luni, 23 decembrie 2019

Anul care vine – Consiliul


 Prin Ronald Head

Cât de des v-am spus că ”este timpul”? Cât de des v-am cerut să vă folosiți pe deplin puterea discernământului? Vom vorbi acum atât sinelui vostru întrupat cât și sinelui vostru mai mare, mai înalt dacă doriți, părți ale ființei voastre pe care unii dintre voi le ”aud”, dar cei mai mulți nu …încă.

Ați cerut eliberarea de durere și suferință. Ați cerut să știți adevărul. Ați cerut să trăiți în pace și siguranță. Planeta voastră, planeta voastră vie, a cerut aceleași lucruri. Aceste lucruri sunt dreptul vostru să le aveți ca fii și fiice divine ale Creatorului. Întotdeauna au fost.

În aceste multiverse infinite, există un mare spectru de evoluție. Și Universul în care trăiți conține multe care nu trăiesc potrivit acestor lucruri cu care voi sunteți de acord că sunt ”bune”. Voi, după cum am spus, ați venit să vedeți această ultimă parte a evoluției celor de tipul vostru, atingând obiectivele convenite în sfârșit, cu certitudine și cu rapiditate.

Acum, din punctul vostru de vedere, urmează vești bune și vești rele în ceea ce privește anul care urmează. Din punctul vostru, și al nostru, mai înalt de vedere, toate sunt vești bune. Noi vedem rezultatele în timp ce voi trăiți lucrurile într-o serie liniară de evenimente. Aceasta este o metodă de experimentare. Veți crește din ea. Dar, credeți-ne, este o afacere încheiată deja, cum ați spune voi.

Ce urmează? Mai mult din aceleași lucruri, spunem noi. Puteți vedea deja abordarea unei foarte mari expuneri a părții subterane a societății așa cum a fost ea pentru foarte multă vreme. Cei care au trăit în acest mod au avut mult succes în infiltrarea în toate aspectele lumii voastre. Expunerea lor nu va fi ușoară și nu va fi frumoasă. Dar va veni. De fapt, este mai mult decât începută. Dar, pe măsură ce tot mai multe ies la lumină, mulți vor fi traumatizați.

Vă reamintim că misiunea voastră va fi să păstrați, și chiar să intensificați, creșterea conștiinței aflată pe calea sa ascendentă. Subliniem că iertarea este primordială și obligatorie dacă omenirea continuă să-și dorească o lume nouă. Această lume este disponibilă, dar ea nu poate și nu va conține frică, învinovățire, vină, furie sau orice alte vibrații joase. Nu puteți evolua în ea și păstra aceleași obiceiuri vechi. Mulți se vor ridica. Mulți îi vor ridica pe alții. Unii nu vor putea. Dar în cele din urmă toți o vor face. Acest lucru este inevitabil deoarece toți sunt divini și toți se află pe aceste nivele înalte în cele mai înalte părți ale lor înșiși, dar pe care nu le recunosc.

De asemenea, dacă vă uitați după veștile bune, veți fi în măsură să găsiți din ce în ce mai multe exemple de comportamente mai înalt vibraționale, tehnologie avansată și conștiință extinsă. Aceste lucruri sunt interdependente. Pe măsură ce ați avansat, știința voastră a avansat și ea. Multe v-au fost ascunse, dar acum o mare revărsare a acestor lucruri va ajunge la voi. Lumea voastră va avansa în ceea ce va părea ”publicului” vostru drept un salt extraordinar. Lucruri care la început vor părea imposibile, în curând vor deveni obișnuite. Știința, medicina, istoria și multe altele vor fi complet transformate. Dacă vă puteți menține propria minte preocupată cu aceste lucruri, atunci ceea cu ce sunt însărcinați alții să facă pentru a forța schimbarea va fi mult mai puțin deranjant pentru voi.

Schimbarea este haotică. Schimbarea este foarte rar apreciată. Vă place atât de mult să trăiți într-o lume pe care o cunoașteți. Chiar și lumea pe care v-o doriți, dacă este să v-o imaginați, este construită din ceea ce cunoașteți. Dar lumea pe care o veți avea nu va fi, subliniem NU va fi, ceea ce cunoașteți, cel puțin în acest plan. Va începe să semene cu cele aflate în planurile mai înalte pe care sinele voastre mai înalte le cunosc ca fiind ADEVĂR. Și voi veți deveni sinele care sunteți cu adevărat și întotdeauna ați fost. Durerea și suferința voastră vin din cunoașterea voastră interioară că ceea ce voi experimentați nu aparține acestui ADEVĂR. Și călătoria voastră de întoarcere la el va fi dusă la bun sfârșit.

Acum, asta fiind starea actuală a lucrurilor, dați-ne voie să vă spunem An Nou Fericit. Sus capul și dați-i drumul înainte. Săriți. Apa va fi bună.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.