duminică, 2 aprilie 2017

Mesaj de la Înaltul Consiliu de pe Orion – 20 Noiembrie 2012


Prin Karen Dover

Salutări dragilor, noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion și venim să vă ghidăm și să vă susținem în timp ce treceți acum prin vibrațiile originare ale Noului Pământ și reveniți în echilibru și plenitudine. Echilibrul este vital pentru că în orice clipă sunteți în stare să ieșiți din nou din echilibru pe măsură ce învățăturile care sunt adânc înrădăcinate în sistemul vostru energetic intră în mintea voastră conștientă. Vă ghidăm cu tărie să acceptați faptul că voi sunteți acum într-un proces și că acest proces este acum în plină desfășurare. Este imperativ ca voi să fiți capabili să discerneți între vechile energii și energiile Noului Pământ, că sunteți, de asemenea, capabili să îi vedeți pe cei care sunt adânc înrădăcinați în vechile tipare energetice ale Pământului și să le înțelegeți tendința de a încerca să vă tragă înapoi în acele energii. Vă ghidăm să înțelegeți că nici una dintre aceste încercări nu este făcută dintr-un cadru conștient al minții, deoarece tiparele sunt mult prea puternice ca ei să se poată detașa de ele. Să ȘTIȚI că în timp ce voi lucrați să eliberați vechiul, voi îi afectați și pe cei din jurul vostru aducându-i și pe ei într-o vibrație mai înaltă.

Am dori să vă explicăm mai în profunzime și să clarificăm ceea ce vrem să spunem. Există o învățătură denaturată care a fost implantată în rasa umană că fiecare este numai pentru sine, că fiecare este preocupat numai de sine și că nu există nici un fel de egalitate. Această învățătură își face jocul acum în câmpul spiritual. Mulți sunt îngrijorați în legătură cu membrii familiilor și a colegilor lor, fără să aprecieze puterea interioară. Pe măsură ce VOI vă ridicați în vibrație rezonați la o anumită frecvență, iar pe urmă această frecvență afectează TOTUL în jurul vostru. Dați-ne voie să vă dăm un exemplu care vă va oferi o mai mare claritate pentru că rasa umană nu este pe deplin conștientă de propria sa putere.

Haideți să luăm de exemplu o soție care a petrecut o lungă perioadă de timp (în context uman) lucrând spiritual cu SINE, poate a petrecut mult timp meditând, poate a petrecut timp canalizând energii sau poate că a petrecut mult timp lucrând cu cristale. Pe măsură ce ea începe să exploreze această lume, ea va crește în vibrație deoarece cristalele, în acest exemplu, vor lucra pe diferite nivele asupra sistemului ei energetic. Haideți să spunem, în acest exemplu, că soțul ei are un interes scăzut față de ceea ce face ea, crede că este în regulă să fie de acord cu ceea ce face soția lui, dar nu înțelege de ce aceasta face ceea ce face. În acest exemplu, soția poate face două lucruri: poate continua cu meditațiile și cu descoperirea de sine și să mențină spațiul pentru soțul ei sau poate încerca să-l convertească la modul ei de gândire. Prima situație din acest exemplu le va ridica vibrațiile amândurora, în timp ce a doua le va coborî vibrațiile amândurora. Vă atragem atenția asupra acestui lucru deoarece mulți încearcă să le schimbe modul de gândire celor din jurul lor.

În acest exemplu, dacă soția continuă să-și ridice vibrația, își continuă descoperirea sinelui și este în stare să se detașeze de dramele pe care soțul ei poate încerca să le joace în preajma ei, atunci vibrația amândurora, atât a soțului cât și a soției, se va ridica, pentru că el va rezona cu vibrația și semnătura ei energetică la nivel inconștient. Dacă soția din acest exemplu încearcă în mod activ să-i schimbe modul de gândire soțului ei prin a-i atrage atenția în mod verbal unde greșește, atunci învățăturile care există în el se trezesc la viață și încearcă să o tragă și pe ea înapoi în vechile energii ale lumii. Acest lucru va activa apoi orice învățături pe care soția din acest exemplu le avea în ea și de care nu era conștientă. Acum vedeți cum schimbarea SINELUI, cum dizolvarea programărilor care rulează adânc în interiorul FIinței voastre este calea de a merge mai departe? Pentru că pe măsură ce vă schimbați SINELE, pe măsură ce vă întoarceți în plenitudine și echilibru VOI vă schimbați lumea interioară și, prin urmare, și pe cea din jurul vostru, pentru că TOTUL ESTE UNA.

Vă ghidăm la acest nivel pentru ca voi să puteți vedea mai clar procesul în acțiune pentru că învățăturile lucrează să creeze ceea ce ar putea fi numit ”un loc orb”, aceasta este o zonă în care voi nu puteți vedea modul în care învățăturile vă filtrează realitatea. Acest lucru nu servește nimănui și va începe o muncă care le va permite tuturor să fie conștienți de acest lucru. Mai multe informații vor fi trimise în eter în scenariile din timpul visului și membrii familiei de SUFLET se vor conecta la nivele tot mai profunde. Pentru că voi nu treceți singuri prin acest proces, dragilor, sunt surori și frați de-ai voștri galactici care s-au încarnat pe această planetă și care merg împreună cu voi, cu care intrați acum în contact prin diferite procese în experiența voastră de viață umană și pe măsură ce vă aprofundați conexiunea cu TOT și cu TOATE acest lucru vă va deveni mult mai clar și mai evident.

La fel ca atunci când vă treziți dintr-un somn profund și ochii s-ar putea să aibă nevoie de ceva timp ca să se refocalizeze, pentru că ochii voștri au fost orbiți de către vibrațiile vechii lumi, noua lume caută că curețe acești ochi, să scalde și să hrănească acești ochi astfel încât ei să poată fi folosiți la potențialul lor complet și să nu se închidă din nou din cauza fumului și oglindirilor durerii care sunt folosite pentru a controla și a vă menține în energiile vechii lumi.

Mulți dintre voi pot avea acum vise foarte vii în care vă reconectați la toate nivelele cu TOTUL, iar noi vă ghidăm să lucrați cu asta. Dacă aveți întrebări, atunci vă rugăm să vă mențineți intenția de a pune aceste întrebări în timpul visului pentru că visul este dincolo de mintea conștientă și pot fi dezvăluite evenimente și informații care s-ar putea să nu fie posibil de dezvăluit în starea de veghe conștientă datorită învățăturilor distorsionate pe care le-ați ancorat în semnătura voastră energetică. Înțelegeți analogia noastră, dragilor? Înțelegeți acum cum vă treziți la TOATE nivelele și nu numai la nivelul treaz conștient?

TOATE informațiile de care voi aveți nevoie în acest moment în experiența voastră de viață umană îi sunt disponibile SINELUI vostru, iar SUFLETUL va începe să filtreze acest lucru prin voi. Vă rugăm să vă deschideți noului, să îmbrățișați noul și să permiteți procesului să se desfășoare prin voi pentru că VOI sunteți procesul. Înțelegeți cuvintele noastre?

Acum vor avea loc evenimente care vor duce întreaga rasă umană dincolo de ceea ce ea a experimentat vreodată, iar pe măsură ce acest lucru are loc vă ghidăm cu tărie să ancorați ADEVĂRUL și să vă dați seama că VOI creați ceea ce este experimentat. Vă cerem să mențineți spațiul fără a încerca să-i schimbați pe cei din jurul vostru deoarece în mulți tiparele sunt puternice, iar energiile care curg acum pe și în planetă lucrează la dizolvarea acestor tipare rigide. Haosul poate părea a fi copleșitor, dar ADEVĂRUL este că el recrează și recalibrează experiența de viață umană aici pe planeta Pământ.

Nu vă lăsați conduși de altcineva pentru că altcineva nu este VOI, nu cedați voinței altuia pentru că altul nu este VOI, ne înțelegeți ghidarea, dragilor? Aceasta este experiența VOASTRĂ de viață umană și ea se află sub controlul vostru deplin tot timpul în ciuda a ceea ce fumul și oglinzile vechii lumi ar putea încerca să vă învețe. Intrați în spațiul Inimii și ancorați ADEVĂRUL pentru că ADEVĂRUL sălășluiește în INIMA Voastră. INIMA este cheia pentru noua lume, răsuciți cheia în încuietoare și deblocați-vă SINELE pentru că VOI SUNTEȚI ADEVĂRUL.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion și venim să vă susținem pe TOȚI pe măsură ce vechiul începe să se descompună îngăduindu-le coloanelor de lumină ale noului să radieze prin TOT. TOTUL este perfect pentru că TOTUL ESTE așa cum VOI SUNTEȚI, noi suntem VOI și voi sunteți NOI pentru că TOTUL ESTE UNA.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.