miercuri, 22 noiembrie 2017

Dezvoltări ale Chakrei celui de-al Treilea Ochi al Vostru pentru a Accelera Deplina Transformare a Ființei

De la Lady Portia (Aspectul Feminin al lui Saint Germain)

În această Capsulă a Înțelepciunii, Lady Portia vine cu energiile ei puternic transformatoare pentru a vă susține în trezirea mai deplină a chakrei celui de-al treilea vostru ochi și a abilităților sale. Asistată de către Arhanghelul Zadkiel, Arhanghelul Ametist, Flacăra Violet a Transmutării și de ce-a Șaptea Rază a Luminii, Raza Violet, Lady Portia trezește și descarcă în chakra celui de-al treilea vostru ochi energii noi care aduc schimbări puternice care vă dezvoltă abilitățile, aptitudinile, conștiința și conexiunile chakrei celui de-al treilea vostru ochi. Acest lucru îi permite noului aspect al sufletului vostru pe care-l întrupați în prezent să se miște cu ușurință și perfecțiune prin chakra celui de-al treilea vostru ochi, precum și să dezvolte această chakră pentru a vă crește senzitivitatea și evoluția spirituală. Prin dezvoltarea chakrei celui de-al treilea vostru ochi, veți fi capabili să vă recunoașteți și percepeți deplina voastră ființă divină cu o mai mare ușurință. Acest proces transformator vă va încuraja să vă dezvoltați capacitatea de a-l primi pe Creator, vă crește intuiția, vă ajută să recunoașteți adevărul sufletului vostru și să comunicați mult mai deplin cu Creatorul. Lady Portia vă încurajează să accesați toate nivelele chakrei celui de-al treilea vostru ochi, inclusiv cele mai pure și mai avansate nivele. Dați-i voie celui de-al treilea vostru ochi să se expansioneze și transforme pentru a susține schimbările necesare în întreaga voastră ființă și în perspectiva voastră pentru a experimenta o mai mare armonizare cu sufletul vostru. 

”În acest moment al ascensiunii voastre ați ajuns în stadiul în care ați întrupat numeroase energii, abilități și aspecte mai înalte ale sufletului vostru. Acum este momentul să vă unificați Chakra celui de-al Treilea vostru Ochi cu toate transformările și tranzițiile care au avut loc în ființa voastră astfel încât să puteți cuprinde o recunoaștere deplină a Sinelui vostru, a adevărului vostru, a întregii voastre ființe așa cum sunteți acum, iar această unificare vă va ajuta foarte mult îngăduindu-vă să vă recunoașteți plenitudinea, unitatea, adevărul mai înalt al Creatorului în realitatea voastră și în cei din jurul vostru. Această unificare restabilește echilibrul în ființa voastră și, în același timp, vă crește încrederea și credința pentru că deschideți ușa pentru a vă percepe mult mai deplin sinele, intervenția divină a Creatorului și pe Creator.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 52 min și 22 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 40 min și 23 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 15 . Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.