luni, 2 decembrie 2019

Este momentul să vă faceți bilanțul – Consiliul


Prin Ronald Head

V-am vorbit deja despre necesitatea ca voi să fiți pregătiți pentru tulburările care vin. Este momentul să vă faceți un bilanț și să tratați cu seriozitate curățarea și eliminarea oricărui bagaj emoțional care vă poate provoca disconfort în lunile care urmează.

Emoțiile sunt declanșate din subconștientul vostru ca reacții pe care subconștientul sau mintea corpului le proiectează din ceea ce își imaginează că ar fi la fel sau asemănător cu o experiență trecută. De exemplu, nu voi decideți dacă să vă aruncați sau nu în starea de frică. Nu voi decideți să vă înfuriați. Mai sunt și altele pe care le-ați considera mai puțin decât de dorit. Nu-i așa?

Acum, a mai rămas puțin timp pentru modul de procesare de care a fost nevoie în trecut pentru a săpa aceste lucruri. Și majoritatea dintre voi care citiți aceste lucruri aveți în orice caz mâna făcută deja. Prin urmare, astăzi dorim să vă reamintim că unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face în aceste momente este să vă scăldați în lumină. Vă cerem să faceți din asta o practică zilnică, dacă nu cumva ați făcut-o deja. Și să fiți pregătiți să o practicați și mai des ... dacă este necesar.

Acest lucru vă va fi de mare folos în anul care vine. Dar ceea ce noi vrem ca voi să înțelegeți este că noi contăm pe nivelele voastre de lumină ca să-i luați și pe alții cu voi cu cât mai puține ”daune” posibil. De asemenea, sunteți pregătiți să-i ajutați să-și înceapă procesul de ascensiune, dacă ei doresc acest lucru. Mulți vă veți întreba cum o să vă descurcați cu ce vine.

Acum, dați-ne voie să vă spunem și că vor fi multe informații și procese uimitoare care vor veni spre voi în aceste momente. Multe domenii ale științei și tehnologiei eliberează deja o mare parte din informațiile care v-au fost ascunse. Va fi cam ca o maree deplorabilă. Lăsați-o să vă mențină pe linia de plutire până ce ceea ce este mai rău dispare.

Amintiți-vă că ați venit să faceți o diferență. Și o veți face. Și vă veți câștiga dreptul de a vă bucura de rezultate. De fapt, l-ați recunoaște ca fiind dreptul vostru dacă ați accepta adevărul cu privire la cine sunteți. Namaste, dragilor.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.