vineri, 3 martie 2017

Principiile Ascensiunii și Legea Cosmică


Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson

Prin împământarea luminii noastre în ființa voastră și conectarea cu sufletul vostru, noi, Ființele Celeste Albe vă aducem Principiile Ascensiunii și Legea Cosmică pentru a vă ajuta în acest moment al evoluției voastre. Mulți dintre voi sunteți nesiguri în ceea ce privește călătoria ascensiunii care stă în fața voastră precum și de modul în care ascensiunea voastră personală poate ajuta transformarea Pământului la nivel fizic într-un loc al iubirii, păcii și armoniei. Contrastul dintre iubirea pe care o experimentați în ființa voastră și energiile pe care le vedeți manifestându-se în realitatea pământească poate fi atât de mare. Acest lucru în sine poate provoca sentimente de deziluzie, frică și separare. Mulți recunosc că cu cât mai mult se conectează în interior, cu atât mai mult doresc să se retragă din lumea pământească cu toate confuziile și experiențele ei dure. În timp ce aceasta este o reacție naturală, ea este, de asemenea, o contracție a energiei voastre. Cu cât mai mult vă conectați în interiorul ființei voastre, concentrându-vă pe emanarea, radierea și oferirea energiei, conștiinței și luminii pe care o primiți în lume, cu atât mai mult vă veți expansiona energiile. Veți recunoaște faptul că energiile glorioase, un mediu sigur și iubirea reconfortantă din voi poate fi găsită în realitatea pământească atunci când voi, și alții, sunteți dispuși să le recunoașteți. Pe măsură ce deveniți un far de lumină prin conectarea cu interiorul ființei voastre și prin expansionarea energiei voastre în locul contractării ei, nu numai că vă veți accesa puterea, veți observa că îi atingeți și inspirați și pe alții să facă același lucru.

Principiul Nr. 1 al Ascensiunii: Conectați-vă în miezul/esența ființei voastre și expansionați-vă în mod conștient energia înspre exterior astfel încât aceasta să sintetizeze cu corpul vostru fizic, cu câmpul auric, cu realitatea și cu lumea.

Frica cauzează experiențe de separare, în timp ce separarea crează experiențe de frică. Amândouă crează o durere atât de profundă încât vă blochează abilitatea de a-l vedea, percepe și primi pe Creator. Când durerea este vindecată, atunci sufletul și toate aspectele ființei voastre sunt eliberate și capabile să se expansioneze în adevăratul potențial al Creatorului care se află în interior. Când există frică și separare, există o singurătate și o contracție în energia voastră precum și o incapacitate de a primi pe deplin curgerea constantă a energiei de la Creator. Vă înfometați singuri de energia forței de viață a Creatorului; acest lucru se întâmplă atunci când vă țineți mai mult de frică și de separare în loc ca atunci când o experimentați să-i dați drumul. De fiecare dată când dați energie fricii și separării, voi vă deconectați de la un aspect al vostru înșivă, astfel încât ceea de ce vă țineți devine o creație și o experimentați în ființa voastră. Frica și separarea sunt adeseori văzute ca oportunități pentru a depăși energiile negative și a intra într-un spațiu al păcii, iubirii și a unei creșteri mai mari. Acest lucru poate fi adevărat. Cu toate acestea, noi, Ființele Celeste Albe, venim dintr-un spațiu în care frica și separarea sunt privite ca o vătămare de sine sau o tortură de sine. Nu vă spunem acest lucru pentru a vă crea o durere și mai mare în ființa voastră. Frica și separarea, sau contracția energiei voastre, este creată de perspectivele pe care alegeți să le mențineți și de credințele pe care alegeți să le energizați, de multe ori inconștient. Acestea devin instrumente de auto-tortură și suferință. Este interesant să recunoaștem că toți oamenii au această trăsătură într-o anumită măsură, dezvoltată din cauza vinei resimțite în timpul Lemuriei, Atlantidei și înaintea lor. De multe ori oamenii își recunosc judecățile, experiențele de suferință și sentimentul de a nu fi susținuți ca și pe un aspect natural al ființei lor, deși acesta este mai degrabă un tipar de vinovăție care se cere vindecat pentru a crea libertate și expansiunea adevărului.

Principiul Nr. 2 al Ascensiunii: Vindecați și eliberați tiparele de frică și separare care provoacă durere și contractarea energiei voastre. Experimentarea și eliberarea vă permite să fiți în constanta curgere a forței de viață a Creatorului creând libertate și exprimarea adevărului vostru. Observarea și alegerea conștientă sunt cheia.

Libertatea și expansiunea adevărului vostru este un scop și o experiență pe care o au de înțeles toți cei de pe Pământ. Mulți oameni de pe Pământ își ascund adevărul de ei înșiși precum și de alții. Mulți nu pot să vadă la ei înșiși ceea ce alții recunosc despre ei, în timp ce ei înșiși își distrag atenția de la recunoașterea prezenței obiceiurilor distructive și existența susținerii divine care emană atât de puternic din interiorul lor. Negarea, distragerea atenției și ignorarea adevărului fie că este vorba de recunoașterea obiceiurilor negative sau de prezența Creatorului în interior, provin din dorința de retragere și de ascundere a puterii și tăriei interioare. Mulți de pe Pământ recunosc limitările Pământului, chiar și limitările corpului fizic. Adevărata voastră ființă este expansivă, vastă și într-adevăr nu poate fi restrânsă. Existența pe Pământ într-un corp fizic este ca și cum ai încerca să înghesui cerul într-o sticluță. Mulți oameni simt, fără să fie conștienți de acest lucru, că atunci când se află într-o existență ca ființă umană, ei trebuie să-și conțină puterea, natura expansivă și tăria energetică pentru că simt că acestea nu pot fi exprimate prin corpul fizic și realitatea pământească în același fel în care poate fi în planurile interioare. Una dintre lecțiile de existență într-un corp fizic și o realitate pământească este că, ca ființă spirituală este nevoie să devii pe deplin armonizat cu corpul tău. Astfel puterea și adevărul pot fi exprimate cu ușurință. Fără să existe armonie între sinele spiritual și sinele fizic, frica de puterea interioară și deconectarea de la Creator care poate apărea, vă face să priviți în exteriorul vostru. V-ați imagina că acesta este rolul sufletului. Cu toate acestea, este nevoie de o creație fizică, care sunteți voi, care să se armonizeze cu sufletul vostru și putere interioară pentru a crea alăturarea perfectă care este necesară pentru exprimarea deplină pe Pământ.

Principiul Nr. 3 al Ascensiunii: Focalizați-vă pe sufletul vostru cu intenția alăturării perfecte cu puterea și adevărul întregii voastre ființe energetice. Prin acest proces, veți susține expresia pură a puterii și adevărului vostru prin forma voastră fizică fără rezultatele și reacțiile de frică.

Mulți oameni vor spune că iubirea nu este răspunsul și nici nu servește realității pământești în crearea transformării. Iubirea de care noi vorbim este iubirea Creatorului și reflectarea Creatorului în interior, conectat în unime cu totul. Dacă nu sunteți dispuși să recunoașteți puterea și prezența sacră a iubirii, atunci nu veți experimenta niciodată transformările și miracolele pe care le poate crea iubirea. Pentru a recunoaște iubirea, este nevoie ca mai întâi să descoperiți această energie puternică în interiorul vostru. Numai atunci când îi dați voie iubirii din voi să fie vindecătoarea voastră, în serviciul vostru și inspirația voastră, vă veți da seama de necesara sa prezență în realitatea voastră și pe Pământ. Pentru a vă explora spațiul interior al iubirii, siguranței și confortului este nevoie să fiți dispuși să vă acceptați pe voi înșivă la toate nivelele ființei voastre. Să fiți dispuși să vă deschideți și să vă predați la tot ceea ce vă recunoașteți a fi acum. Să dați drumul realității și identității voastre fizice nu înseamnă să respingeți viața materială, înseamnă să vă focalizați energia pe un alt canal. Continuați să vă experimentați personalitatea, realitatea materială și bunurile pe care le dețineți. Cu toate acestea, vă dați seama că ele sunt creația voastră. Ele sunt creația voastră din sursa voastră interioară, iubirea voastră alimentează și vă hrănește toate experiențele, evoluția și trezirea. Când vă dați seama că totul este o creație a sursei care există în voi, mai degrabă decât a unei surse din exteriorul vostru cu care nu aveți nici o legătură, atunci acceptați tot ceea ce sunteți și mai mult ca ființă spirituală. De fapt, vă asumați responsabilitatea pentru creațiile și experiențele voastre recunoscându-le ca fiind unul și același lucru.

Principiul Nr. 4 al Ascensiunii: Creațiile și experiențele voastre sunt unul și același lucru, ele se nasc din sursa iubirii din interiorul ființei voastre, care este cea care vă vindecă, vă servește și vă inspiră. Vă asumați responsabilitatea pentru tot ceea ce sunteți atunci când vă conectați cu și acceptați iubirea din interiorul ființei voastre ca fiind puterea și adevărul vostru.

Principiile pe care am ales să le împărtășim cu voi, din Principiile Ascensiunii de care sunt conștienți cu toții în planurile interioare, vă direcționează la o simplă dar puternică Lege Cosmică care se extinde de la nivel cosmic. Când sunteți întrupați, această Lege Cosmică crează o puternică trezire și o realizare de sine în ființa voastră.

Legea Cosmică: Cu cât mai profundă este conexiunea voastră cu Sursa Creatorului din voi, cu atât mai expansivi și mai expresivi deveniți ca ființă. Conexiunea crează expansiune, expansiunea duce la armonizarea cu Creatorul, care manifestă adevărul și prezența sacră deplină a Creatorului.

Conexiune interioară = expansiune/expresie = armonie cu Creatorul = experimentarea în formă fizică a adevărului și libertății

Noi, Ființele Celeste Albe, am dorit să împărtășim cu voi aceste patru Principii ale Ascensiunii și această Lege Cosmică pentru că dorim să vă încurajăm să vă expansionați energia spre exterior în lumea din jurul vostru în loc să vă contractați energia în interior și să vă ascundeți în timp ce explorați mai adânc în ființa/sursa/esența voastră. Noi suntem prezenți alături de voi ca un sprijin constant și o sursă de iubire și beatitudine pe care voi să le atrageți spre voi.

Eternă beatitudine,


Ființele Celeste Albe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.