marți, 19 noiembrie 2019

Acum - Consiliul

Prin Ronald Head

Începe acum. De multe ori în mesajele noastre am afirmat că o avalanșă sau o cascadă de proporții gigantice începea și că aceasta se construia deja. Am afirmat adeseori că trebuie să fiți pregătiți pentru că vin lucruri care ar fi extrem de șocante pentru mulți. Întotdeauna am primit răspunsul: ”Sunt pregătit/ă. Aduceți-o.” Acum sunteți atinși de creasta valului la care noi ne-am referit. Voi, cei care ați fost ”pregătiți, nu trebuie decât să vă țineți capul deasupra apei, dar să fiți pregătiți să acționați ca salvamari pentru acele mase de oameni care habar nu au ce se întâmplă.

Mulți s-au luptat să facă față schimbărilor interioare provocate de valurile energetice de lumină. Nu fiți derutați din cauza acestei afirmații deoarece ceea ce majoritatea dintre voi numiți lumină este doar o porțiune minusculă a spectrului despre care vorbim. Aceste schimbări, cele interioare care au fost cerute de arătătorii de cale, au fost finalizate acum în cea mai mare parte a lor. Ele vor fi reflectate acum din ce în ce mai mult de ceea ce voi numiți ”realitate”. Rețineți că ceea ce voi numiți realitate este ceea ce noi numim iluzie. Se numește iluzie deoarece este maleabilă, chiar dacă mințile voastre insistă că este permanentă. Vedeți voi, nimic nu este permanent. Lucrul cel mai apropiat de permanență este schimbarea. Ceea ce voi vedeți ca materie, este doar o minusculă parte a ceea ce este fuzionat într-o stare organizată pentru a depăși gândirea – temporar. Care gândire? Care organizator? Mintea. Mintea cui?

Trebuie să ajungeți acum să înțelegeți că toată materia este energie și că toată energia poartă informație inteligentă. Așa că, răspunsul la întrebarea voastră rămâne Mintea. Și, pentru voi, cea mai dificilă parte de înțeles din asta este că vă include și pe voi. Sunteți parte din ea. Voi toți.

Iar voi ați hotărât să curățați câmpul de gândire în care vă aflați. Clocotește să fie eliberat. Nu va fi frumos. Nu va fi deloc confortabil – până când poate fi în sfârșit mai confortabil decât a fost pentru o perioadă foarte lungă de timp. Nici o amintire și nici un istoric pe care îl aveți nu vă pot arăta ce înseamnă acest lucru. Trebuie să fiți pregătiți pentru o ”realitate” complet nouă. Acesta este Evenimentul vostru. Aceasta este Ascensiunea voastră. Bucurați-vă de spectacol.

Acum, să nu uităm să vă reamintim că voi nu sunteți, niciodată n-ați fost, și nici nu puteți fi, singuri. Și noi facem parte din asta și întotdeauna vă susținem. Namaste. Noi vedem divinul în voi. Fiți divinul care sunteți.

Traducere Monica Poka


link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.