miercuri, 13 noiembrie 2019

Aliniere Arcturiană cu Dimensiunea a 9-a

Primiți inspirație divină, concepte și idei de la Creator, împuterniciți-vă intuiția și ghidarea divină

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Arcturienii vin să vă alinieze cu Dimensiunea a 9-a ca să primiți voința și planul divin și idei sacre noi de la Creator. A 9-a dimensiune este ca și cum ați exista în mintea Creatorului și ați primi inspirație care să vă susțină ființa, realitatea și creșterea spirituală. Această meditație poate fi folosită ori de câte ori doriți să primiți inspirație și ghidare divină pentru orice domeniu al vieții și creșterii voastre spirituale. Dacă vă simțiți blocați sau confuzi, aceasta este o meditație minunată și un instrument care să vă ajute să mergeți cu ușurință mai departe. Arcturienii vă transportă în Ashramul lor, în Camera Activării Arcturiene, unde vă trezesc și vă curăță simțurile în timp ce vă împuternicesc încrederea. Apoi, vă vor alinia cu dimensiunea a 9-a ca voi să experimentați pe deplin inspirația și ghidarea divină a Creatorului. Această meditație vă ajută să vă consolidați propria voastră intuiție și ghidare interioară, precum și conectarea voastră cu Creatorul.

”Când vă conectați cu dimensiunea a 9-a, înțelegerea și perspectiva voastră se expansionează; se expansionează dincolo de limitările prezente ale minții voastre. Cantități mari de lumină curg în mintea voastră și în capacitatea voastră de a-l observa pe Creator și de a co-crea cu Creatorul. Astfel, un nou mod de gândire și un nou mod de a fi se manifestă, o nouă experiență, iluminare. O iluminare care vă ajută să vă simțiți cu adevărat și divin inspirați, să cunoașteți voința divină a Creatorului, să înțelegeți următorii pași și următoarele etape ale ascensiunii voastre, să știți că puteți avea încredere în Creator, în relația voastră cu Creatorul și să simțiți cu adevărat că sunteți susținuți să mergeți pe o cale pe Pământ într-o realitate care este imens de inspiratoare pentru voi.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 42 de min și 06 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 27 de min și 42 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 60. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, dacă acest mod de a achiziționa Capsulele nu vi se pare potrivit sau prea complicat, nu ezitați să ne contactați.
 
Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.