joi, 23 martie 2017

Sensul Vieții …


Un program de 10 zile inițiat de Inelia Benz

Ziua a cincea

V-ați întrebat vreodată: Care este sensul Vieții?

Răspunsul este surprinzător de simplu J

Să EXPERIMENTAȚI VIAȚA ACUM.

Ați venit aici, pe Pământ, să experimentați. Fie că sunteți un copil diamant, cristal, indigo, curcubeu, hibrid, uman sau un copil Pământean, fie că sunteți iluminați, materialiști, denși, lumină, puteți vedea îngerii sau nimic. Sunteți aici pentru a EXPERIMENTA.

Ceea ce am venit să experimentăm aici este pe noi înșine complet, pe deplin și integral. Tot ceea ce suntem, ceea ce include tot ceea ce considerăm că face parte din noi. Fie că acest lucru include doar corpurile noastre, mințile, spiritul sau include ceea ce ne înconjoară, ghizii noștri spirituali, prietenii și familiile noastre pământești, interesele noastre. Orice ar fi, dacă ajunge în conștientizarea noastră, atunci suntem aici ca să experimentăm tocmai asta. Și de noi depinde să preluăm controlul asupra a ceea ce vine în conștientizarea noastră.

Dacă ați venit pe Pământ cu un înalt simț al misiunii, atunci sunteți aici cu o misiune.

Amintiți-vă totuși, și fiți avertizați că în ceea ce privește misiunea sunt unii care insistă ca voi să fiți de o anumită parte. Noi și Ei, Corect sau Greșit, Frumos și Urât, Bucurie și Suferință. Lumină sau Întuneric.

Gândiți-vă la asta. Sunteți aici ca să luați partea la ceva? Fiți sinceri.

Atunci când vă situați de o anumită parte voi contribuiți la dualitate și la tot ceea ce dualitatea atrage după sine.

Desigur, există o misiune, care după umila mea părere, întrece toate misiunile. Aceasta este misiunea de a EXPERIMENTA VIAȚA ACUM. FIȚI tot timpul în prezent și experimentați pe deplin fiecare secundă pe care o petreceți pe Pământ.

Rețineți, fiecare secundă este aleasă de voi. Puteți alege inconștient sau conștient. Deveniți conștienți de alegerile voastre.

În bucurie/lumină/iubire,

Inelia



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.