luni, 13 martie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 12 Martie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragi cititori, vă salutăm din nou în iubire și respect în timp ce suntem martori la luptele voastre personale și mondiale. Vă onorăm curajul în timp ce continuați să vă dezvăluiți într-o și mai profundă conștiință a unimii așa cum un boboc se deschide în plinătatea florii.

Voi ați devenit arătătorii de cale, treziți și pregătiți să vă îndepliniți motivele pentru care ați ales să fiți aici în acest moment.

Vă vedem pe mulți dintre voi lucrând să vă rezolvați problemele de zi de zi precum și să evoluați spiritual continuând să folosiți instrumente care nu mai funcționează pentru simplul motiv că voi ați evoluat dincolo de ele. Acestea vă sunt familiare și mai funcționează pentru cei care rezonează cu ele, dar cei mai mulți dintre voi ați evoluat dincolo de ele – nu mai sunteți în acea stare de conștiință.

Fiecare adevăr care se dezvăluie în conștientizare trebuie ținut secret și sacru în inimă și apoi trăit pentru ca acesta să înflorească deplin ca stare de conștiință a voastră. Faptul de a continua să căutați în exterior după ce știți că ceea ce căutați se află în interior, vă va ține în trecut, în credințele separării.

S-ar putea să fiți ghidați către unele cărți, cursuri sau activități importante pentru înțelegerea voastră, dar cartea, cursul sau activitatea trebuie văzute ca ceea ce ele sunt, un instrument necesar în acel moment și nu un colac de salvare de care să vă țineți pentru totdeauna. Adevărul este infinit și se dezvăluie întotdeauna în moduri noi și mai profunde, dar adevărul nu poate intra într-o minte care este deja plină. Trebuie să existe o eliberare a ceea ce este cunoscut deja pentru ca noul să poată intra.

Ca arătători de cale, este responsabilitatea voastră să acționați din, vorbiți din și să vă trăiți starea voastră de conștiință atinsă. De exemplu, un arătător de cale (fără atenție conștientă) adeseori demonstrează soluția problemei prin iubirea și respectul reflectat în viața, cuvintele și acțiunile sale. Acest lucru va fi observat de către unii dintre cei care întotdeauna au crezut că rezolvarea este posibilă numai prin forță, lege sau violență. O sămânță a adevărului a fost plantată în conștiința lor.

Multe persoane pregătite spiritual observă acum, în timp ce caută răspunsuri și noi metode de rezolvare a problemelor. Ei vor vedea și vă vor căuta datorită faptului că sunt pregătiți să o facă. Ei vă simt energia și sunt atrași de ea. Invizibilitatea spirituală este pe cale să se schimbe sau a făcut-o deja pentru mulți dintre voi deoarece voi ați devenit Lucrători în Lumină.

Nu vă panicați, pentru că a fi un Lucrător în Lumină nu înseamnă că nu veți avea din nou o viață personală sau că nu veți putea face lucrurile care vă plac. Asta înseamnă că voi pur și simplu înzestrați fiecare acțiune, interacțiune și activitate cu Lumină pur și simplu pentru că asta este starea voastră de conștiință. Veți continua să faceți în fiecare zi lucrurile obișnuite, dar cu o conștientizare mai profundă acum.

Dorim să vorbim de aliniere. Energia cu care vă aliniați, este cea pe care o manifestați. Alinierea înseamnă să devii una cu energia unei persoane, idei, sistem de credință, etc., permițându-i acesteia să devină a voastră – temporar sau permanent. Mulți dintre voi s-ar putea să descoperiți că aveți mai multe accidente, mici ghinioane și experiențe iritante. Acest lucru se datorează faptului că energia planetară și personală a devenit foarte intensă, având ca rezultat manifestarea instantanee a tot ceea cu ce vă aflați în aliniere.  

Este important ca de acum încolo să vă aliniați numai cu adevărul vostru cel mai înalt. Atunci când rămâneți aliniați cu conceptele și credințele trei dimensionale, nu contează cât de irelevante pot părea a fi, este ceea ce veți manifesta foarte repede deoarece nu există conștiință nemanifestată. În același fel, atunci când există o aliniere cu adevărul (armonia, iubirea, completitudinea, etc.) se vor manifesta acele forme care îl reflectă.

Începeți să folosiți experiențele obișnuite ca memento-uri ”Cu ce credință sunt în aliniere care s-a manifestat ca …? Sunt aliniat cu conceptele curente și populare ale dualității și separării sau sunt în aliniere cu adevărul?” Zilele în care în care v-ați gândit la, ați studiat și ați discutat despre adevăr în timp ce continuați să trăiți dintr-un sistem de credință vechi, sunt încheiate pentru orice student serios al adevărului.

Cu ce oameni, locuri, idei, credințe, etc. aleg să mă aliniez? Totul este energie. Cu toții ați experimentat faptul de a fi cu anumite persoane care v-au făcut să vă simțiți goliți. Acest lucru se întâmplă atunci când interacționați cu cineva dintr-o stare de simpatie în loc de una de compasiune, ceea ce vă aduce într-o aliniere cu energia lor de rezonanță mai joasă și le permite să tragă energie de la voi.

Să nu vă îndoiți niciodată că există un element care se hrănește cu energiile negative ale războiului, violenței și cruzimii. Atunci când înțelegeți acest lucru, nu veți mai fi trași atât de ușor în energiile dense și îndelung ascunse care ies acum la suprafața conștientizării la nivel global pentru a fi văzute ca nimicul care ele sunt  și să fie curățate o dată pentru totdeauna.

Voi sunteți puternici pentru că voi sunteți făcuți din însăși substanța Divinului. Când sunteți în aliniere cu acest fapt, veți începe să-l vedeți manifestându-se în fiecare aspect al vieții voastre. Acest lucru nu înseamnă că dintr-o dată totul devine roz și nu mai există nici un fel de probleme. De fapt, realizarea voastră conștientă a completitudinii s-ar putea foarte bine să se manifeste ca ceva la care v-ați temut multă vreme să priviți, dar care are o nevoie disperată să fie curățat.

Dați drumul căutării constante a adevărului pentru că atunci când faceți acest lucru vă aliniați cu credința că sunteți separați de el și îl veți căuta întotdeauna. Ați evoluat spiritual dincolo de credința că vreun guru sau învățător spiritual are mai mult sau este mai mult decât voi. Ei sunt adeseori doar cu un pas în fața voastră în călătoria lor. Aveți încredere în intuiția voastră, pentru că nu toți învățătorii sunt iluminați.

Toată lumea întrupează plinătatea conștiinței Divine, pentru că nu există nimic altceva. Doar credințele false ale dualității și separării acceptate în conștiință sunt cele care formează experiențele de a fi mai puțin decât ceea ce fiecare este cu adevărat. Iluminarea nu este cu nimic mai mult decât o călătorie de experimentare prin multe vieți ca la sfârșit să vă dați seama că ”Ceea ce am căutat, EU SUNT.”

”Eu sunt ceea ce Eu sunt.” Lăsați ca acest adevăr sacru și puternic să fie mantra voastră în orice situație. Ea vă va ajuta să vă amintiți că tot ceea ce ați căutat viață după viață a fost întotdeauna pe deplin prezent în interiorul vostru. Ceea ce am căutat, Eu sunt deja – O Realitate Omniprezentă, Omniscientă și Omnipotentă.

Cunoașterea sacră aduce cu ea obligație și responsabilitate și nu trebuie niciodată folosită în scopuri egoiste așa cum a fost în trecut și încă și astăzi. Mari poveri karmice îi urmăresc pe cei care folosesc în mod abuziv adevărul. Cu toate acestea, înțelegeți că creațiile ”artelor întunecate” sunt iluzorii și nu trebuie să vă temeți de ele pentru că ele nu se află în aliniere cu realitatea – iubirea necondiționată și unimea.

Fiecare idee spirituală a Conștiinței Divine este întrupată în fiecare suflet – abundență, bucurie, pace, armonie, plenitudine, completitudine, etc., etc. Realizarea (nu simpla cunoaștere intelectuală) acestui lucru este apoi tradusă de către minte în forme care sunt inteligibile și personale individului. De exemplu: O realizare conștientă a abundenței ca fiind o calitate omniprezentă a Sursei se va manifesta în formele necesare unui individ, forme la care el să se poată raporta. În lume, calitatea Divină a Omniprezenței se manifestă ca și forme de transport în continuă evoluție.

Trăiți, mișcați-vă și țineți-vă ființa în adevăr, dragilor, pentru că sunteți pregătiți și nu mai sunteți studenți. Vine un moment în care acelor instrumente de căutare care v-au servit bine cândva, trebuie să le dați drumul. Pe scena umană, dacă un student refuză să absolve, alegând în schimb să fie un veșnic student chiar dacă nu mai era nimic nou de învățat, toată lumea i-ar pune la îndoială sănătatea mintală. Același lucru este valabil și pentru școala spirituală. La un moment dat fiecare persoană trebuie să absolve căile exterioare/intelectuale și să treacă la cele interioare unde altele noi așteaptă.

Alinierea cu adevărul se manifestă drept calități ale realității. Alinierea cu orice altceva decât adevărul se poate manifesta numai ca o iluzie perpetuă.

Noi suntem Grupul Arcturian 3/12/17



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.