marți, 21 martie 2017

Dansul cu Întunericul


Jeshua canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Jeshua. Vă salut pe toți. Sunt aici împreună cu voi ca un prieten care are aceleași idei, un egal al vostru; acceptați-mă ca și pe un frate al vostru. Vreau să fiu împreună cu voi și să vă țin de mână.

Pentru mine este mai ușor să văd viața dintr-o perspectivă mai înaltă și mai largă decât este posibil pentru voi la nivel pământesc. Este scopul vostru pe Pământ să fiți parțial cufundați în ignoranță, în apăsarea a ceea ce vă înconjoară pe Pământ și să experimentați în interiorul acestora. Să faceți acest lucru nu este cu siguranță ușor, dar își are scopul său.

Atunci când sunteți în tărâmurile mai înalte, în sferele celeste, așa cum sunt ele numite, acolo aproape că nu există rezistență. Luați experimentarea iubirii din jurul vostru ca pe ceva de la sine înțeles. Atrageți spre voi ceea ce vi se potrivește cel mai bine în ceea ce privește mediul și energiile pe care sufletul vostru le întâlnește. Are loc un schimb făcut cu ușurință între voi și mediul vostru, care este o reflectare a voastră, așa că sunteți relativ lipsiți de blocaje. Există încă o oarecare ”curățenie de făcut”, ca să spunem așa, dar totul se întâmplă cu fluiditate și ușurință, ceva ce s-ar putea să vă lipsească foarte tare în timp ce sunteți aici pe Pământ.

Aici jos, acea luminozitate și ușurință vă lipsesc și nu sunteți întotdeauna înconjurați de oameni asemeni vouă. Vă întâlniți cu multe nivele de conștiință diferite în viața voastră. De asemenea, vă nașteți ca un copil vulnerabil într-o energie familială care adeseori nu vă reflectă cea mai înaltă esență a voastră sau să se potrivească cu energia voastră naturală. Într-o energie familială supraviețuiesc adeseori frici și credințe limitate pe care voi le absorbiți ca un burete.

Și nu puteți face altfel, deoarece atunci când sunteți un copil pământean nu sunteți pe deplin în contact cu sufletul vostru și cu cunoașterea pe care o aveți la nivel de suflet. Ca tânăr copil sunteți pe deplin cufundați în materie, într-un corp, pentru a dobândi experiență pământească, ceea ce înseamnă că veți absorbi, fără a fi filtrate sau îngrădite, energii care de fapt nu vă aparțin. Doar mai târziu începeți să discerneți ce vă aparține vouă și ce nu.

Acum întrebați-vă – și este ceva ce trebuie să vă întrebați în mod continuu – ”De ce am intrat în acest dans, dansul cu iluzia, dansul cu seducția, dansul cu întunericul?” Pentru că întunericul vrea să fie transformat prin voi. Voi sunteți un înger de lumină. Voi ați vrut să vă asumați dansul cu materia și cu incertitudinea, pentru că este atât de multă iubire în voi.

O sursă foarte profundă, creatoare, inspirată locuiește în voi și asta este cine voi sunteți. Acesta este sufletul vostru, și în fiecare suflet acea sursă creatoare, acel flux de neoprit al vieții își dezvoltă propria sa strălucire unică. Voi sunteți propria voastră ființă – unică – nimeni altcineva nu mai este ca voi. Voi sunteți aici pentru a da formă, în modul vostru unic, iubirii în ființa voastră, să vă confruntați cu întunericul în voi înșivă și să-l transformați. Întunericul este, de fapt, egal cu necunoscutul, cu noul, o aventură. Și dacă vă temeți de asta, vă veți simți pierduți și nesiguri.

De cele mai multe ori, un suflet este atât de copleșit de nou, de necunoscut, de întuneric încât începe să se îndoiască de el însuși și spune: ”Nu pot să fac asta. Nu știu cine sunt sau unde sunt. Mi-am pierdut calea.” Sufletul are nevoie de conștientizarea de sine pentru a încheia această călătorie, pentru a o îndeplini cu bucurie. Acesta este motivul pentru care mă aflu acum aici pentru a vă reaminti de voi înșivă și de conștiința care dorește să se nască în voi.

Voi sunteți creatori – unii extrem de puternici – care sunteți aici pentru a îmbrățișa întunericul și a-l transforma. La început credeți că nu o puteți face, că veți fi înghițiți de întuneric, de ignoranță și vă pierdeți. Dar apoi vine un moment în care vă dați seama cine este cel care se uită la întuneric și îl experimentează. Cine este acea puternică sursă, acea ființă care s-a întors de atâtea ori pentru a dansa cu iluzia și ignoranța. Apoi privirea voastră se mută de la orientarea spre exterior pentru a se îndrepta spre interior descoperind cine sunteți voi.

De acum, toți sunteți angajați în acest proces; ați fost în această călătorie o lungă perioadă de timp. Descoperiți deja lumina în voi. Dar întotdeauna vine un moment în care vă îndoiți și vă întoarceți din nou privirea spre exterior și găsiți acolo vibrând acele energii negative care se bazează pe frică. Acele energii vă insuflă frică și acea experiență vă trage afară din voi înșivă.

Sunt aici pentru a vă ajuta să vă întoarceți din nou privirea spre interior către sursa de iubire și cunoaștere care voi sunteți. Uneori este frustrant pentru mine să văd că voi mă considerați a fi un învățător aflat deasupra voastră. Cu toate acestea, intenția mea este ca voi să vă mențineți focalizarea pe faptul că noi suntem egali, că voi purtați aceiași sursă a cunoașterii în voi pe care o port și eu și că nu este nevoie să vă vedeți neînsemnați în comparație cu mine. Nu aceasta este intenția; însăși acest lucru este o iluzie. Sunt aici pentru a destrăma acea iluzie și vă cer să cooperați cu mine să fac acest lucru, pentru că am nevoie de voi.

Am fost cândva un reprezentant al noii conștiințe pe Pământ și am putut planta doar câteva semințe. Posibilitățile au fost limitate în acel timp, dar în acest timp posibilitățile sunt mult mai mari. Imaginați-vă că voi sunteți una dintre acele semințe, dar una care acum dorește să germineze – este pregătită să germineze.

Imaginați-vă că vă vedeți pe voi înșivă într-un pat germinativ. Acolo vedeți sămânța aflată în pământ și simțiți potențialul vieții din acea sămânță. Soarele strălucește pe solul umed și fertil, iar voi vă imaginați cum acea sămânță dezvoltă rădăcini și încolțește. Simțiți-i rădăcinile în pământ și vedeți cum de-a lungul tulpinii sale apar mici frunzulițe verzi. Bucurați-vă de frumusețea acestei plante și simțiți că ea crește datorită atenției pe care voi i-o acordați prin încântarea și uimirea voastră.

Simțiți Pământul și modul în care ea întâmpină cu bucurie această plantă. Simțiți cum planta crește mai mare și mai puternică până când este ferm înfiptă în solul Pământului, iar frunzele sale sunt mari și capabile să preia ampla lumină a soarelui. Încetișor, această micuță plantă crește într-un copac magnific. Simiți cum acest copac este conectat cu Cerul și Pământul. Simțiți-i sistemul de rădăcini și cum acestea își trag hrana fără nici un efort. Acesta este un proces natural, așa că nu aveți nici un fel de probleme ca să-l simțiți. Trunchiul este solid și puternic, iar frunzișul este verde și bogat. Soarele strălucește asupra coroanei copacului și copacul absoarbe lumina, lumina de Acasă.

Vedeți dacă puteți menține această viziune și imaginați-vă că voi, așa cum sunteți acum în corpul vostru, stați jos sub acest copac și vă sprijiniți de trunchiul său. Absorbiți în voi energia copacului. Simțiți cum energiile Cerului și Pământului curg de-a lungul spatelui vostru și simțiți cât de bineveniți sunteți aici.

Este nevoie de voi aici pe Pământ ca transformatori de energie, dar munca pe care voi o faceți este în cea mai mare parte o muncă interioară. Atunci când spun ”este nevoie de voi” nu înseamnă că trebuie să faceți foarte multe. S-ar putea să vă simțiți inspirați să faceți anumite lucruri, dar în cea mai mare parte este vorba de a menține imaginea acestui copac. Sunteți aici datorită conștiinței puterii și inspirației care a încolțit în voi și asta este ceea ce contribuie la imaginea de ansamblu.

De fiecare dată când credeți în voi înșivă și aveți încredere în propria voastră putere și creativitate unică, voi schimbați conștiința colectivă a omenirii care a fost scufundată în frică și în victimizare. Au fost oameni la putere pe Pământ care i-au făcut pe supușii lor să se îndoiască de capacitățile lor. Ei au lipsit în mod sistematic oamenii de puterea lor și asta este, de asemenea, o moștenire cu care trebuie să vă confruntați. Chiar dacă trăiți într-o societate modernă, liberă, acea moștenire încă mai există. Este o moștenire a fricii, represiunii și îndoielii de sine. Nu subestimați puterea acelei moșteniri.

Este un pas mare să vă întoarceți spre voi înșivă prin a crede în voi înșivă și în puterea voastră unică. Acesta este un pas imens în conștiință, o întoarcere de 180 de grade. Acesta este motivul pentru care ceea ce încercați să faceți este atât de măreț și de impresionant. Aceasta este provocarea voastră, pentru că asta este ceea ce sunteți aici să faceți. Nimic nu vă captivează mai mult. Vreți să faceți acel pas către voi înșivă, încolțirea adevăratei voastre puteri aici pe Pământ după atâtea secole și după ce ați petrecut atât de multe vieți aici.

Ultimul pas este atunci când recunoașteți că frica care trăiește în voi este o iluzie. Există deja momente în care simțiți asta; atunci când primiți sclipiri ale adevăratului vostru potențial, a integrității voastre, a divinității voastre. Dar apoi deveniți din nou umbriți de frică, de îndoiala de sine care acoperă Pământul ca o pătură.

Această umbră este cu siguranță ceva ce nu se întâmplă doar la nivel individual. Este o pătură colectivă care înăbușă toți oamenii și cu cât mai mult doriți să ieșiți din ea, să vă eliberați de această moștenire veche, cu atât mai puternică este strângerea ei. Presiunea colectivă din jurul vostru este să rămâneți prinși și să nu vă desprindeți, pentru că în ființele umane există tendința de a dori să se potrivească în, să aparțină unui grup …

Dar evadarea este exact ceea ce voi vreți să faceți; să vă eliberați de acea presiune a vechilor poveri: ideile de păcătuire, eclipsarea de sine, supunerea. Voi vă puteți imagina acea energie veche ca pe o culoare gri închis, un noroi lipicios care vă prinde în capcana sa și vă înnămolește și vă ține blocați. Vă cer să nu vă luptați cu ea; pentru că atunci veți deveni și mai adânc blocați și poate chiar paralizați de mașinațiunile acelui noroi, a acelor energii vechi. În sensul că frica dorește să vă luptați cu ea pentru că asta face ca strângerea ei asupra voastră să fie mai puternică. Dacă vedeți frica ca pe un adversar formidabil, atunci veți pierde. Pentru că în ideea că frica este un inamic real, voi îi dați puterea voastră și astfel sunteți pierduți deja.

În esența sa, frica este o iluzie pe care dacă o înțepați ca pe un balon, se dezumflă. Ea nu este un dușman în sensul de un adversar real; este doar o idee care are putere asupra voastră. Nu este un lucru, nu este o ființă. Dacă aveți înțelegerea vulnerabilității care este în voi, care a fost în voi de când erați un copil nou-născut, și dacă începeți să vedeți vulnerabilitatea în alți oameni, atunci vă puteți ierta pe voi înșivă și pe ei pentru puterea pe care frica o are asupra voastră. Dacă vă situați pe o poziție de iertare și înțelegere, frica nu mai are nici o putere asupra voastră. Atunci deveniți cel care dăruiește, sursa iubirii. Deveniți mai degrabă măreți decât neînsemnați.

Atunci când sunteți măreți, frica nu mai are nici o putere asupra voastră, iar voi vedeți frica ca pe un strigăt de ajutor; mai întâi o vedeți în voi înșivă, iar apoi o vedeți în alții și acesta este punctul de vedere corect. Frica este un strigăt de ajutor. Frica este o nevoie, iar voi sunteți cei care puteți face ca această nevoie să dispară pentru că voi puteți umple golul, vidul.

Frica poate fi transformată prin iubire. Asta este cine voi sunteți și ceea ce voi puteți face. Vă cer să credeți acest lucru, iar eu voi înțelege chiar și atunci când pierdeți această perspectivă, acesta este motivul pentru care sunt întotdeauna prezent. Și cu mine mai sunt mulți care sunt implicați în acest proces măreț. Ei vor să vă ajute în ceea ce voi faceți – ghizii voștri, Îngerii voștri. Este foarte mult ajutor disponibil. Simțiți acel ajutor în acest loc și deschideți-vă lui. El este destinat ca voi să vă puteți folosi de energia noastră, așa că nu vă temeți să ne cereți ajutorul. Ne place să facem acest lucru. Noi suntem cu adevărat foarte strâns legați de voi.

Vă mulțumesc pentru atenția voastră.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.