duminică, 15 decembrie 2019

Universul Cristalin


Sanat Kumara prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări tuturor celor de pe Pământ, eu sunt Domnul Universului, eu sunt cunoscut și ca Sanat Kumara, eu sunt o energie colectivă și o sursă de ghidare. Unul dintre multele mele scopuri este să explic altora universul sau mult mai apropiat de adevăr ca să susțin aducerea aminte a secretelor, energiilor, înțelepciunii și exprimării creatoare a Universului Creatorului. Ghidarea mea vine către voi în timp ce pășesc prin vălurile Universului Creatorului în alte viduri/lumi dincolo de cele pe care le experimentați. Scopul meu este să mă expansionez dincolo de ceea ce pare posibil, aducând astfel cunoașterea Creatorului în conștientizarea noastră a tuturor. Pe măsură ce mă expansionez, eu primesc adevărul, conștientizarea diferitelor forme pe care creatorul le ia și, simultan, și confirmarea nimicului Creatorului.

Imaginați-vă trecând prin vălurile și vidurile care compun întreaga voastră ființă de la existența voastră pe Pământ la prezența voastră în Universul Creatorului. Ar fi atât de multe de explorat. Ați recunoaște totalitatea Creatorului în tot ceea ce sunteți. Acum, imaginați-vă trecând prin văluri, viduri, manifestări și prezența fiecărei întrupări a Creatorului în Universului Creatorului și dincolo de el. Asta este ceea ce intenționez să obțin, este copleșitor! Este o sarcină pe care am acceptat-o ca pe un serviciu adus propriei mele ascensiuni și ca să dăruiesc o mai mare cunoaștere și cunoștințe celor dispuși și pregătiți să primească. S-ar putea să doriți să mențineți intenția în timpul meditației să vă conectați cu energia mea, Sanat Kumara, cerând să primiți înțelepciunea și cunoașterea pe care eu o explorez și o obțin. Vă voi oferi energia într-un mod care să vi se potrivească cel mai bine și la un nivel vibrațional pe care sunteți în măsură să-l înțelegeți. Când vă conectați cu mine în acest fel, vă veți simți întreaga ființă expansionându-se și mărindu-se, experimentând natura infinită a Creatorului în timp ce rămâneți în propria voastră realitate și dimensiune. S-ar putea să fiți intrigați să experimentați o conectare cu mine, și numai să experimentați o vibrație și o frecvență mai înaltă, câștigând inspirație și perspective. Conectați-vă cu mine mai frecvent și veți începe să înțelegeți munca pe care o fac pentru a duce mai departe ascensiunea tuturor.

Apariția Frecvențelor și a Conștiinței Cristaline

Ca Domn al Universului, sunt multe lucruri pe care le-aș putea împărtăși cu voi. Aș dori să vă aduc în atenție esența și prezența în creștere a Frecvențelor și Conștiinței Cristaline. Sufletele în Universul Creatorului folosesc anumite esențe cristaline ca energii vindecătoare ca să susțină numeroase și diverse schimbări. Energiile cristaline care se oferă să fie în serviciu sunt Cuarțul Roz, Ametistul, Jetul și Obsidianul Negru. Fiecare cristal poate fi găsit în forma sa fizică pe Pământ. Cu toate acestea, vă puteți conecta cu esența energiei lor în Universul Creatorului. În același fel în care ați cere unui înger vindecare sau susținere puteți invoca/chema energia unui cristal din Universul Creatorului. Asta înseamnă că energia cristalului este în forma sa cea mai pură și în multe privințe este complet diferită de forma sa fizică de pe Pământ. Imaginați-vă energia unui cristal amplificată de o sută de ori și veți începe să înțelegeți puterea care poate fi valorificată prin manifestarea în planurile interioare a cristalului. Mai degrabă de a fi un obiect sau o formă, în Universul Creatorului energia cristalului este o sursă și o frecvență, este expansivă și liber curgătoare. Când chemați frecvența unui cristal să lucreze cu voi, ea se va uni cu sufletul vostru împărtășind ceea ce este cel mai potrivit să vă ajute. Frecvențele cristalelor sunt ca o conștiință care lucrează intuitiv din Universul Creatorului, fără să aibă nevoie de o formă fizică, pur și simplu creând transformare și vindecare. Frecvențele celor patru cristale pe care eu, Sanat Kumara, le-am menționat au în mod particular un impact foarte puternic în acest moment al ascensiunii. Cred că ele au fost înzestrate de către ființe înalt vibraționale să acționeze pentru a servi și celor de pe Pământ. Ele promovează o nouă cale de a lucra cu frecvențele cristalelor, deținând aceiași intensitate și putere ca orice altă ființă de lumină înalt vibrațională.   

Cuarțul Roz

Puteți chema/invoca frecvența și energia cristalului de Cuarț Roz din Universului Creatorului ca să vă asiste în curățarea ființei voastre, a împrejurimilor, de fapt, a orice ce credeți că are nevoie de curățare energetică sau spirituală. Esența frecvenței Cuarțului Roz este iubirea necondiționată și universală, este o exprimare a energiei din miezul Creatorului. Este profund vindecătoare pentru că intensitatea iubirii ei spală și îndepărtează tot ceea ce nu este iubire. Este, de asemenea, suficient de blândă pentru a fi folosită pentru animale, bebeluși, copii și oricine care nu este familiarizat cu vindecarea spirituală. Frecvența Cuarțului Roz se revarsă acum în Pământ și în toate sufletele, scopul său este să creeze schimbări puternice, ca un val care spală și îndepărtează tot ceea ce împiedică și blochează prezența Creatorului. Trezește și activează astfel iubirea pentru a crea relații iubitoare cu propriul sine și cu alții, precum și o chakră a inimii expansivă care să permită aspectelor mai înalte ale chakrei inimii să se descarce în manifestare. Această tranziție are loc acum chiar și pentru Mama Pământ, aspecte mai înalte ale chakrei inimii ei și mai multă iubire se descarcă acum în chakra pământească a inimii ei.

”Chem/invoc cea mai pură frecvență a Cuarțului Roz din Universul Creatorului să curgă prin ființa și realitatea mea. Te rog să susții o curățare și o purificare precum și o activare a iubirii în toate relațiile mele. Asistă descărcarea în manifestare a celor mai înalte aspecte ale chakrei inimii mele în ființa mea. Sunt pe deplin deschisă să primesc și să lucrez în mod cuprinzător cu frecvența Cuarțului Roz. Mulțumesc.”

Ametistul


Frecvența și esența cristalului de Ametist din Universul Creatorului este și ea disponibilă să fie accesată și folosită pentru a susține ascensiunea. Sursa de energie a Ametistului susține trezirea intuiției și a încrederii în cei care îi cheamă/invocă energia. Acestea sunt esențiale în acest moment al ascensiunii; deoarece permit o mai profundă conectare cu Creatorul prezent în voi. Prin prezența Cuarțului Roz sunteți încurajați să vă deschideți ființa iubirii dincolo de ceea ce experimentați acum și unei profunde curățări. Cuplarea acestei deschideri cu prezența Ametistului, duce la o conectare evidentă în ființa voastră promovând frumusețea care se dezvăluie atunci când vă accesați și aveți încredere în intuiția voastră. Pe măsură ce Creatorul aduce aceste surse de energie în conștientizarea voastră, Creatorul invită omenirea și toate ființele să asculte și să aibă încredere în interiorul lor. Să vă ascultați mai degrabă vocea interioară decât bolboroselile minții, natura pătimașă a ego-ului sau prezența restrictivă a fricii. Ametistul este prezent ca să vă reconecteze cu calea și abilitățile voastre spirituale ca să puteți vedea, simți și conștientiza. Acesta este un pas important pentru omenire, unul care va crea o transformare extraordinară.

La fel ca cu oricare dintre aceste frecvențe cristaline, le puteți invoca energiile să se ancoreze în Pământ și în omenire. Frecvența Ametistului este necesară mai ales atunci când doriți să creați și să susțineți vindecarea lumii și schimbări ascensionale.

”Invoc/chem cea mai pură frecvență a Ametistului din Universul Creatorului să curgă prin ființa și realitatea mea. Te rog să susții o trezire inspiratoare a intuiției și încrederii mele astfel încât să mă pot reconecta sau conecta acum la un nivel mai profund cu calea și cu abilitățile mele spirituale. Sunt pe deplin deschisă să primesc și să lucrez în mod cuprinzător cu frecvența Ametistului. Mulțumesc.”

Jetul

Frecvența cristalină a Jet-ului este imens de importantă în susținerea procesului de ascensiune care se desfășoară acum. Esența Jet-ului este ca un războinic, acționând ca o puternică energie protectoare; protejând tot ceea ce este adevărat și pur. Frecvența Jet-ului conține o puternică purificare a tot ceea ce nu-i mai servește sau nu-l mai promovează pe Creator, ea curăță profund temelia ființei și realității voastre promovând astfel strălucirea păcii și adevărului vostru interior. Frecvența Jet-ului vă încurajează să fiți o întrupare a păcii voastre interioare și a calmului chiar și în momentele de haos și nesiguranță. Puteți fi în măsură să conștientizați că frecvența Jet-ului este foarte necesară acum pe Pământ. Esența Jet-lui împreună cu a Cuarțului Roz și a Ametistului promovează o puternică eliberare a rănilor și a durerii pentru a crea eliberare.

”Invoc/chem cea mai pură frecvență a Jet-ului din Universul Creatorului să curgă prin ființa și realitatea mea. Te rog să susții o purificare a tot ceea ce nu-mi mai servește așa cum este ghidat de sufletul meu. Susține-mă în conectarea cu strălucirea păcii și adevărului meu interior chiar și în prezența haosului și nesiguranței. Fie ca Jet-ul să lucreze în special cu omenirea și Pământul în serviciul a ceea ce este divin necesar. Sunt pe deplin deschisă să primesc și să lucrez în mod cuprinzător cu frecvența Jet-ului. Mulțumesc.”

Obsidianul Negru

Frecvența Obsidianului Negru este prezentă în Universul Creatorului cu un scop asemănător celui al Jet-ului. Este un puternic protector, protejându-i mai ales pe cei sensibili spiritual de negativitate, judecată, durere și de era digitală. Obsidianul Negru este prezent în Universul Creatorului și pentru a canaliza în Pământ, să creeze spațiu și o aerisire astfel încât lumina să poată curge și să umple spațiul creat. Ca frecvență energetică Obsidianul Negru poate crea o curățare care vă permite să vă conectați cu natura expansivă a Creatorului, acest lucru manifestând o împământare a divinității ființei voastre. O altă energie esențială și puternică pentru acest moment al ascensiunii.

”Invoc/chem din Universul Creatorului cea mai pură frecvență a Obsidianului Negru să curgă prin ființa și realitatea mea. Te rog să mă protejezi de negativitate, judecată, durere și de era digitală prin susținerea unui spațiu în ființa și în realitatea mea, astfel încât să mă pot conecta cu lumina Creatorului. Susține-mă în curățarea a ceea ce nu mai este necesar, conectându-mă astfel cu libertatea Creatorului și împământând divinitatea Creatorului în tot ceea ce eu sunt. Fie ca același lucru să se întâmple și cu Pământul și cu omenirea. Sunt pe deplin deschisă să primesc și să lucrez în mod cuprinzător cu frecvența Obsidianului Negru. Mulțumesc.”

Eu, Sanat Kumara, doresc să vă reamintesc că eu nu vorbesc despre pietrele fizice de pe Pământ, acestea sunt pur și simplu produsul energiilor deja prezente în Universul Creatorului. Frecvențele cristaline despre care eu vorbesc sunt surse de energie care asistă ordinea divină, scopul divin și prezența Universului Creatorului.

Sper să vă bucurați și să beneficiați de frecvențele cristaline care doresc să lucreze acum cu ascensiunea Pământului.

Sanat Kumara

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.