duminică, 1 decembrie 2019

Resetarea Păcii

Lady Quan Yin prin Natalie Glasson Școala sacră a lui OmNa

Lady Quan Yin vă invită în ashramul ei din planurile interioare ca să experimentați Resetarea Păcii, un proces de vindecare care susține eliberarea haosului, confuziei și stresului din ființa voastră și din lumea din jurul vostru. Promovează, astfel, prezența naturală și originală a Păcii în voi, născută din Creator. Lady Quan Yin este asistată de Consiliul Păcii care susține o integrare a voastră cu Universul Creatorului pentru a ajuta la activarea păcii în voi; vibrația voastră originală a păcii. Lady Quan Yin vă vorbește despre înțelesul păcii, relația sa cu Creatorul și prezența în realitatea voastră. Acesta este un frumos proces de vindecare care susține o profundă eliberare a oricăror limitări pentru ca voi să puteți experimenta pe deplin pacea pe Pământ și să vă experimentați pe voi înșivă ca pace pe Pământ.

”Existența voastră naturală este să fiți împământați, conectați cu Creatorul și hrăniți de Creator. Sunteți împământați, conectați și hrăniți de Creator în orice nivel al existenței vă aflați, fie că sunteți pe Pământ sau în planurile interioare. Pacea este existența voastră naturală și, prin urmare, mulțumirea, împământarea, conectarea cu Creatorul, hrănirea de către Creator, toate sunt veșnic ale voastre. Stresul, haosul și confuzia inhibă prezența păcii, limitează prezența păcii și vă umbresc percepția că voi sunteți prezențe eterne ale păcii. Când priviți Pământul, puteți vedea că există mult stres, haos și confuzie și acesta este motivul pentru care noi, ființele luminii, dorim să împărtășim flăcările luminii care se extind din Universul Creatorului spre Pământ, dorim ca voi să fiți conștienți de ele, să le acceptați și să le primiți astfel încât să puteți accesa pacea și să puteți reseta energia păcii în ființa voastră. Să resetați energia păcii înseamnă să vă eliberați de tot ceea ce vă ascunde prezența păcii, dar și să vă întoarceți ființa, corpul și toate aspectele sinelui vostru, înapoi la starea voastră originară de pace care este energia păcii cu care v-ați născut de la Creator, energia păcii care există în Sufletul vostru, în Grupul vostru de Suflet, energia păcii care există în întregul Univers al Creatorului.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 44 de min și 39 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 23 de min și 24 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 61. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo, veți primi un email cu un link de pe care puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Vă recomandăm să descărcați meditația pe un calculator, laptop și de-acolo să-l transferați pe telefon.

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.