vineri, 10 noiembrie 2017

Creați Miracole în Viața Voastră

Trezirea capacității voastre naturale de a trăi o viață de continue miracole, experimentând alinierea și co-creația cu Creatorul


De la Mama Maria

În această Capsulă, Mama Maria vine cu o înțelepciune profund înțelegătoare în ceea ce privește capacitatea voastră naturală de a experimenta miracole continue în realitatea voastră de pe Pământ. Ea vă ghidează în interiorul ființei voastre să vă conectați cu această esență naturală și rafinată a voastră, în timp ce dați drumul gândurilor bazate pe frică și separare care vă împiedică conexiunea cu Creatorul. Este o experiență minunată cu Mama Maria pe măsură ce ea vă ghidează să înțelegeți ce înseamnă să vă întâlniți cu un miracol și ce sunt miracolele. Vă încurajează să vă treziți încrederea interioară pentru a vă vedea pe voi înșivă într-o altă lumină, precum și să vă contemplați într-un mod nou  amprenta pe care o puneți asupra realității voastre. Voi sunteți sursa puterii voastre, esența Creatorului și a Universului Creatorului. Mama Maria dorește să vă inspire să simțiți acest lucru, precum și să vă susțină în experimentarea beatitudinii, bucuriei și susținerii Creatorului în realitatea voastră de zi cu zi.

”Miracolele nu sunt întâmplătoare. De fapt, ele nu se nasc din Creator în modul în care voi vă puteți imagina, cum că Creatorul împărtășește cu voi o oportunitate, un dar, pentru că ați făcut mult bine, pentru că ați fost buni și așa mai departe. Miracolele au loc atunci când sunteți aliniați cu Creatorul, când realitatea voastră exterioară și cea interioară sunt în aliniere, când vă recunoașteți puterea interioară, iar această putere interioară pe care o recunoașteți are o influență mai mare decât orice alt gând sau experiență. Este dreptul vostru divin să experimentați miracole în fiecare zi și nu pentru că sunteți vrednici sau meritați, ci pentru că este dreptul vostru divin, pentru că este un aspect natural al ființei voastre, al creației voastre, al existenței voastre pe Pământ.

Miracolele fac parte atât de mult din ființa și realitatea voastră încât se poate întâmpla ca nici măcar să nu le recunoașteți în realitatea voastră. Cultivarea recunoștinței este imens de importantă pentru că ea vă ajută să recunoașteți ceea ce energizați în interiorul vostru și să le aduceți în fața ființei și realității voastre pentru a le experimenta.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 48min și 03 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 23 min și 58 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra . Veți fi apoi ghidați pe platforma 
unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.


Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.