miercuri, 27 noiembrie 2019

Schimbări Ascensionale pe Muntele Sf. Mihail



Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Natalie: M-am simțit recent ghidată să vizitez insula Muntele Sf. Mihail în Cornwall. La sosirea în Marazion, priveliștea Muntelui Sf. Mihail era spectaculoasă, soarele strălucea blând, iar cerul era complet albastru. Am făcut o scurtă plimbare cu barca până la insulă. Chiar înainte de a pune piciorul pe insulă am putut simți energiile răcoritoare, clare ca cristalul ale Arhanghelului Mihail. După ce ne-am uitat în jur am găsit un spațiu unde să ne așezăm și l-am invitat pe Arhanghelul Mihail să vină să ne ghideze și să ne lumineze.

Arhanghelul Mihail: Numeroase diamante de felurite culori curg din cer pe insula Muntele Sf. Mihail. Fiecare diamant clar și totuși colorat, este ca o piesă de puzzle, fiecare are o destinație și fiecare are un scop. Diamantele curg în rețeaua de sisteme energetice ale insulei Muntele Sf. Mihail. În centrul sistemelor de energie se află o statuie de energie, este o figură care are forma mea, pentru că eu sunt Arhanghelul Mihail. Fiecare diamant îmi crează forma, ADN-ul, șabloanele în această statuie energetică care este vie și activă ca și cum aș fi pe deplin prezent pe Pământ. Acesta este un spațiu în care puteți veni să mă întâlniți, fie că îl vizitați fizic sau energetic. Energia mea și cea a planurilor interioare sunt pe deplin ancorate în acest spațiu ca voi să le experimentați și să vă alimentați din ele. Energia ancorată îmi alimentează starea sau forma energetică, ea trimite lumină sacră și în timp util prin rețelele de energie nu numai pe insulă, ci și dincolo de ea, de fapt, pe întreg Pământul.

Ce Este Ancorat?

În timp ce vă aflați pe insula Muntele Sf. Mihail, fie că o vizitați bătând-o cu piciorul, fie prin transportarea conștientizării voastre, sufletul vostru v-a ghidat să fiți aici pentru a exista în forma mea. Dacă doriți să vă transportați conștientizarea pe insulă, puteți folosi această invocație ca să faceți acest lucru.

”Arhanghel Mihail, doresc să exist în prezența și în forma ta energetică așa cum este ea ancorată în centrul insulei Muntele Sf. Mihail. Te rog să-mi transporți conștientizarea în condiții de siguranță pe Muntele Sf. Mihail astfel încât să pot experimenta ancorarea energiilor, forma și expresia ta față de mine și față de lume. Îți mulțumesc și așa este.” (Închideți ochii și dați-i voie energiei mele să vă învăluie, schimbând treptat frecvența energiei voastre pentru a vibra în armonie cu mine, Arhanghelul Mihail.)

S-ar putea să-mi vedeți în viziunea voastră interioară prezența sau pur și simplu s-ar putea să-mi simțiți sau conștientizați energia. Pe măsură ce vă obișnuiți cu prezența mea, vă întreb:

Ce formă vedeți când vă conectați la energiile insulei și la prezența mea, a Arhanghelului Mihail? Adică, sub ce formă mă vedeți? Dacă această formă ar fi să fie distribuită în întreaga lume, ce ar fi distribuit? Nu există un răspuns corect sau greșit, voi vedeți în mine ceea ce este deja în voi înșivă. Acordați-vă timp să contemplați și să-mi experimentați pe deplin prezența și întrebarea pe care v-am pus-o.

Și mai important, în ce și ca ce formă vă vedeți pe voi înșivă? Aceasta este o întrebare profundă și trezitoare pe care cerurile și planurile divine o pun acum omenirii. Puteți interpreta această întrebare în orice fel doriți și alegeți. Această întrebare este pusă prin intermediul rețelei energetice și a centrului insulei Muntele Sf. Mihail. Acesta este un punct de ancorare, noi îl folosim ca pe o ancoră divină, ați putea spune pentru a trimite remedii, ingrediente, metode prin planurile divine în insulă ca o ancoră. Marea din jurul insulei acționează ca un curățător, astfel încât energia să poată fi distribuită pură.

Mulți oameni răspund, vizitează insula fizic și energetic, uneori știind de ce o vizitează, alteori nu. Oamenii se așteaptă să primească energiile mele și ceea ce vine din planurile interioare. Fiecare persoană este întrebată:

În ce formă îl vedeți pe Arhanghelul Mihail și, cel mai important, care este forma în care vă vedeți pe voi? Aceste două întrebări crează un puternic proces de trezire interioară.

Ați venit pe insulă ca să primiți

Noi am ancorat deja ceea ce voi aveți de primit acum pe insulă prin simpla voastră prezență alături de mine, Arhanghelul Mihail, fie că sunteți prezenți fizic sau energetic. Cu toate acestea, voi puteți cere să primiți ceea ce este necesar și potrivit pentru voi.

”Arhanghel Mihail, doresc să fiu în prezența și în forma ta energetică, așa cum este ea ancorată în miezul insulei Muntele Sf. Mihail. În timp ce eu sunt armonizată cu vibrația ta, te rog să susții toate aspectele și nivelele ființei mele în primirea a tot ceea ce este necesar și potrivit acum pentru a-mi susține existența fizică și spirituală pe Pământ, precum și procesul meu de ascensiune. Îți mulțumesc, și așa este.”

Mai aveți și oportunitatea să primiți orice ce doriți să primiți în timp ce vă aflați în rețeaua energetică și ancora insulei. Puteți primi orice doriți, fie că este vorba de calități, abilități speciale, situații sau experiențe în ființa sau în realitatea voastră. Orice poate fi primit în realitatea voastră fizică sau spirituală pentru că așa cum faceți cererea, așa veți descărca și întrupa șabloanele la ceea ce ați cerut. Puteți cere ca șabloanele să fie ancorate în ființa voastră și în subconștientul vostru ca acestea să se manifeste în sincronizare divină.

Așadar, ce doriți să primiți în acest moment? Vă invit să contemplați această întrebare și când sunteți pregătiți să afirmați cu voce tare sau doar în mintea voastră, ce cereți să primiți. Eu, Arhanghelul Mihail, voi auzi cererea voastră și voi acorda manifestarea astfel încât voi să puteți primi ceea ce este aliniat cu sufletul vostru.

O cheie pentru a primi ceea ce ați cerut este să vă dați voie să vă vedeți dincolo de ceea ce sunteți capabili. Dacă sunteți dispuși să faceți acest lucru, atunci veți primi cu ușurință tot ceea ce doriți pentru realitatea voastră fizică și spirituală. Să vă vedeți pe voi dincolo de ceea ce sunteți deja conștienți cu privire la voi înșivă poate fi provocator, deoarece înseamnă să vă conștientizați dincolo de granițe și limitări. Dacă sunteți dispuși să conștientizați că în acest moment al vieții voastre sunteți limitați de frici, blocaje și obiceiuri, chiar dacă vă simțiți complet liberi și vindecați, atunci veți vedea mai departe decât este posibil să vă imaginați. Cheia să vă conștientizați pe voi înșivă dincolo de limitări este să conștientizați limitele pe care le energizați în prezent. Odată ce le-ați conștientizat, puteți decide asupra unei acțiuni prin care să vă eliberați de limitări sau pur și simplu să vă dați seama că conștientizarea voastră eliberează pentru totdeauna limitările. Faptul de a vă recunoaște, conștientiza, dincolo de limitări vă dă voie să primiți deschis tot ceea ce este pregătit și disponibil pentru voi.

Una dintre cele mai mari limitări poate fi credința că sunteți nedemni să primiți sau că este nevoie să lucrați din greu pentru a primi tot ceea ce vă doriți și aveți nevoie.

Eu, Arhanghelul Mihail, vă încurajez să vă acordați timp să fiți prezenți alături de mine, să mă chemați sau să-mi vizitați ancora energetică de pe Muntele Sf. Mihail. Haideți să respirăm în armonie și unitate. Sunt prezent pentru a aduce vindecare, transformare și o mai mare recunoaștere a sinelui și a Creatorului.

Iar acum, îmi voi retrage vocea, vă mulțumesc că m-ați ascultat,

Eu sunt Arhanghelul Mihail

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.