sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Arcturienii: Întoarcerea la cine sunteți cu adevărat


Prin Ute Possega-Rudel

În ceea ce privește destinul omenirii ca întreg, majoritatea va fi testată profund dacă este capabilă și dispusă să-și dezvolte conștiința și să-și amintească propria Divinitate. Fiecare va primi exact acea testare de care are nevoie pentru a-l/a o împuternici să meargă mai departe dacă acest lucru este posibil în orice mod. Deci, în acest sens, totul este perfect, chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna evident, deoarece majoritatea oamenilor nu vor întâmpina dificultățile ca pe o oportunitate de a crește.

Creșterea este responsabilitatea exclusivă a fiecărui individ. Noi, ca mentori ai omenirii, putem doar asigura inspirația spirituală și spațiul luminii conștiente. Este alegerea fiecăruia să le folosească, să intre în acest spațiu și să învețe să iubească pentru ca în cele din urmă să Fie Iubire.

În Univers nu există greșeli, numai consecințe ale acțiunilor întreprinse de voința individuală. De asemenea, renunțarea la propria putere și predarea ei altor forțe este făcută ca un act de voință. Dar întotdeauna sunt oferite noi oportunități de a învăța din experiență și de fiecare dată sunt posibile noi alegeri.

Mulți dintre voi v-ați încarnat pe planeta Pământ pentru a ajuta la creșterea conștiinței umanității. Vi se pare că nu ați avut prea mult succes încă. Dar acest lucru se va schimba.

Inerția este cel mai mare dușman al omenirii pentru că este mai ușor să renunți decât să faci un efort să mergi mai departe. Transcenderea întunericului inerției și intrarea în frecvențele mai înalte ale luminii necesită un efort conștient și o voință puternică pentru a face această alegere.

Veți face această alegere atunci când sunteți bolnavi și obosiți de atâta suferință! Și când vă veți da seama că acolo nu este nimic care să vă poată face cu adevărat fericiți – în ciuda tuturor seducerilor sclipitoare ale unei vieți sub-umane – vă veți fi ascuțit voința mai înaltă și tăria pentru a vă schimba profund viața, pentru a vă întoarce la ceea ce Sunteți cu Adevărat și întotdeauna ați fost, chiar și atunci când ați dormit într-un vis întunecat.

Cine a decis să meargă pe calea Luminii și a Iubirii Divine, calea Fericirii, trebuie să știe că se va confrunta cu multe provocări până când va putea să mențină o frecvență mai înaltă a luminii pentru a intra din ce în ce mai mult în Conștiința Divină a nemuritoarei Bucurii și Beatitudini. Aceasta este Calea Iubirii Universale, pentru că Iubirea este Predarea în Divinul Infinit.

Suntem alături de omenire, oferind ajutor și sprijin celor care-și ridică capul și sunt dispuși să-și deschidă inima pentru a le arăta Calea Luminii Adevărate.

Pe această cale este important să vă ridicați de fiecare dată când cădeți. Altfel, inerția vă trage în jos într-un punct din care devine mai dificil să găsiți din nou lumina. Așa că, dacă doriți ca drumul vostru să fie cât mai ”ușor” posibil, nu vă dați voie să vă odihniți în întunericul gândurilor și al emoțiilor. Mai degrabă ridicați-vă imediat pentru a câștiga un impuls înapoi în frecvența mai înaltă, înapoi în Lumina Libertății voastre Native Divine.

Suntem aici pentru a vă oferi această viziune a libertății, a luminii și a iubirii.


Noi suntem Arcturienii!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.