duminică, 17 noiembrie 2019

Cel Mare și Cel Mic din Voi Înșivă



Maria Magdalena canalizată de Pamela Kribbe

Dragi femei și bărbați, cea care vă vorbește sunt eu, Maria Magdalena.

Eu vin dintr-un trecut îndepărtat, dar vin și din viitor. Sunt mai mult decât femeia care a fost pe Pământ. Sunt parte a unui câmp de energie mai mare care se reînnoiește și se naște din nou și din nou în fiecare moment. Sunt vie și bat din picioare! Nu sunt legată de timpul și forma în care am fost întrupată cu atât de multe secole în urmă. Vorbesc dintr-o sursă de energie care este inepuizabilă și care vă înconjoară pe toți, una care curge în jurul vostru și care dorește să vă trezească la viață – ea este însăși sursa vieții. Este dreptul vostru din naștere să știți că sunteți ținuți în siguranță de această sursă și să fiți ridicați în acea curgere de energie și creativitate, ușurință, bunăstare și lipsă de griji. Asta este cine sunteți cu adevărat! Orice altceva este o iluzie, un văl temporar care vă acoperă conștiința.  

Simțiți câmpul de energie pe care îl reprezint. Sunt o parte din el, la fel cum sunteți și voi. Un câmp de energie vibrant, etern care se reînnoiește și cu bucurie găsește întotdeauna noi căi de a se manifesta; recunoașteți-vă în el. Sunteți liberi, sunteți independenți de forma voastră pământească, independenți de timp și spațiu. Sunteți o ființă eternă, deși tindeți să uitați acest lucru în viața voastră de zi cu zi aici pe Pământ. Sunteți înclinați să vă contractați conștiința, să vă limitați singuri crezând ceea ce vi se spune de către oameni, crezând în educația voastră, crezând în imaginile pe care le vedeți în jurul vostru în cultura în care trăiți. Foarte des aceste imagini vă contractă conștiința, până când, în cele din urmă credeți că nu sunteți mai mult decât acest corp, aceste celule sau sexul vostru: femeie sau bărbat, sau munca sau rolul vostru în societate, sau rolul vostru ca părinte, bărbat sau femeie. Înainte de a ști asta, conștiința voastră se contractă și voi uitați de unde veniți și cine sunteți cu adevărat. Fiindcă să vă amintiți cine sunteți este baza pentru tot ceea ce doriți să fiți și doriți în viața voastră. Aceasta este baza din care apare totul. Când vă amintiți cine sunteți, viața voastră curge cu ușurință și în pace, din puterea voastră naturală, fără efort.

Sunteți cu toții prezenți aici pentru că oarecum simțiți, într-un fel sau altul, că doriți să canalizați. Că doriți să vă deschideți unui șuvoi de energie care dorește să vină prin voi; că doriți să-i dați o voce și că doriți să fiți un canal pentru el. Acest sentiment, această dorință pe care o aveți, este, în esență, un fel de dor de casă, o dorință de a merge Acasă. Prin canalizarea acestui șuvoi care vă aparține, vă simțiți acasă în voi înșivă și pe Pământ. Apoi vă odihniți în miezul ființei voastre și vă conectați și cu Cerul și cu Pământul. Asta este ceea ce reprezintă, în esență, canalizarea: să dați formă energiei sufletului vostru, celei care transcende sinele vostru pământesc, la ceea ce este mai mult decât forma voastră umană și care nu este conținută într-un corp într-o stare contractată. Este ceea ce vrea să vină la voi și să curgă prin voi.

Voi aveți o personalitate pământească, modelată de trecut și de ceea ce ați învățat prin intermediul corpului pe care îl aveți – predispoziția voastră genetică – și, apoi, există un șuvoi care vine din Eternitate, de la sufletul vostru. Acel șuvoi vrea să danseze cu forma voastră pământească. Ați putea spune că este un șuvoi din trecut și că este determinat de trecut, dar care dorește să facă contact cu puterea a ceva mai mare – ceea ce ați putea numi viitorul. Viitorul nu este un lucru stabilit, este o multitudine infinită de posibilități, de potențiale. Cuvântul ”viitor” presupune o posibilitate mare, spațioasă, potențială și libertate! Voi doriți să intrați în contact cu acel viitor ca o ființă umană care poartă moștenirea voastră din trecut în voi, iar această dorință este chemarea sufletului vostru. Aceasta este interacțiunea: pe de o parte, între ceea ce este mic și contractat în voi înșivă, care a fost contractat de saltul vostru în sfera pământească și, pe de altă parte, deschiderea față de ceea ce este mare, către ceea ce este dincolo de înțelegere și este Misteriosul; către ceea ce voi sunteți cu adevărat, independent de o formă în timp. Acesta este dansul pe care îl puteți numi canalizare.

Prin urmare, este inevitabil ca o întâlnire să aibă loc între ceea ce este mare și ceea ce este mic. La un moment dat, personalitatea voastră pământească este chemată de suflet și este provocată să dea drumul credințelor vechi, restrictive și negative despre ea însăși. Numai atunci canalul se poate deschide și lăsa vasta și magnifica energie a cine sunteți voi cu adevărat să curgă prin voi. Asta este canalizarea și acest proces vă împământează în Pământ. Practic înseamnă să dați drumul vechiului sine și să ieșiți din coconul vostru ca fluture. De aceea, atunci când spuneți ”Aș vrea să canalizez” sau ”Doresc să-mi consolidez legătura cu ghizii mei”, aceasta este, de fapt, o chemare din partea sufletului vostru care vă spune ”Doresc să întrupez pe Pământ mai mult din ceea ce Eu sunt cu adevărat”. Când spuneți acest lucru, faceți un pas în necunoscut, pentru că numai așa puteți deschide acest canal dacă sunteți dispuși să vedeți ceea ce a fost acoperit. Pasul pe care vi se cere să-l faceți este, sunteți dispuși să vă schimbați și să vă predați unui proces pe care nu-l puteți înțelege?

Doresc să fac acest proces al întâlnirii dintre marele sine și micul sine mai ușor ca voi să-l percepeți și să-l înțelegeți prin intermediul unei imagini a centrilor energetici care sunt dispuși de-a lungul coloanei vertebrale și care mai sunt numiți și chakre. Vă puteți imagina coloana vertebrală ca pe un canal. În vârful coloanei vertebrale se află chakra voastră coroană, care este centrul energetic care se deschide către cosmic, universal și prin care vă simțiți conectați cu Întregul și cu sufletul vostru. Situată la baza coloanei voastre vertebrale se află chakra voastră rădăcină sau bazală. Acolo energia este cea mai compactă sau ”solidă” și acolo sunteți în totalitate parte a Pământului, materialului și fizicului.

Simțiți, pentru o clipă, diferența dintre energia chakrei voastre coroană, aflată în creștetul capului vostru, și cea a chakrei rădăcină, aflată la baza coloanei voastre vertebrale. Puteți simiți cum ne referim aici la nivele foarte diferite ale ființei. Pentru a canaliza energia celui mai profund sine al vostru prin corpul vostru, această energie trebuie să coboare, ca să zicem așa, pe treptele unei scări, de la cea mai înaltă chakră a voastră, chakra coroană, la cea mai de jos chakră a voastră, chakra rădăcină. Puteți vedea, literalmente, imaginea unei scări coborând de-a lungul coloanei voastre vertebrale, dar eu folosesc această imagine într-un mod mult mai simbolic, pentru că este vorba despre integrarea Sinelui vostru cosmic în sinele vostru pământesc.

Este adevărat că mulți dinte voi puteți intra cu ușurință în contact din chakrele voastre ”mai înalte”, sau centri energetici, cu ceea ce aș putea numi cosmic, acea dimensiune de dincolo de Pământ care se poate manifesta sub forma unui învățător iubitor, sau ghid, sau îngeri, sau propriul vostru Sine Mai Înalt. Simțiți-vă în voi înșivă centrii de energie care se află în creștetul capului vostru, între cei doi ochi (al treilea ochi este situat acolo), precum și cei care se află la nivelul gâtului și inimii voastre. Acestea sunt chakrele situate în partea de sus a corpului vostru. Nu trebuie să faceți nimic, pur și simplu observați-le și simțiți o spațiozitate din care vă conectați cu ceea ce canalizați. Uitați-vă la voi înșivă într-un mod foarte calm și neutru pentru a vedea ce se întâmplă în această zonă din partea superioară a corpului vostru atunci când intrați în contact cu un ghid sau învățător, sau Sinele vostru Mai Înalt. Vedeți cum vă umple energia: inima, gâtul, capul și coroana. Doar observați-vă de la o anumită distanță și vedeți cum are loc acel contact.

Acum coborâm la chakrele ”mai joase”. Sunt trei centri energetici situați în partea inferioară a corpului vostru: unul în stomac, care se mai numește și plexul solar; unul în partea de jos a pântecelui vostru numit chakra ombilicală sau sacrală; și apoi, cea mai de jos, chakra rădăcină. Intrați în contact cu această zonă coborând conștient în ea. Nu trebuie decât să fiți acolo, nu trebuie să faceți sau să schimbați nimic. Coborâți în pântecele vostru și apoi vedeți dacă puteți coborî și mai adânc, până la chakra voastră rădăcină. Odată ce ați intrat în contact cu această zonă, uitați-vă la voi înșivă în timp ce canalizați și nu aveți nici o îndoială că canalizați. Voi toți canalizați în momentele de inspirație și încredere. Doar imaginați-vă că acum sunteți într-un astfel de moment.

Ați văzut cum curge energia în chakrele mai înalte. Acum uitați-vă cum curge energia în chakrele mai joase în momentul în care vă conectați cu Sinele vostru mai mare care vrea să intre în voi. Poate acea energie curge complet în chakrele mai joase? Poate fi primită chiar și în chakra rădăcină? Asta este întrebarea pe care vreau să vi-o pun astăzi. Există în corpul vostru un loc care este adeseori linia despărțitoare dintre chakrele de sus și chakrele de jos și acel loc este situat între chakra inimii și chakra plexului solar. Acesta este locul de întâlnire dintre sursa mai înaltă pe care doriți să o întrupați și sinele pământesc, mai jos, contractat.

În chakrele mai joase sunt localizate fricile din trecut, descurajarea și nesiguranța. Vedeți dacă puteți observa acest lucru în voi înșivă. Astăzi, toți ați intrat în contact cu o sursă de energie în templul pe care l-ați vizitat. Acolo v-ați întâlnit cu ghidul vostru sau cu o parte a Sinelui vostru Mai Înalt. Chemați din nou acest sentiment pe care l-ați avut, contactul pe care l-ați stabilit acolo. Acea energie vrea să vă aparțină, vrea să vină la voi. Vedeți unde întâmpină dificultăți curgerea acelei energii în corpul vostru. Imaginați-vă, pentru o clipă, că energia intră prin chakra voastră coroană. Apoi curge prin cel de-al treilea vostru ochi, prin gâtul vostru în inima voastră. Apoi, aruncați o privire la modul în care reacționează plexul vostru solar la acea energie. Există vreo formă de rezistență sau protest sau frică la linia de demarcație între chakrele din partea superioară a corpului și chakrele din partea inferioară a corpului? Apoi uitați-vă în pântecele vostru și vedeți cum este primită energia acolo. Există anumite sentimente sau idei de tipul ”asta nu se poate” sau ”asta nu ar trebui” sau ”nu pot”? Uitați-vă și la baza coloanei. Simțiți ce ar putea fi acolo care blochează primirea acestei energii și vă cer să observați blocajul cu acceptare și grijă, nu cu judecată sau în mod critic.

Esența procesului de canalizare este exact asta: faptul că vechiul întâlnește noul; trecutul întâlnește energia viitorului. Ceea ce este contractat întâlnește energia libertății. Asta se întâmplă în voi în momentul în care vă deschideți și doriți să fiți un canal pentru sinele vostru cel mai profund, Sinele vostru mai mare. Să știți că ceva ce a fost reprimat în trecut se va răzvrăti întotdeauna în voi și va ieși la suprafață sub forma unui gând sau emoții negative. Nu condamnați acest lucru. Lăudați-vă pentru îndrăzneala de a intra în acest proces! Asta înseamnă să fii curajos și asta înseamnă să fii mare!

Când ați găsit acel loc blocat în voi înșivă, îndreptați-vă atenția înspre el. Probabil puteți simți fizic acel loc în care găsiți că vă este greu să fiți deschiși propriei voastre măreții, care este liberă și nepieritoare și a noului și a viitorului. Înconjurați foarte blând acea parte blocată cu o energie prietenoasă, de acceptare și pur și simplu trimiteți-i o invitație. ”Vino cu mine” îi șoptiți blând, dulce și fără să impuneți. Amintiți-vă energia pe care ați simțit-o astăzi în întâlnirea cu ghidul sau cu Sinele vostru Mai Înalt. Lăsați ca acea energie să fie cu partea din voi care este cea mai blocată și simțiți acolo curgerea caldă. Totul este permis acolo, inclusiv frica, furia și îndoiala. Dacă puteți fi prezenți în continuare, în iubire și în deschidere, atunci vă deschideți canalul mult mai larg. Canalul se deschide atât de larg cât îi este permis de acea parte din voi care este cea mai închisă.

Aveți răbdare și delicatețe pentru ceea ce vă blochează; este acolo pentru un motiv și este binevenit. Adânc în voi, fără nici o excepție, se află un sentiment de nevrednicie pe care l-ați moștenit de la energia care mult timp a predominat pe Pământ, o energie a puterii manipulatoare și a opresiunii și toți vă luptați cu acea moștenire. Undeva în chakrele din partea inferioară a corpului vostru, întâlniți convingerea: ”Nu sunt vrednic/ă; nu sunt suficient de bun/ă așa cum sunt”; ”Nu merit încă pentru că încă nu am făcut totul perfect” și aici se află cheia pentru voi toți.

Acolo unde întâlniți acea convingere, vă loviți de principalul blocaj care există acolo. Dar în momentul în care îl găsiți și îl experimentați, vă puteți lăsa lumina să strălucească asupra lui. Și faceți asta cu opusul acelei convingeri de nevrednicie. Vă confirmați vouă înșivă ”Sunt vrednic/ă, sunt bun/ă așa cum sunt în totalitate! Sunt frumos/frumoasă și puternic/ă!” Îndrăzniți să vă complimentați! Îndrăzniți să fiți mândri de cine sunteți și de ceea ce ați realizat deja! Și, astfel, canalul este deschis cu iubire – da!

Vă mulțumesc pentru atenția voastră.

Maria Magdalena

©Pamela Kribbe

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.