joi, 23 martie 2017

Cum îmi încep procesul Ascensiunii?


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a zecea

Ferrari-ul modalităților de Ascensiune este Iubirea.

Dacă doriți să o luați pe calea cea mai rapidă pentru a ajunge acolo, atunci începeți să experimentați Iubirea cu fiecare ocazie. Acest lucru nu implică o altă persoană, cu excepția faptului, poate, ca să ne amintim ce este iubirea. Asta vă implică pe voi.

Aveți nevoie, de asemenea, de o practică zilnică de a sta centrați în inimă, meditație, de a vă liniști mintea și a permite Curgerea.

Pentru a experimenta Iubirea, este nevoie să vă deschideți inima pentru a o primi. Iubirea sunteți voi și tot ceea ce este în jurul vostru. Nu este lipsă de iubire în lume și nici o altă persoană nu vi-o poate da. Iubirea sunteți voi. Voi sunteți Iubire.

Dacă știți despre ce vorbesc, atunci începeți să deveniți conștienți de Centrul Inimii voastre, locul din mijlocul pieptului vostru aflat chiar în spatele sternului (osul pieptului). Fiți conștienți de acest loc de-a lungul zilei și în timpul meditației.

Dacă habar nu aveți cum să experimentați Iubirea pentru că viața v-a tratat cu asprime, atunci amintiți-vă de cineva, o persoană, un animal sau ceva ce ați iubit în trecut. Lăsați ca acel sentiment cald să apară și fiți conștienți de el. Acum deveniți conștienți de Centrul Inimii voastre.

Acesta este de departe cel mai bun mod de a vă începe procesul de Ascensiune.

După asta, stați în tăcere și lăsați Iubirea să curgă. Asta este o experiență atât de puternică încât uneori poate deveni copleșitoare. Persoana va simți de multe ori amețeli, eliberând emoții puternice prin plâns.

Cheia este să treceți dincolo de aceste emoții și reacții și să ajungeți la o stare de expansiune.

Ar putea dura săptămâni sau luni de practică pentru a deveni pe deplin confortabili cu această procedură. Continuați să o practicați.

De asemenea, verificați secțiunea Instrumente ale Ascensiunii de pe site-ul nostru pentru că puteți descărca multe materiale pe care să le folosiți pe parcursul zilei pentru a vă alimenta experimentarea unei frecvențe mai înalte.

În bucurie/lumină/iubire,

Inelia



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.