sâmbătă, 7 decembrie 2019

Trezirea Ochiului Vostru Interior



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Cu cea mai profundă iubire și respect, eu, Lordul Melchizedek, intru în spațiul sacru pe care l-ați creat în viața și în câmpul vostru de energie. Sunt onorat să fiu în măsură să mă conectez și să împărtășesc cu voi în această etapă a ascensiunii voastre. Vă recunoașteți viața și ființa ca pe un spațiu sacru? Puteți să recunoașteți că eu, Lordul Melchizedek, sunt bucuros să fiu prezent cu energia voastră divină și să obțin o perspectivă în ceea ce este adevărul vostru în acest moment în care vă conectați cu mine? Viața voastră, realitatea, experiențele și toate aspectele ființei voastre sunt sacre și divine, dacă nu puteți recunoaște acest lucru, este nevoie ca o schimbare să aibă loc în ființa voastră și în modul în care vă percepeți. Poate sunteți în măsură să-mi oferiți multe exemple de ce viața și ființa voastră nu sunt sacre și divine. S-ar putea să fiți în măsură să înțelegeți că există posibilitatea ca viața și prezența voastră să fie sacre. Cu toate acestea, simțiți că este nevoie ca atât de multe să se schimbe pentru ca asta să devină realitatea voastră. Puteți recunoaște că acestea sunt doar scuze? O cale de a vă distrage de la conștientizarea adevărului că sunteți capabili să o faceți. Când eu, Lord Melchizedek, mă conectez cu energia, prezența și viața voastră pe Pământ, pășesc în cea mai sacră natură a ființei voastre și asta este o onoare profundă.

Imaginați-vă, dacă ați putea recunoaște natura sacră și divină a întregii voastre ființe și a corpului vostru fără să schimbați nimic, ce ați vedea, simți și conștientiza? Imaginați-vă, dacă ați putea recunoaște natura sacră și divină a realității și vieții voastre fără să schimbați nimic, ce ați vedea, simți și conștientiza? Întreaga voastră ființă s-ar deschide și adevărul vostru ar fi dezvăluit. S-ar putea să recunoașteți motivul și scopul pentru tot ceea ce experimentați în prezent. Ați putea să recunoașteți domeniile în care creați confuzie, neînțelegere și complicații. De fapt, ați recunoaște că viața și întreaga voastră ființă sunt perfecte ca să instige trezirea Creatorului în voi. Ați putea recunoaște și că realitatea și ființa voastră se schimbă și transformă atunci când le recunoașteți ca fiind divine și sacre. Astfel, instigați din esența ființei voastre o realitate și o manifestare a voastră care vă servește vouă și vibrației sacre cu care vă aliniați în interiorul vostru. Într-adevăr, ochiul vostru interior devine ochii voștri exteriori.

Ce înseamnă să vedeți cu ochiul interior?

Să vedeți, simțiți sau conștientizați cu ochiul interior înseamnă să recunoașteți prezența Creatorului în orice pe ce vă focalizați. Ochiul vostru interior este aliniat cu vibrația activată a Creatorului și, prin urmare, vă susține în recunoașterea prezenței Creatorului care este constantă. Când vorbesc de ochiul vostru interior, eu, Lord Melchizedek, vorbesc despre ceea ce ați putea numi al treilea vostru ochi, ochiul sufletului vostru, cunoașterea voastră interioară; totul este conectat și este ca una/unul.

Să vedeți cu ochiul vostru interior înseamnă să vedeți, simțiți și conștientizați cu claritate, cu încredere și să recunoașteți scopul sau imaginea mai mare care se desfășoară. Ochiul vostru interior vede cu claritate drama, obiceiurile sau credințele false care fac ca energia voastră să stagneze, ajutându-vă să recunoașteți prezența Creatorului în toate numeroasele sale forme. Recunoașteți și acțiunea și direcția pe care energia Creatorului dorește să o ia fie prin voi, fie prin alții. Vedeți încă forma fizică a Pământului, durerea, suferința și haosul, poate le experimentați voi înșivă. Cu toate acestea, puteți vedea, simți, conștientiza o mai mare profunzime a vieții și existenței voastre, ca și cum ar fi prezentă o cunoaștere și o înțelepciune care înainte nu au putut fi conștientizate. Astfel, vă simțiți ca și cum ați avea un scop, o lumină călăuzitoare care vă conduce la o relație mult mai intimă cu Creatorul și cu voi înșivă.

Rețineți că deși eu, Lord Melchizedek, folosesc cuvântul ”vedeți” cu privire la ochiul vostru interior, ochiul vostru interior poate comunica cu voi într-un mod complet diferit de văzut, de a vedea.

Puteți recunoaște că dorința de a-l ”vedea” pe Creator în orice formă ar putea fi o distragere care să vă stânjenească acceptarea spațiului divin în ființa și realitatea voastră? Ochiul vostru interior va comunica cu și prin voi în mai multe și diferite moduri în funcție de situațiile și circumstanțele pe care le experimentați/creați.

Trezirea ochiului vostru interior

Sunt multe tehnici și metode de trezire a ochiului vostru interior pe care eu, Lord Melchizedek, aș putea să le împărtășesc cu voi. Cu toate acestea, de această dată eu doresc să creez o schimbare în mintea, gândirea și mentalitatea voastră ca să duc mai departe trezirea ochiului vostru interior. Să fac acest lucru înseamnă să creez o schimbare care să vă influențeze întreaga ființă și realitate, oferindu-vă în același timp o călătorie de descoperire și mare mulțumire.

Este esențial să vă dați seama vă ochiul interior vă demonstrează existența Creatorului, vă atrage spre Creator și îl manifestă pe Creator ca voi să-l puteți experimenta. Este o punte între natura fizică a lumii pe care în mod constant o experimentați și prezența energetică a Universului, planurilor interioare și a Creatorului. Așadar, cu ochiul interior voi recunoașteți prezența și înflorirea lumii energetice și fizice ca fiind una. Această unime între cele două lumi există deja în voi înșivă. Prin urmare, ochiul vostru interior pur și simplu amplifică unificarea voastră cu Creatorul în voi, în ființa voastră și lumea din jurul vostru. Ochiul vostru interior acționează ca un amplificator și un proiector al unificării Creatorului cu lumea Pământească.

Când vă simțiți ghidați, inspirați profund și focalizați-vă pe ochiul vostru interior. Nu presupuneți că ați ști unde este situat, pur și simplu dați-vă voie să fiți ghidați către locul în care este situat în voi. Recunoașteți-vă ochiul interior ca pe o unificare a aspectului fizic al Pământului cu prezența pură a Creatorului. Provocați-vă să vedeți, simțiți sau conștientizați unimea și unificarea în voi. O armonie a Pământului și a Creatorului ca fiind una în voi. Dați-vă voie să vă afundați și să alunecați în această stare de conștientizare și a fi. Nu este nevoie să înțelegeți ce încercați să dobândiți și nici măcar care ar putea fi rezultatul, pur și simplu aveți încredere că acolo se află ceva unic și uimitor ca voi să descoperiți și în care să vă împământați. Mai mult ca probabil, ceea ce veți descoperi este o stare de a fi, o deschidere în mentalitatea voastră și o claritate în modul în care vă vedeți pe voi înșivă și lumea din jurul vostru. Meditați asupra acestui lucru atât cât vă simțiți ghidați să o faceți, fără nici o așteptare.  

În alt moment, începeți să vă contemplați realitatea, modul în care percepeți lucrurile ca fiind întâmplătoare, ca manifestare sau de a fi. Mențineți intenția de a conștientiza ceea ce are loc și se petrece cu adevărat. Prin această simplă intenție vă veți da seama că sunt atât de multe straturi și nivele ale vieții, ființei voastre și a oricărui altcuiva. Adeseori vedeți, simțiți și conștientizați doar ceea ce voi vreți să vedeți și să experimentați. Când mențineți intenția de a conștientiza ceea ce se petrece cu adevărat, începeți să vă aliniați cu adevărul Creatorului în voi și, astfel, începeți să vedeți, simțiți și conștientizați cu claritate, cunoaștere și trezire. Vă expansionați conștientizarea și recunoașteți un plan sau scop mai mare și mai vast care se desfășoară. Această simplă intenție crează o deschidere ca voi să puteți recunoaște modul în care credințele și deciziile minții voastre vă umbresc interpretarea a ceea ce se petrece în voi și în jurul vostru. Dacă sunteți dispuși să dați drumul nevoii de a fi corecți/drepți și de a interpreta lucrurile în modul în care ați făcut-o în trecut, vă veți bucura de o deschidere a ochiului vostru interior. Ca o clarificare care aduce adevăr și cunoaștere.

Eu, Lordul Melchizedek, vă invit să contemplați ce doriți să vedeți, simțiți și conștientizați cu ochiul vostru interior și de ce? De fapt, ce căutați și simțiți că vă lipsește? Ce doriți să schimbați și să transformați sau simțiți că stagnează în ființa și realitatea voastră?

Trezirea ochiului vostru interior pe care ați putea-o căuta, poate fi accesată și experimentată cu ușurință. Dacă simțiți că vă lipsește o conectare cu ochiul vostru interior, atunci, eu, Lord Melchizedek, vă invit să contemplați ce nu doriți să vedeți, simțiți sau conștientizați în ființa sau realitatea voastră. Dacă simțiți o deconectare de la ochiul vostru interior, întrebați-vă de ce vă este frică să conștientizați sau de ce vă protejați? Fiecare trezire spirituală în ființa voastră vine adeseori dintr-o schimbare în mentalitatea voastră, modul în care vă percepeți pe voi înșivă și pe ceilalți.

Este momentul să recunoașteți că voi sunteți un spațiu divin și sacru, că realitatea și viața voastră este un spațiu divin și sacru. Voi vedeți, simțiți și conștientizați dintr-un spațiu al unificării cu Creatorul în voi, iar ochiul vostru interior vă susține în recunoașterea adevărului creatorului. Atunci când eliberați aspecte ale minții voastre vă dați voie să recunoașteți aceste lucruri, astfel, realitatea și experimentările voastre pe Pământ se schimbă și ființați în armonie cu ochiul vostru interior și cu tot ceea ce el are de oferit.

Cu recunoștință pentru prezența voastră,

Lord Melchizedek 

Traducere Monica Poka

Link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.