luni, 25 noiembrie 2019

Atragerea Anxietății



Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Mari valuri de iubire se extind din ființa mea către esența și adevărul vostru, eu sunt Arhanghelul Metatron. În acest moment doresc să vă invit să vă conștientizați esența și adevărul. Să faceți acest lucru înseamnă să recunoașteți spațiul din care se extinde tot ceea ce voi  sunteți. Nu este nevoie să înțelegeți conștient ce este esența și adevărul vostru sau cum pentru a înțelege că este un izvor de minuni, infinitate, iubire, pace și multe altele în voi care este cu adevărat eliberator. Puterea voastră este activată și pulsează prin ființa voastră, acest lucru crează un val de energie a Creatorului care vă inspiră și vă împuternicește. Când sunteți conectați cu și creați din spațiul adevărului și esenței din voi, vă dați voie să deveniți și să experimentați toate posibilitățile și oportunitățile care vă sunt disponibile. Viața devine mai împlinitoare și mai iluminată, cu o puternică curgere de energie care vă ghidează și care pare să vă conducă cu blândețe în experimentarea unei înfloriri profunde. Această curgere divină a adevărului și esenței voastre lasă ca toate abilitățile voastre spirituale, inteligența, intuiția, sănătatea fizică, bucuria interioară, împlinirea și tot ceea ce voi sunteți să fie experimentate la cea mai înaltă și cea mai evoluată capacitate. Vă alimentează întreaga ființă să fie sinele vostru sacru divin. Imaginați-vă ca fiind eliberați, liberi de limitări, blocaje și împuterniciți de adevărul Creatorului. Nici măcar nu este nevoie să știți cum ar fi, pur și simplu conștientizați pentru o clipă.  

Ce este Anxietatea?

Cu exprimarea esenței și a adevărului vostru în minte, doresc să abordez subiectul anxietății pentru a aduce lumina Tărâmului Angelic în spațiul anxietății. Anxietatea poate fi descrisă ca fiind sentimente gânduri și acțiuni de îngrijorare, nervozitate, îngrijorare, neliniște, frică și frământare. Anxietatea este experimentată de obicei în prezent dar poate fi și o îngrijorare pentru viitor. Poate fi cauzată de un anumit rezultat care se apropie sau se poate datora unui rezultat incert. Anxietatea voastră poate fi simțită ca și cum ar fi un produs al grijii voastre pentru ceilalți sau faptul că nu vă plac anumite aspecte ale voastre. Anxietatea poate apărea în toate domeniile vieții voastre și sub toate formele, uneori poate fi simțită atât de normală încât nu este simțită drept anxietate, este mai degrabă simțită ca un aspect al personalității voastre. Anxietatea poate crea drame în viața voastră de care vă bucurați și le energizați chiar dacă s-ar putea să nu admiteți acest lucru sau poate fi o povară grea care vă stânjenește la fiecare mișcare. S-ar putea sau nu să experimentați o anxietate severă și, totuși, anxietatea s-ar putea să vă stăpânească sub o formă sau alta.

Când trăiți în anxietate, severă sau nu, ea devine ca un lipici care stânjenește exprimarea și creativitatea adevărului și esenței ființei voastre. Anxietatea este ca o forță care vă îndepărtează de extraordinara ființă divină care sunteți.

S-ar putea să vă dați deja seama în ce zone ale sentimentelor, gândurilor și acțiunilor voastre experimentați anxietatea, indiferent de caz, eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să fiți conștienți în următoarele zile de atragerea anxietății.

Atragerea Anxietății

Pe Pământ, fiecare suflet aflat în formă fizică este un centru de putere al creației. Fiecare persoană nu numai că emană energie din ființa sa, dar și atrage energie din Universul Creatorului în Pământ, în mediul său înconjurător și în conștiința sa. Astfel, voi și oricine de pe Pământ, sunteți într-o constantă experimentare a curgerii energiei, creației și manifestării. Voi atrageți lucrurile către voi înșivă și împingeți lucrurile la distanță de voi tot timpul. Voi aveți posibilitatea de a crea orice energie doriți și să vă imprimați experiențele cu orice energie alegeți. Prin urmare, de ce alegeți să creați anxietate și să alimentați experiențele cu anxietate? De ce alegeți să experimentați anxietatea în locul iubirii, păcii sau mulțumirii?

S-ar putea să credeți că nu voi alegeți să experimentați anxietatea sau orice altă experiență negativă sau dureroasă. Dacă la un anumit nivel puteți conștientiza că prin gândurile pe care le alegeți sau sentimentele de care alegeți să vă agățați, voi decideți să energizați sau să creați anxietatea în ființa și în viața voastră, atunci veți începe să vă eliberați. De fapt, atunci când vă asumați o anumită responsabilitate pentru modul în care gândiți, simțiți și acționați, îi dați voie curgerii divine a Creatorului să se reverse prin voi. Acest lucru poate fi complicat dacă nu sunteți dispuși să recunoașteți și să acceptați rolul pe care-l jucați în viața voastră de zi cu zi.

Este important să întrebați adânc în ființa voastră ”De ce sunt atrasă să gândesc, să simt sau să acționez dintr-un spațiu al anxietății?” Acest lucru poate fi făcut în timpul meditației sau în momentele de liniște. Nu este nevoie să primiți un răspuns, deoarece simpla contemplare va acționa ca o vindecare și va elibera orice tragere aveți către anxietate. Unele răspunsuri pe care le puteți primi ar putea avea legătură cu lipsa încrederii în sine, nevoia ca alții să aibă grijă de voi, frica de a nu fi puternici, o frică de necunoscut sau că viața este nesigură. O frică de ceilalți sau de judecată, o frică pentru siguranța altora sau a voastră înșivă, credința că a vă face griji înseamnă să vă pese sau chiar un sentiment de izolare sau de respingere din partea Creatorului. Sunt multe motive pentru care v-ați putea simți atrași să acționați, gândiți și să simțiți anxietate, este important să vă dați seama că descoperirea voastră este ca o rană care permite crearea anxietății și este nevoie să fie vindecată.   

Atragerea Anxietății de către Omenire

Datorită faptului că multe suflete de pe Pământ gândesc, simt și acționează dintr-un spațiu de anxietate, energia anxietății există în conștiința omenirii. Omenirea extrage dintr-un izvor de energie și înțelepciune în care și anxietatea este prezentă ca toți să o accepte și să o întrupeze, dacă așa aleg. Desigur, în conștiința omenirii există numeroase alte energii, abilități și creații disponibile să fie descărcate. Pe măsură ce omenirea atinge schimbări în ascensiune acceptând vibrații mai înalte ale adevărului și recunoaște esența care există în ea, tot așa conștiința omenirii sau izvorul din care sunt extrase toate, trece la vibrații mai înalte. Dacă o mai mare majoritate a oamenilor alege să-și recunoască și să-și vindece rănile care au legătură cu anxietatea sau crează anxietate, atunci anxietatea ar fi vindecată și eliberată din conștiința omenirii. Prin urmare, generațiile viitoare nu ar cunoaște și nici nu ar fi în măsură să acceseze experimentări sau o întrupare a anxietății.

Putem recunoaște că energia anxietății în conștiința omenirii este ca un magnet, acționând ca o forță de atracție pentru omenire către anxietate. Adeseori anxietatea poate fi simțită ca o dependență și asta din cauza faptului că mintea se obișnuiește cu drama și cu prezența anxietății. Se datorează și acestei atrageri a energiei anxietății în conștiința omenirii care este ca o fântână de energie în care toate sunt atrase.

Dacă ar fi să vă invităm să vindecați și să dizolvați prezența anxietății în conștiința omenirii, acest lucru ar avea foarte puține efecte. Pentru a lipsi de putere atragerea de a acționa, gândi simți și crea anxietate, este nevoie ca mai întâi să nu dați putere atragerii anxietății în ființa voastră. Pe măsură ce tot mai mulți oameni reușesc acest lucru, anxietatea se va dizolva tot mai mult în conștiința omenirii. 

Este nevoie să recunoaștem că anxietatea nu este în mod necesar o energie rea, ea își are locul și scopul ei în ființa voastră, poate acționa ca o protecție sau ca o avertizare. Cu toate acestea, oamenii experimentează anxietatea ca pe ceva care îi cuprinde, îi sufocă și îi scufundă într-un spațiu în care nu mai pot recunoaște divinul. Împuternicirea excesivă a anxietății este cea care are nevoie de vindecare. Prin urmare, vă rog să nu vă judecați pentru orice anxietate care ar putea apărea în voi, mai degrabă recunoașteți-o ca pe o provocare în a vindeca și dizolva energia anxietății în conștiința omenirii. Pe măsură ce recunoașteți anxietatea în voi înșivă și alegeți ca fie să vă focalizați pe ceva mai iubitor, fie să recunoașteți rana sau motivul anxietății, creați o puternică schimbare și vindecare în ființa voastră. Aveți tot ce vă trebuie în voi ca să faceți schimbările care sunt necesare.

Mă voi întoarce săptămâna viitoare să vă ofer instrumentele cu care să vindecați anxietatea în voi.

Cu infinită iubire,

Arhanghelul Metatron

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.