duminică, 1 decembrie 2019

Ancorați Cea Mai Pură Viață



Lord Buddha prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Trezirea celulelor ascunse ale adevărului, înțelepciunii și cunoașterii legate de relația voastră cu Creatorul este scopul misiunii mele, Lord Buddha, în procesul și programul Ascensiunii. Ca Logos Planetar, scopul meu este să vă avertizez asupra vibrațiilor din voi care așteaptă să iasă la iveală și să înflorească. Dorința mea este să vă realiniez cu voi înșivă ca esență divină, această aliniere poate fi atrasă doar din interiorul vostru și poate avea loc doar în interiorul vostru. Este important să vă dați seama că voi sunteți templul sacru prin care apare Creatorul. Legăturile, conexiunile și inspirația pe care le accesați și experimentați în ființa voastră sunt cel mai puternic, esențial și important aspect al realității voastre. Vă puteți imagina pe voi înșivă ca pe o celulă care se reconstruiește pe sine cu un tipar sau plan de urmat pentru a crea perfecțiunea divină. Nu este nevoie să fiți reconstruiți, voi sunteți deja tot ceea ce Creatorul este, conștientizarea de către voi a acestui fapt în planurile fizice pe Pământ este cea care este nevoie să fie activată sau reformată.

Voi sunteți deja o nestemată strălucitoare, realizând strălucirea care există pentru a fi dezvăluită.

Când nu sunteți conștienți de strălucirea voastră, puteți adeseori să atrageți sau să creați experiențe sau situații care sunt departe de a fi împlinitoare, iar acest lucru se întâmplă pentru că încă nu vă conștientizați strălucirea interioară. Nu este ceva ce poate fi obținut cu mintea, este o trezire și o dezvăluire ce are loc în interior, la fel ca un bec care treptat devine din ce în ce mai strălucitor. Faptul de a vă recunoaște strălucirea divină cu mintea nu vă va face decât să vă angajați la un nivel mai profund cu ego-ul, rezultând înțelegeri și exprimări false. Pentru a vă angaja într-adevăr cu strălucirea voastră divină interioară, este nevoie să vă conectați prin chakra inimii sau chakra inimii mai înalte sau prin chakra Steaua Sufletului (aflată deasupra capului vostru). Făcând astfel, vă veți da voie să vă conectați liberi de influența credințelor, rănilor emoționale și a fricilor. În schimb, veți lăsa în urmă orice influențe din experiențele voastre de pe Pământ și vă veți implica dintr-o conștiință mai înaltă. Această conștiință mai înaltă va avea ca rezultat o limpezire a minții, a corpului și a emoțiilor ca să vedeți cu ușurință și cu adevărat esența strălucirii pulsând și vibrând în voi.

De multe ori se poate întâmpla ca odată ce vă dați voie să vă conectați cu strălucirea voastră interioară fără să vă implicați mintea, tot ceea ce a fost creat de voi și care v-a împiedicat și v-a blocat să trăiți deplin pe Pământ, să se dizolve. În voi se crează o pace și o liniște care vă trage și mai adânc în strălucirea voastră divină interioară. Începeți să recunoașteți o ghidare interioară, o liniște interioară și o vitalitate interioară care pare să strălucească cu putere în jurul vostru cu un foarte mic efort. Curgerea interioară a delicioaselor calități ale Creatorului devine atât de hipnotică și de împuternicitoare de urmat. Astfel, strălucirea voastră divină interioară se dezvăluie și, ce este și mai important, începeți să vă recunoașteți, simțiți, conștientizați și chiar să vă înțelegeți strălucirea divină interioară. Devine o prezență reconfortantă, inspiratoare pe care o recunoașteți ca fiind adevărul vostru.

Când începeți să asociați cine sunteți și prezența voastră pe Pământ cu strălucirea divină interioară care curge din ființa voastră, atunci ancorați viața în cea mai pură formă a sa și ca cele mai pure experimentări ale sale, pentru voi în actuala voastră întrupare. Deveniți o ancoră a vieții.

Viața nu este întotdeauna așa cum voi o vedeți

Împreună cu strălucirea divină care curge din ființa voastră, conștiința voastră se dezvăluie prezenței strălucirii divine din voi și recunoașterii voastre dincolo de ego ca o exprimare a strălucirii divine, astfel încât voi să ancorați viața la cel mai pur nivel al său. Ca să ofer un exemplu al perspectivei pe care o împărtășesc, imaginați-vă o nestemată strălucitoare care este, totuși, înconjurată de murdărie. Murdăria reprezintă blocajele, limitările și fricile pe care le puteți experimenta și din care puteți crea. Nestemata este, oarecum, ascunsă de murdărie. Dacă murdăria ar fi fost curățată creând un spațiu curat în care să se afle nestemata, capacitatea ei de a fi adevărul ei, ar fi împuternicită. Dacă vă dați voie să vă angajați cu strălucirea voastră divină interioară, i-ați da voie nestematei voastre interioare să strălucească, blocajele și fricile care vă aduc supărare și o lipsă de împlinire în viață, s-ar dizolva cu un foarte mic efort și voi ați experimenta puritatea vieții. Ați ancora astfel o vibrație a vieții de cea mai înaltă frecvență în ființa și realitatea voastră. Ați începe să vă trăiți viața așa cum Creatorul a intenționat pentru voi: pe deplin!

Este important să vă dați seama că sunt multe nivele de experimentare a vieții și voi determinați în interiorul vostru cum experimentați viața și ce experimentați. Un alt mod de a explica este că există multe nivele de conștientizare a Pământului și a vieții care există în voi, iar voi puteți alege din ce nivel doriți să operați.

Dacă v-aș cere să descrieți viața acum, ce ați spune?

Puteți recunoaște diferitele nivele de conștientizare a vieții din care vă angajați în ființa voastră?
Puteți recunoaște că adeseori modul în care interpretați viața provine din nivelul de conștientizare pe care îl accesați în voi?

S-ar putea să vă vedeți viața și chiar viețile altora din aceiași conștientizare care ar putea fi un amestec de lipsă, iubire, uimire, frică și neîncredere. Imaginați-vă că ați accesat în interiorul vostru o conștientizare bazată pe iubire, acceptare și onestitate. Acest lucru s-ar imprima în modul în care vă vedeți pe voi înșivă, cum vedeți Pământul și viața/realitatea voastră. Energia pe care o ancorați și o exprimați de la Creator ar fi influențată și de o frecvență înaltă. Ați continua să ancorați o energie mai pură și ați experimenta o viață care ar continua să se desfășoare și să crească. Acest lucru înseamnă că realitatea și viața așa cum le știți acum, nu este tot ceea ce este sau tot ceea ce pare a fi. Realitatea voastră fizică s-ar schimba și transforma imens de mult. Mulți vorbesc despre experimentarea raiului pe Pământ. Asta este exact ceea despre ce eu, Lord Buddha, vorbesc. Prin ancorarea și accesarea vibrațiilor mai înalte ale vieții, recunoașterea vieții ca energie, veți vedea și experimenta ceea ce pentru voi va fi raiul pe Pământ.

Realinierea interioară înainte să acționați în afara voastră

Perspectiva mea în ceea ce privește prezența strălucirii voastre divine interioare și modul în care aceasta poate fi accesată prin chakra inimii, a inimii înalte sau chakra Steaua Sufletului. Informația că prin strălucirea voastră interioară voi accesați un nou nivel de conștientizare a voastră înșivă și a vieții, ancorând, prin urmare, o vibrație mai înaltă a vieții și a conștientizării vieții. Astfel, recunoașterea încă o dată a vieții voastre, are scopul de a vă încuraja să vă dați seama că, înainte ca vreo acțiune să fie întreprinsă în realitatea voastră, este mai întâi necesar ca o realiniere să fie făcută în interiorul vostru. Dacă creați acțiune din nestemata din voi care este cufundată în murdărie, doar veți crea mai mult din ceea ce experimentați deja. Dacă vă dați voie să vă aliniați cu strălucirea voastră interioară, dând voie astfel ca energiile nedorite să fie îndepărtate și o vibrație mai înaltă a vieții să fie ancorată, atunci veți vedea, simți, conștientiza și crea dintr-un spațiu nou, creând și percepând o nouă realitate. Este important să vă dați seama aici că acțiunile pe care le creați ar fi foarte diferite, născute din esența vieții care este să trăiești deplin și complet ca o ancoră și exprimare a Creatorului.

Pașii de făcut

·    Decideți care chakră o simțiți a fi cea mai potrivită ca să vă accesați strălucirea divină interioară: chakra inimii, a inimii înalte sau chakra Steaua Sufletului.
·      Concentrați-vă atenția asupra acelei chakre gândindu-vă la ea sau simțind-o.
·  Mențineți intenția de a vă căuta strălucirea divină interioară, dați-vă voie să simțiți, percepeți sau conștientizați o conectare cu strălucirea voastră divină interioară.
·   Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați strălucirea voastră divină interioară emanând în toate aspectele ființei voastre.
·   Știți că cu cât mai mult vă focalizați pe emanarea și curgerea strălucirii voastre divine interioare, cu atât mai mult blocajele, limitările, fricile, etc. se vor disipa. Astfel, întreaga voastră ființă, realitate și creațiile vor fi influențate și create din strălucirea voastră divină interioară.
·     Realizați sau mențineți intenția ancorării celei mai pure vibrații a vieții. Acordați-vă timp să experimentați și să întrupați. Știți că asta va schimba modul în care vă vedeți pe voi înșivă, viața și creațiile. Începeți să vedeți, simțiți sau să vă imaginați realitatea din acest spațiu al celei mai pure vibrații ancorate.

Toate sunt ca voi să le explorați; aveți Universul Creatorului în voi. Deveniți o ancoră a vieții!

Cu cel mai mare respect și iubire,

Lord Buddha

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.