sâmbătă, 11 martie 2017

Sananda – Kansas este pe punctul de a spune la revedere


Prin James Mc Connell

Mesajul meu pentru voi în această seară este unul de mare speranță, unul de mare pregătire, pentru că voi v-ați pregătit timp de eoni pentru aceste vremuri care se apropie cu repeziciune. Multe lucruri se întâmplă în fundal, lucruri de care poate că încă nu sunteți conștienți, dar veți fi în scurt timp. Aceste vremuri se schimbă și multe lucruri sunt pe cale să se întâmple, lucruri care vor spulbera acoperișul de pe cele mai multe vieți idealizate pe care oamenii le trăiesc în prezent. Ei nu au nici măcar idee despre unele dintre lucrurile de care voi sunteți conștienți și chiar nici voi frații și surorile mele nu cunoașteți încă toată enormitatea a ceea ce este pe cale să apară, ceea ce este pe cale să se întâmple cu rasa umană și cu planeta însăși. Acum voi aveți doar o mică idee despre cât de măreț este acest plan și cum fiecare dintre voi a fost o mică parte a acestuia pentru atât de mult timp și că acum ați ajuns în punctul culminant, la linia de sosire cum s-ar spune.

Prima parte a acestuia, prima fază, se apropie cu repeziciune de un final și următoarea fază este pe punctul de a începe și cum începe, ea și devine tot ceea ce poate fi, fiecare dintre voi este pregătit să fie în această următoare parte a acestei faze, să intre în acțiune, să devină tot ceea ce ați venit aici să fiți. De multe ori ați fost întrebați ” sunteți gata?” și de multe ori ați răspuns ” da Sananda, eu sunt gata”. Dar sunteți într-adevăr, pentru că trebuie să coborâți adânc în voi și să vă întrebați pe voi înșivă dacă sunteți pregătiți pentru ceea ce urmează să vină. Sunteți pregătiți să jucați o parte din tot ceea ce voi aveți de jucat în acest rol, tot ceea ce a fost responsabilitatea voastră pentru mersul înainte și pentru a fi cei care ați venit să fiți aici, să vă îndepliniți acele promisiuni? Dacă sunteți gata, atunci cu siguranță veți fi folosiți în multe aspecte diferite pentru a ajuta diversele frății de pe planetă și din întreaga galaxie.

Multe lucruri vi se vor cere. În primul rând să vă deschideți către frații voștri, către cei care întreabă, către cei care vor să știe ce le este rezervat și ce rol trebuie să joace în asta. Vor exista aceia care vor cădea pradă fricii neștiind ce se întâmplă cu viața lor, deoarece aparent viețile lor par a trece pe lângă ei, iar voi veți fi acolo punând o mână pe umărul lor pentru a-i îmbărbăta, pentru a le spune că totul este bine, că este mai mult decât bine și că ceea ce se întâmplă este dincolo de orice imaginație și într-adevăr glorios. Pentru mult timp voi ați fost trași în spate și în jos și ați fost împiedicați să fiți ceea ce ați venit aici să fiți. Deci, multe v-au tras în jos în iluzia voastră dar acum a sosit timpul să vă ridicați, deoarece nu vă mai pot ține jos și numai voi vă mai puteți ține jos permițându-i iluziei controlului să continue. Omenirea a permis altora să-și asume controlul dar acum a sosit timpul ca voi să vă luați înapoi controlul și puterea care este în fiecare din voi. Fiecare dintre voi are o putere care arde în voi, flacăra eternă din voi care arde la fel de luminoasă după eoni și eoni de timp, și fiecare dintre voi recunoaște acea flacără din interiorul vostru, acel foc care își strălucește splendoarea din nou pentru a înțelege și a ști cine sunteți și a vă pregăti pentru acele lucruri care vin.

Acesta este procesul în care vă aflați acum și ca următoarea fază să se materializeze pe deplin, putem literal spune ca în filmul Matrix, ” ține-te de pălărie Dorothy, deoarece Kansas-ul este pe punctul de a spune la revedere” . Acesta este un mesaj al acelui film, care este foarte puternic și care și-a pus o amprentă de neșters pe mulți, aceasta este ceea ce urmează să se întâmple. Toate acele lucruri cu care v-ați obișnuit de-a lungul multelor voastre vieți, toate înțelegerile și existențele voastre din zona de confort au dispărut. Voi sunteți fiecare o parte din Epoca de Aur a lui Gaia și a unității aici pe planetă și a experimentării iubirii, păcii, armoniei și ordinii din nou în și pe această planetă.

Să știți, fiecare dintre voi care continuă acest proces se îndreaptă spre a fi primit în familia galactică din care ați venit cândva. Voi ați venit din stele și vă veți întoarce în stele. Noi așteptăm cu bucurie întoarcerea voastră. Toată pacea și iubirea mea este cu fiecare dintre voi.

Eu sunt Sananda.

Copyright de James Mc Connell , toate drepturile rezervate. 
Articolul poate fi reprodus în întregime cu condiția menționării clare a autorului și site-ului


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.