul pentru care oamenii descoperă că unele domenii din viața lor pur și simplu nu funcționează așa cum ar vrea ei.

Încotro vă Îndreptați Atenția în Continuare?

Pe măsură ce conștientizați mesajul care a stagnat în ființa voastră și pe care îl proiectați în realitatea voastră, s-ar putea ca automat să experimentați o eliberare sau o transformare interioară. Este important să conștientizați complet schimbarea și făcând acest lucru vă veți da voie să experimentați transformarea pe deplin. Puteți obține acest lucru spunându-vă în interior ”Conștientizez deschiderea, eliberarea și transformarea divină care se trezește acum în mine.” Făcând acest lucru vă aliniați conștientizarea și întreaga ființă cu trezirea și vindecarea care are loc în ființa voastră, astfel încât întreaga voastră ființă beneficiază de transformare. Astfel, această transformare va fi proiectată în realitatea voastră, manifestând oportunități divine frumoase în viața voastră de zi de zi.

Rezultatul

Pe măsură ce vă angajați în călătoria descoperirii, recunoașterii că anxietatea este pur și simplu un produs a ceva mult mai interesant și mai transformator care are loc în ființa voastră, veți elibera prezența anxietății în viața voastră. Veți curăța și prezența anxietății împuternicite în conștiința omenirii, reducând astfel atragerea magnetică pe care aceasta o poate avea asupra omenirii. Conștiința omenirii nu va mai energiza și împuternici anxietatea în omenire. Astfel, va avea loc un puternic proces de trezire, vindecare și transformare pentru omenire. 

Este esențial, așa cum eu, Arhanghelul Metatron împărtășesc, că totul are un scop. Asta înseamnă că vă fac conștienți de atragerea anxietății în conștiința omenirii și de modul în care aceasta împuternicește anxietatea în voi și vice versa. Aceasta este o activare a ascensiunii care are loc acum pentru toți. Creatorul îi invită pe toți să curețe anxietatea care nu aduce nici un serviciu sau nu este necesară în viața voastră pentru a crea noi treziri, înțelegeri și experimentări divine  pentru toți. Faptul că anxietatea a fost împuternicită în mulți de pe Pământ și în conștiința omenirii, este în sine un proces de ascensiune. Este nevoie să vedeți, simțiți și să conștientizați cât de puternică și de atot-consumatoare poate fi anxietatea. Făcând acest lucru, vă dați voie să atingeți noi vibrații ale adevărului și eliberării.

În iubire constantă,

Arhanghelul Metatron

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.